Naar de inhoud.

Assistant met passie voor Marketing, 32 uur regio Noord - GEPLAATST


Persoonlijke gegevens                                      Interesse in deze Assistant?
Voornaam: Marga                                                  Klik hier of bel 088 022 23 55
Achternaam: Van Dam
Geboortedatum: 24 juni 1969
Woonplaats: regio Noord-Nederland

Wie is Marga?
Ik ben een gezellige, proactieve vrouw die graag voor anderen klaarstaat. Naast het opvoeden van twee puberzonen, ben ik graag bij mijn vrienden om te borrelen of te discussiŽren over interessante onderwerpen. Daarnaast sport ik graag. Sport geeft me plezier en zo zorg ik, tezamen met goede voeding, goed voor mijn lichaam. Op zaterdag sta ik vaak langs de lijn om foto’s te maken van voetbalwedstrijden en beoefen deze sport ook zelf nog in een recreatieteam van 30+ vrouwen. Om te ontstressen ga ik graag het bos in om te wandelen. Het voelt heerlijk om daarna met een kop thee op de bank te zitten.

Wat wil Marga bereiken?
Ik wil graag mijn kwaliteiten tonen in een bedrijf waar ik mij thuis voel. Ik ben dan ook op zoek naar een functie waarin ik mij kan ontwikkelen en met mijn ervaring en kennis een goede collega kan zijn. Humor, betrouwbaarheid en waardering zijn voor mij belangrijke punten. Naast mijn serieuze werkhouding, houd ik van een prettige werksfeer waarin humor niet ontbreekt. Ik werk graag samen in een team maar hecht ook veel waarde aan zelfstandigheid. Ik kan hoofdzaken van bijzaken goed onderscheiden en kan zeker onder druk werken. Ik denk graag mee in de planning en afspraken en weet hierin een goede inschatting te maken van de juiste prioriteiten. Uiteraard verzorg ik de inkomende en uitgaande mail en post en omdat ik gewend ben om om te gaan met vertrouwelijke informatie, houd ik de personeelsdossiers en ander vertrouwelijke dossiers graag op orde. Daarnaast zorg ik ervoor dat de benodigde documentatie en notulen klaarliggen voor vergaderingen en bijeenkomsten. Uiteraard staat de koffie en thee al klaar.

Waarom wil Marga werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Bij Management Support Assistant2 weten ze wie ik ben en weten ze waar ik waarde aan hecht. Zij zorgen voor de perfecte match tussen mij en een partner. Zij kijken verder dan alleen een brief met cv; wie is de mens erachter en bij welke partner past zij het beste.

Wat doet Marga in haar vrije tijd?
Ik kijk graag naar voetbalwedstrijden en speel zelf nog actief in een damesrecreantenteam.
Daarnaast probeer ik zoveel mogelijk uit mijn camera te halen en probeer hier d.m.v. cursussen steeds beter in te worden. Met vriendinnen en vrienden ga ik lekker borrelen en uiteten. Wandelen in het bos is vooral in de vroege ochtend heerlijk. Ik ga vaak naar yoga om lichaam en geest in balans te houden

Opleidingen
1987 - 1988 Pont Zwolle, secretaresseopleiding diploma
1985 – 1987 Havo diploma
1981 – 1985 Mavo diploma

Trainingen/Workshops
2017 Creatief DTP Deltion College Zwolle
2016 Vooropleiding Fotoacademie Amsterdam
2012 Driedaagse cursus Marketing ICM Utrecht
2011 Interne schrijftraining ICM Utrecht
2010 Basiskennis Boekhouden Module 1 ROC Friese Poort Emmeloord

Computervaardigheid

MS Office (Windows en Apple), Word, Excel, Adobe LR/ID/PS, Account View Go, Wordpress, Dropbox, Google Drive, Nomadesk

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend
Engels: Goed

Marga is beschikbaar als ondersteuner op bestuurs- managementniveau en marketinggebied
Wat is Marga haar droombedrijf? Mijn droombedrijf is toch een eigen bedrijf; ooit wil ik trainingen geven aan beginnende en gevorderde fotografen. Met een groep enthousiaste fotografen op pad om diverse workshops te geven. Tevens zou ik het leuk vinden om websites te bouwen voor bedrijven en deze actief bij te houden.
Wat is Marga haar functiedoelstelling? Ik vervul graag een sleutelrol op kantoor en voel mij verantwoordelijk voor alle reguliere secretariŽle en organisatorische werkzaamheden. Ik zie het als een uitdaging om in te spelen op de dynamiek van de dag en net dat stapje extra te zetten.

Nevenactiviteiten heden:
Bijhouden social media en website bouwbedrijf
Bijhouden social media en website tuinkassenbedrijf
Fotografie voetbalclub
Fotografie social media voor Accrete
Lid van beeldbank Orange Pictures Sportfotografie

Werkervaring

1 mei – 1 september 2018
Werkgever: Vitaliteitsbedrijf, regio Noord
Functie: Frontoffice medewerker, stagiair
Werkzaamheden:
Aanname telefoon en ontvangen van bezoekers , in- en uitschrijven van nieuwe leden, netjes houden van receptie, bar en zwembad, schoonmaken van de zwembadkleedkamers en toiletten, printen van flyers en ander drukwerk.
Reden vertrek: Einde stageperiode, via het UWV.

1 januari – 1 juni 2017
Werkgever: Onderwijsinstelling, regio Noord
Functie: Secretaresse bestuurskantoor
Werkzaamheden:
Afhandelen van mail, post, telefoon en bezoek (eerste aanspreekpunt), het verlenen van secretariŽle ondersteuning aan de directeur, Pz-zaken, Pr-afdeling en de overige collega’s op het bestuurskantoor. Het administratief en organisatorisch voorbereiden van vergaderingen, trainingen en andere bijeenkomsten (bhv voor 300 medewerkers), complex agendabeheer, op orde houden van personeelsdossiers en archief, ziek- en herstelmeldingen, bestellen van drukwerk en promotiemateriaal
Reden vertrek: Omdat ik voor mezelf wilde beginnen als fotograaf heb ik ervoor gekozen om dit contract niet te verlengen. De studio welke ik huurde, ging al snel failliet

1 juli – 1 oktober 2016
Werkgever:
Adviesbureau, regio Noord
Functie: Medewerkster verzekeringen
Werkzaamheden:
Invoeren en opmaken van verzekeringen particulieren, afhandelen van mail-, post- en telefoonverkeer, bijhouden van sociale media en website.
Reden vertrek: De werkgever was zzp’er en ik was eigenlijk overbodig

12 augustus 2008 – 1 juni 2016
Werkgever: Groothandel in motorfietsen, regio Noord
Functie: Management- en marketingassistant
Werkzaamheden:
Afhandelen van mail-, post- en telefoonverkeer, bezoek ontvangen (eerste aanspreekpunt), het verlenen van secretariŽle ondersteuning aan directeuren en collega's, bijhouden personeelsdossiers en archief directie, dagelijkse waakzaamheden bedrijfsverzekeringen, technisch beheer (in VvE), ondersteunen bij opmaak van dtp-werkzaamheden, bestellen van promotiemateriaal en drukwerk, bijhouden van marketingbudgetten en processen, ondersteunen bij het opmaken van promotie nieuwe producten, organiseren van internationale beurzen (Milaan, Keulen) van ontwerp tot en met het regelen van verzekeringen, hotels en vluchten, opstellen van veiligheidsprocessen zoals RI&E, bestellen van kantoorartikelen en –apparatuur, bijhouden en aangaan van contracten met leveranciers, bijhouden contracten kantoorapparatuur, uitvoeren facilitaire taken zoals schoonmaak en onderhoud
Voertaal: Engels
Reden vertrek: Reorganisatie

2007 – 2008
Werkgever: Detacheringbureau, regio Noord
Functie: Medewerkster bedrijfsbureau
Werkzaamheden:
Dossiers van werkzoekenden gereed maken Notuleren vergaderingen, contact onderhouden met gemeente
Reden vertrek: Nieuwe uitdaging

1998 – 2007
Werkgever: Accountantskantoor, regio Noord
Functie: Hoofd secretariaat Emmeloord
Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor het verwerken van correspondentie en jaarrekeningen, zorg dragen voor goede verwerking opgemaakte facturen en aanmaningen, verantwoordelijk voor de uitstelregeling aangiften belastingdienst
Reden vertrek: Nieuwe uitdaging

1995 – 1998
Werkgever: Overheidsinstantie, regio Noord
Functie: Secretaresse
Werkzaamheden:
Contact onderhouden met aannemers en leveranciers, zorg dragen voor juiste afwikkeling en doorgang benodigde formulieren en documenten, begeleiden van bezoekers tentoonstelling, voorbereiden van documentatie en vergaderstukken, afhandeling mail en post, eerste aanspreekpunt intern.
Reden vertrek: Nieuwe uitdaging

1988 – 1995
Werkgever: Accountantskantoor, regio Noord
Functie: Secretariaat medewerkster
Werkzaamheden:
Uitwerken van correspondentie en jaarrekeningen, receptiewerkzaamheden, aanname telefoon en ontvangen van bezoekers
Reden vertrek: Nieuwe uitdaging

Referentie
Op aanvraag

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Per direct beschikbaar
Aantal uren: 32 uur (liefst niet op donderdag)
Reisbereidheid: Max. 45 minuten
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.