Naar de inhoud.

Ondernemer / junior Assistant, regio Zuidwest 32 tot 40 uur

Persoonlijke gegevens                    Interesse in deze Assistant?
Voornaam : Gwenn                            Klik hier of bel 088 022 23 11
Achternaam : Van Dam
Geboortedatum : 19 mei 2000
Woonplaats : Regio Zuidwest

Wie is Gwenn?
In het dagelijks leven ben ik een vrolijk en enthousiast meisje. Ik ben erg sociaal en kan met (bijna) iedereen overweg. Ik hou ervan om samen met mijn familie en vrienden te zijn, want ik ben erg aan hen gehecht. Daarnaast ben ik erg sportief en sport ik zeker 3 tot 5 keer in de week.

Wat wil Gwenn bereiken?
Samen met mijn nicht ben ik in november 2018 begonnen met het verkopen van babykleding via onze webshop. Werken voor de webshop heb ik altijd in mijn vrije tijd naast mijn opleiding gedaan. Onze webshop is nu nog erg klein en wij moeten nog een lange weg, maar wij willen (en zijn hier ook mee bezig) ons graag uitbreiden en vooral groeien. Op de lange termijn moet het zich zodanig ontwikkelen dat onze webshop tussen het bekende rijtje past.

In mijn opleiding heb ik van verschillende facetten van het bedrijfsleven modules gehad en hierover examens gemaakt. Voor de module projectmanagement heb ik een groot benefiet diner georganiseerd. Tijdens het organiseren hiervan is mij duidelijk geworden dat ik dit heel interessant vind en leuk vind om te doen. In mijn vrije tijd organiseer ik ook de reizen die ik samen met mijn familie of vrienden maak. Hierin heb ik erg veel plezier.

Ik wil graag mijn carrière beginnen in een baan waar ik veel verschillende werkzaamheden kan verrichten. Vanwege mijn passie voor het organiseren van evenementen en reizen is dit een aspect dat ik graag zou willen terug laten komen in mijn eerste baan. Ik wil mijzelf uitdagen en terug kunnen kijken op een succesvol evenement/project.

Mijn ultieme doel is om later zelfstandige/ondernemer te zijn, waarin ik mijn passie en plezier voor de dingen die ik leuk vind kwijt kan. Dit kan mijn webshop zijn, maar ook het organiseren van evenementen, projecten of reizen.

Waarom wil Gwenn werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ben breed opgeleid in mijn studie waardoor ik van allerlei facetten kennis heb. Doordat ik mijn studie nu heb afgerond, heb ik nog geen werkervaring. Als Assistant kan ik mijn kennis aanbieden waardoor ik op verschillende vlakken van behulp kan zijn. In de eerste jaren van mijn carrière wil ik graag werkervaring opdoen, om later toch zelfstandige te zijn.

Wat doet Gwenn in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd doe ik graag aan sport. Ik speel hockey en doe ook aan fitness. Daarnaast vind ik het erg fijn om met familie en vrienden te zijn. Ik lees graag boeken en kook uitdagende recepten. Het allerleukste om te doen vind ik reizen en de wereld ontdekken. Dit doe ik dan het liefste met mijn familie of vrienden.

Opleidingen
2017 – 2019  Schoevers HBO Associate Degree Officemanagement specialisatie International Business and Languages
2012 – 2017  DevelsteinCollege  (diploma profiel Economie & Management behaald)
2006 – 2012  OBS De Develhoek

Computervaardigheid
MOS Officepakket, actief op LinkedIn, Facebook en Instagram.

Talenkennis
Nederlands : Uitstekend (getest, 0 fout van 15)
Engels : Uitstekend (getest, 2 fout van 15)

Gwenn is beschikbaar als spin in het web
Wat is Gwenn haar droombedrijf? Mijn droombedrijf is een bedrijf wat ik zelf opzet waarin ik mijn passie kwijt kan en veel plezier heb.
Wat is Gwenn haar functiedoelstelling? Ontzorgen, meedenken, regelen, plannen en organiseren

Werkervaring
November 2018 – heden
Werkgever:
 Webshop(vof)
Functie: Ondernemer
Werkzaamheden :
Inkopen van collecties (budget bewaken), website-, voorraad- en social media beheer, contact met leveranciers en klanten en verzenden van postpakketten.

Februari 2019 – juni 2019
Werkgever :
Detailhandel in kleding, regio Zuidwest
Functie : stagiaire Webshop/Marketing
Werkzaamheden :
Instagram berichten maken, social media teksten schrijven voor op Facebook, pakketten inpakken en verzenden, retours afhandelen, fotomateriaal maken en aanleveren, telefoneren, e-mailen, agendabeheer, notuleren, websitebeheer, website bevoorraden en voorraadbeheer.

Februari 2018 – juni 2018
Werkgever : Congrescentrum / evenementen accommodatie, regio Zuidwest
Functie : stagiaire Projectsupport (beurzen)
Werkzaamheden :
E-mailen, agendabeheer, telefoneren, notuleren, contact met leveranciers en klanten onderhouden, nieuwsbrieven schrijven en verzenden, pr-pakketten maken, uitnodigingen verzenden, toegangskaarten en informatie verzamelen en verzenden naar een klant, ECEM (computerbeheer) systeem bewerken, gastvrouw op de beurs achter de informatiestand, exposanten voorzien van eten en drinken, contact houden met exposanten, exposanten enquêteren, enquête verwerken en deze resultaten uiteindelijk opsturen.

Augustus 2016 - heden
Werkgever : Supermarktketen
Functie : caissière
Werkzaamheden : afrekenen van boodschappen, klanten voorzien van goede service (helpen wanneer dat nodig is) en kassabeheer.

Referenties
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid : Op korte termijn, in overleg
Aantal uren : 40 uur
Reisbereidheid : 45 minuten
Tarief : Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.