Naar de inhoud.

Office manager/ Spin in het web voor 40 uur, regio Zuidwest / Randstad - GEPLAATSTPersoonlijke gegevens                                                       Interesse in deze Assistant? 
Voornaam:
DaniŽlle                                                                Klik hier of bel 088 022 23 11
Achternaam: Van der Harst
Geboortedatum: 25 maart 1980
Woonplaats: regio Zuidwest / Randstad

Wie is DaniŽlle?
Ik ben een open, proactief en spontaan persoon en ik ben graag bezig. Ik hou er van om alles goed te regelen en te organiseren en ik zorg graag voor anderen. Ik ben positief, oprecht en hou van humor en heb graag mensen om me heen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om tijd alleen door te brengen.

Wat wil DaniŽlle bereiken?
Ik werk het liefst in een ondersteunende rol voor een management, directie en bestuur. Mijn ambitie zit in de kwaliteit van werk. Ik wil het graag elke dag beter doen. Dit wil ik realiseren door te sparren met andere ondersteuners en trainingen te volgen en op de hoogte te blijven van ontwikkelingen.

Waarom wil DaniŽlle werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
De persoonlijke aanpak spreekt me erg aan en het streven naar kwaliteit. Kwaliteit is voor mij heel belangrijk in mijn werk. Een hoge kwaliteit leveren, daar haal ik mijn voldoening uit. Ik ben een echte ontzorger, dat is de belangrijkste reden om als ondersteuner te werken. Zorgen dat de ander kan excelleren in zijn werk. Daarnaast is het belangrijk om veelzijdig, flexibel en loyaal te zijn en ook dat past mij uitstekend.

Wat doet DaniŽlle in haar vrije tijd?
Ik sport en dans graag in mijn vrije tijd. Qua sport doe ik graag bootcamp en yoga en ik doe aan salsa-dansen. Heerlijk! Daarnaast breng ik veel tijd door met mijn zoon en gaan we graag samen op pad. Mijn vriendinnen zijn belangrijk voor me, gezellig onder het genot van een kopje koffie of glaasje wijn bijpraten. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om lekker thuis te zijn, te koken of een boek te lezen.

Opleidingen
2004 - 2006 Directiesecretaresse Schoevers                                                 diploma behaald
1997 – 2001 Juweliersopleiding Vakschool Schoonhoven                                diploma behaald
1996 – 1997 Havo 4 Visser ’t Hooft Lyceum                                                  diploma niet behaald*
1992 – 1996 Havo 1, 2, 3, Mavo 4 Visser ’t Hooft Lyceum                               diploma behaald

* Havo 4 niet afgemaakt vanwege overstap naar MTS Vakschool voor de juweliersopleiding.

Trainingen/Workshops
2018 Timemanagement Assistant2
2017 Columbus en Mandela training Corinor
2012 Timemanagement Schouten en Nelissen
2011 Powersecretaresse ! en 2 Management Support
2010 Projectondersteuning Management Support
2009 Workshop Effectief Mailbeheer Management Support
& Digitaal Archiveren

Computervaardigheid
Microsoft Office: Excel, Outlook Word, PowerPoint, Onenote, SharePoint.
Accountview, Empire.
Kennis van Facebook, Instagram en LinkedIn.

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 0 fout van 15)
Engels: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)

DaniŽlle is beschikbaar als Directiesecretaresse, officemanager, directieassistent, spin in het web.
Wat is DaniŽlle haar droombedrijf? Een organisatie waar kwaliteit belangrijk is, de organisatie goed voor haar medewerkers zorgt en waar men oog heeft voor ieders kwaliteiten en deze zo goed mogelijk in zet. En waar hard werken en gezelligheid samen gaan.
Wat is DaniŽlle haar functiedoelstelling? Een uitdagende baan waarin ik mijn kwaliteiten en ervaring in kan zetten, kan meedenken en mag helpen de organisatie verder te brengen.

Werkervaring

1 mei 2017 tot heden
Werkgever: Vastgoedmakelaar, regio Midden
Functie : Directiesecretaresse

Werkzaamheden:
Agendabeheer directeur, e-mail, telefoon en postbeheer, organiseren en voorbereiden van bestuursvergaderingen, organiseren van Vakgroepen met de leden inclusief het regelen van bezoeken aan commerciŽle partijen. Organiseren en voorbereiden van de Algemene Leden Vergaderingen. CoŲrdineren en communiceren van uiteenlopende zaken voor de leden o.a. op het gebied van compliance, landelijke opdrachten en opleidingen. Organisatie diverse events, HR werkzaamheden, Facilitaire werkzaamheden, inkoop & contractbeheer, gehele financiŽle administratie, begroting opstellen, BTW aangiftes, salarisadministratie. Professionaliseren van de organisatie onder andere op het gebied van financiŽn, personeel, compliance, verslaglegging en archivering.
Reden vertrek: einde arbeidsovereenkomst, in overleg niet verlengd.
Computersystemen/Software: Office 365 pakket, Dataroom, Accountview
Voertaal: Nederlands

15 juli 2011 tot en met 30 april 2017
Werkgever: Vastgoedmakelaar, regio Randstad
Functie: Directiesecretaresse Vastgoed

Werkzaamheden:
Opzetten en coŲrdineren secretariaat Vastgoed. Verantwoordelijk voor het agendabeheer van de directeur en managers van de afdelingen Verkoop, Vastgoedsturing, Bedrijfsonroerendgoed en Verhuur. E-mail- en postbeheer. Verzorgen van in- en uitgaande correspondentie en telefoonbehandeling. Voorbereiden en bijwonen van diverse vergaderingen. CoŲrdineren van en ondersteuning bij het opstellen van managementstukken, begroting en aanbestedingsdocumenten. Ondersteuning bij aankoop pand voor eigen gebruik. Beheren van de personeelsdossiers. Organiseren van alle afdelingsactiviteiten. Opzetten van archief en zorgdragen voor correcte archivering. Ondersteuning werkgroep Organisatievisie, werkgroep Verhuur Derden en werkgroep Verzorgingshuizen. Back-up bestuurssecretariaat en back-up commerciŽle binnendienst afdeling Verkoop.
Reden vertrek: opheffen afdeling, zelf gekozen voor baan buiten Staedion.
Computersystemen/Software: Outlook, Word, Excel, Powerpoint, Empire, Talent & Salaris, Ibabs.
Voertaal: Nederlands

1 juli 2010 tot en met 30 juni 2011
Werkgever: Bankwezen
Functie: Ad Interim Directiesecretaresse en Afdelingssecretaresse

Werkzaamheden:
Ondersteuning van de Commercial Director en de afdeling Sales en Portfoliomanagement. E-mail- en postbeheer, verzorgen van in- en uitgaande correspondentie, telefoonbehandeling intern en extern, onderhouden van nationale en internationale contacten, voorbereiden van vergaderingen inclusief het plannen, regelen van de vergaderstukken en notuleren, verzorgen van managementstukken, beheren van de personeelsdossiers, archivering, reizen boeken, invoeren en onderhouden CRM systeem.

1 maart 2005 t/m 30 juni 2010
Werkgever: Bankwezen
Functie: afdelings- en projectsecretaresse

Werkzaamheden: ondersteuning adjunct directeur, vergaderingen voorbereiden en notuleren, correspondentie verzorgen, beheren
personeelsdossiers, handboek secretariaat opstellen, organiseren afdelingsactiviteiten en
uitjes, vastgoedprojecten ondersteunen.

1 augustus 2001 t/m 28 februari 2005
Werkgever: Juwelier

Verkoop sieraden en horloges, administratie, kas, reparatieproces begeleiden, klantcontacten, contacten leveranciers, evenementen organiseren, ondersteunen bij inkoop, bestellingen, etaleren.

Referentie

Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: 1 januari 2019
Aantal uren: 32 – 36 uur per week, voorkeur niet op vrijdagmiddag
Reisbereidheid: Zoetermeer, Den Haag, Rotterdam, Westland
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit CV gewijzigd.