Naar de inhoud.

Assistant met ICT skills, Amsterdam, Rotterdam en de RandstadPersoonlijke gegevens                                              Interesse in deze Assistant?

Voornaam: Bettine                                                         Klik hier of bel 088 022 23 33
Achternaam: De Vlaming
Geboortedatum: 2 november 1996
Woonplaats: Randstad

Wie is Bettine?
Ik ben een vlotte, leergierige, Vlaamse jonge dame. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn, dingen aan te pakken, problemen op te lossen en daar waar nodig eventueel processen te verbeteren. Ik ben perfectionistisch en gestructureerd. Ik ben soms wat fel in mijn doen en laten maar zie dat gelijk ook als puntje ter verbetering. Verder ben ik een trots scout. Ik woon samen met mijn vriend in een mooi groen dorp in regio Randstad. Ik vind het leuk om weekendjes weg te gaan en de wereld te zien. Ik ben iemand die sportief wilt zijn maar er niet altijd de motivatie voor heeft en af en toe speel ik piano.

Wat wil Bettine bereiken?
Ik heb het vak als ondersteuner / Assistant eerder uitgeoefend en heb ook mijn MBO 4 Directiesecretaresse behaald. Tijdens mijn stageperiode bij een gerenommeerd internationaal bedrijf was ik gelukkiger dan ooit. Ik voelde me zo op mijn plek. Ik vond de rol van MA zijn fantastisch en al helemaal in een bedrijf met een beetje een Amerikaanse ondertoon. Dat gevoel ben ik al lang, te lang kwijt en wil ik graag weer terug. Ik weet dat ondersteuner zijn goed bij mij past. Over vijf jaar ben ik in vaste dienst als Management Assistant bij het bedrijf dat precies bij mij past. Ben ik gegroeid in kennis en kunnen. Hiervoor zal ik trainingen volgen en blijven proberen mezelf uit te dagen.

Waarom wil Bettine werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik volg Assistant2 al meer dan twee jaar op sociale media zoals LinkedIn. Elke keer twijfelde ik weer, moet ik het nou wel of niet doen. Voor mijn gevoel gaan alleen de beste solliciteren bij Assistant2 en zag ik mezelf daar niet toe in staat, om tot de beste te behoren. Nu weet ik dat je alles kan leren. Je kan groeien. Voor mijn gevoel staat Assistant2 voor het persoonlijke en dat trekt mij erg aan. Ik wil geen nummertje worden (oke ja, misschien in de administratie) in de grote bulk van andere dames en heren. Ik wil gezien worden als Bettine, als de persoon die ik ben. Ik heb het gevoel dat Assistant2 daarom goed bij mij past.

Wat doet Bettine in haar vrije tijd?

Ik ben een, hele, trotse scout. Elke zaterdag rij ik van Boskoop naar het mooie Bruinisse om leiding te geven aan jongens en meisjes tussen de vijf en zeven jaar oud. Dit doe ik samen met mijn team. Daarnaast ben ik ook op landelijke niveau verantwoordelijk voor het maken van reserveringen op ons Scoutinglandgoed in Zeewolde en ben ik bezig met het meer zichtbaar maken van Meisjes in Scouting. Ook ga ik elke zomer op ‘kamp’. Een internationaal kamp. Deze zomer zal ik vier weken naar Amerika gaan voor The World Scout Jamboree 2019. Daar ben ik Stage Manager en verantwoordelijk voor twee podia’s. Als ik gewoon een weekendje thuis ben, gaan mijn vriend en ik eigenlijk altijd wandelen.

Opleidingen
2015 – 2016 MBO 4 Directiesecretaresse Versneld Traject Rotterdam – Diploma behaald
2014 – 2015 VAVO Rijnmond college Rotterdam – Geen diploma (0.25 tekort wiskunde) 
2013 – 2014 HAVO Pontes Pieter Zeeman Zierikzee – Geen diploma (0.25 tekort wiskunde)
2008-2013 Marketing & Management Viio Handel & Humaniora (BelgiŽ) – Geen diploma i.v.m verhuizing naar Nederland

Trainingen/Workshops
2017 – ITIL Foundation v3 Training + certificering
2017 – MOS: Word / Excel / Outlook Training
2018 – Office 365 Basis & Cloud Training
2018 – 70-346 Managing Office 365 Identities Training
2018 – Blockchain Technologie Kennissessie
2018 – Prince 2 Kennissessie
2018 – Internet of Things Kennissessie

Computervaardigheid
Besturingssystemen: Windows 7, Windows 10
Software: OTRS, Citrix Desktop receiver, Mobile Iron, Office 365, TOPdesk, SAP, Google Chrome, Skype, Skype For Business, SharePoint, Adobe, PDFXchange, Maximo, Avaya, Teams, OneNote, AFAS, Macroview, Metacom, OE BPM,
Server Applicaties: Active Directory, Office365 Exchange server, LAPS, Remote Desktop Manager

Ik kan wel zeggen dat door mijn werkervaring in de IT mijn kennis van social media en andere IT communicatiemiddelen vrij groot is.

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels: Uitstekend (getest, 2 fout van 15)
Frans: Goed

Bettine is beschikbaar als duizendpoot, PA, Management Assistant, PMO
Wat is Bettine haar droombedrijf? Een bedrijf dat open en duidelijk communiceert, waar er ruimte is om te groeien.
Wat is Bettine haar functiedoelstelling? Mezelf ontplooien tot een nog betere Ondersteuner dan dat ik nu ben.

Werkervaring

18 september 2017 – heden
Werkgever: ICT detacheringbureau, regio Randstad
Functie: Servicedesk medewerker op verschillende projecten (Mammoet, Perfetti van Melle, Wintershall, Antonius Ziekenhuis, Promax, VolkerWessels Infrastructuur)
Werkzaamheden: 
Registeren en verwerken van binnenkomende meldingen, zowel per mail als per telefoon, het telefonisch of per mail ondersteunen van de eindgebruikers op het gebied van soft- en hardware, voortgangsbewaking van de afhandeling van meldingen in diverse registratiesystemen, eventueel doorzetten van tickets naar een 2e lijnsoplosgroep, servers herstarten, backups controleren, wijzigingen doorvoeren in Active Directory of Exchange Online, sessies herstarten of overnemen via Citrix, wachtwoord reset uitvoeren, aanmaken van Wi-Fi accounts via Cisco, nieuwe gebruikers aanmaken via Exchange Online, soft- en hardware request uitvoeren of doorzetten naar de juiste oplosgroep, aanmaken van mailboxen en distributiegroepen in Exchange Online, telefoons klaarmaken voor uitleveren,…
Voertaal: Nederlands, Engels
Besturingssystemen: Windows 7, Windows 10 Software: OTRS, Citrix Desktop receiver, Mobile Iron, Office 365, TOPdesk, SAP, Google Chrome, Skype, Skype For Business, SharePoint, Adobe, PDFXchange, Maximo, Avaya, Teams, OneNote, AFAS, Macroview, Metacom, OE BPM. Server Applicaties: Active Directory, Office365 Exchange server, LAPS, Remote Desktop Manager
Reden vertrek: toe aan nieuwe uitdaging op ondersteuners/ Assistant gebied

1 maart 2017 – 4 september 2017
Werkgever: NotariŽle Beroepsorganisatie, regio Randstad
Functie: Servicedesk medewerker
Werkzaamheden:
Samenstellen van contracten en verwerken van aanmeldingen, ondersteunen van zowel de interne als externe gebruikers met IT problemen, ondersteuning bieden op ons KNB platform, ondersteuning bieden bij functioneel beheer van ECH, voortgangsbewaking van de afhandeling van meldingen, vaststellen van prioriteit van binnenkomende meldingen.
Voertaal: Nederlands Software/besturingssystemen: Windows 10
Reden vertrek: Contract werd niet verlengd

20 juni 2016 – 1 maart 2017 
Werkgever: NotariŽle Beroepsorganisatie, regio Randstad
Functie: Secretariaatsmedewerker
Werkzaamheden:
Telefoon beantwoorden, agenda beheer, Bijhouden van verschillende mailboxen, organiseren van bijeenkomsten, doorvoeren van veranderingen in hypotheekmodellen.
Voertaal: Nederlands
Software/besturingssystemen: Windows 10
Reden vertrek: Nieuwe uitdaging

2 februari 2016 – 15 juni 2016 (einde stageperiode)
Werkgever: Internationaal accountants- en belastingadviseurbedrijf, regio Zuidwest 
Functie: Management Assistant (stage)
Werkzaamheden:
Het regelen van inkomende en uitgaande post. Het beantwoorden van telefoon. Zorgen dat alle poststukken correct verwerkt worden. Het bijhouden van de agenda’s. Regelen van vluchten + hotels. Reserveren van vergaderruimtes. Organiseren van bijeenkomsten. Notuleren.
Voertaal: Nederlands, Engels

1 januari 2016 – 31 augustus 2016 
Werkgever: Cateraar, regio Zuidwest
Functie: Railcateraar
Werkzaamheden:
Op de treinen naar Antwerpen, Breda en Schiphol de reizigers voorzien van een hapje en drankje. Vooral aankondigen dat we aanwezig waren op de trein (in meerdere talen: Antwerpen in het Nederlands, Engels en Frans) en daarna verkopen van de producten.
Voertaal: Nederlands, Engels
Reden vertrek: mijn stage begon

15 september 2014 – 31 december 2015 
Werkgever:
Supermarktketen, regio Zuidwest
Functie: Verkoopmedewerker broodafdeling
Werkzaamheden:

Het sorteren en controleren van alle broodwaren. Zorgen dat alles afgebakken, gesneden en gevuld werd. Bestellen van de verschillende broodwaren. Data controleren op verval. Schoonmaken en houden van de afdeling. Roosters maken.
Voertaal: Nederlands
Reden vertrek: Uitgeleerd

18 mei 2014 – 31 augustus 2014 
Werkgever: Supermarktketen, regio Zuidwest
Functie: Verkoopmedewerker Kaas/Vleeswaren
Werkzaamheden:
Het sorteren van controleren van de kaas en vleeswaren. Bijvullen en indien nodig bestellen. Zorgen dat alle data correct zijn. Bijsnijden en afbakken van vleeswaren.
Voertaal: Nederlands
Vertrek: Verhuizing 

1 juni 2012 – 31 maart 2014
Werkgever: Restaurant, regio Zuidwest
Functie: Barvrouw + Bediening
Werkzaamheden: Ik was verantwoordelijk voor het regelen van alles wat achter de bar stond. Dit betekent bestellingen maken, orders tellen, schoonmaak, drank klaarmaken, zorgen dat alles weggelopen werd.
Voertaal: Nederlands
Reden vertrek: Uitgeleerd

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: 40 uur
Reisbereidheid: 60 minuten rond woonplaats
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.