Naar de inhoud.

Junior A-TEAM Assistant, beschikbaar NU in de regio’s Rotterdam en Den Haag


Persoonlijke gegevens                                  Interesse in deze Assistant?

Voornaam: Anja                                                Klik hier of bel 088 022 23 11
Achternaam: van Buuren
Geboortedatum: 4 september 1997
Woonplaats: regio Rotterdam


Wie is Anja?
Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, flexibel en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik neem mijn gemaakte keuzes in het leven zeer serieus, maar ik zie graag de lol van dingen in en houd daarom wel van een geintje op zijn tijd. Mijn vrienden omschrijven mij als een hands-on persoon die altijd voor ze klaar staat. Daarnaast, ben ik een mensenmens maar kan ik ook heel goed op mijzelf zijn. Kortom, een gedreven persoon die houdt van evenwicht van diverse aspecten.

Wat wil Anja bereiken?
Omdat ik recent ben afgestudeerd wil ik mij graag zo breed mogelijk oriënteren als een meedenkende Ondersteuner. Gedrevenheid zit in mijn bloed voor de dingen die ik wil bereiken en ik vind het daarom leuk om verschillende uitdagingen aan te gaan. Daarbij moet een baan voor mij niet aanvoelen als een verplichting, maar als iets wat ik met passie doe. Omdat veel branches mij aanspreken sluit ik nu nog niks uit. Momenteel wil ik mij graag zoveel mogelijk ontwikkelen en zie ik mijzelf in de toekomst in de voetsporen treden van een leidinggevend figuur, als iemand die niet bang is om risico’s te nemen en als iemand die niet maar één weg naar Rome voor haar ziet.

Waarom is Anja werkzaam in het A-TEAM van Assistant2?
Omdat ik nog niet precies weet wat ik wil en bij welk bedrijf ik wil werken, heb ik ervoor gekozen om toe te treden tot het A-TEAM van Assistant2. Ik krijg op deze manier de kans om in diverse keukens van organisaties te kijken als ondersteuner en hoop op die manier de club te vinden waar ik ook echt bij pas qua karakter en bedrijfscultuur. Assistant2 begeleidt mij hierbij zodat ik mijn doelen kan bereiken.

Wat doet Anja in haar vrije tijd?
Voor de mensen en activiteiten die een lach op mijn gezicht brengen maak ik graag tijd vrij, bij deze mensen ben ik dan ook te vinden in mijn vrije tijd. Daarnaast is reizen een van mijn passies en wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Dit niet als toerist maar om zoveel mogelijk te zien en te ervaren op een spontane manier. Verder vind ik poëzie en fotografie ook erg interessant.

Opleidingen
2016 – juli 2018 HBO OM AD Hogeschool Rotterdam                                                      diploma behaald
2013 – juli 2016 MBO4 DS/MA Albeda College                                                                   diploma behaald
2009 – juli 2013 VMBO Kader handel en administratie Melanchthon Prinses Irene   diploma behaald

Computervaardigheid
Microsoft office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook
Social media: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Snapchat
Tools: Survey Monkey en Survio

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)
Engels: redelijk tot goed

Anja is beschikbaar als: Spin in het web, meedenkend Ondersteuner.
Wat is Anja haar droombedrijf? Het bedrijf waar de zakelijke aspecten goed samen gaan met mijn menselijke capaciteiten (waar ik mij thuis voel). Ik zou graag willen werken in een middelgroot tot groot bedrijf, waar ik veel kan leren en een verantwoordelijkheidsgevoel heb.
Wat is Anja haar functiedoelstelling? Een meedenkende- en adviserende rol vervullen binnen een bedrijf/organisatie.

Werk en stage ervaringen
Eind augustus 2017 tot midden november 2017 (Stage)
Werkgever: Arbobegeleiding en re-integratie bedrijf, regio Zuidwest

Functie: Officemanager
Werkzaamheden:
Bedrijfspand verhuizing coördineren, collega’s aansturen, dagplanningen opstellen, offertes aanvragen en facturen controleren, netwerkdag organiseren, contact onderhouden met netwerkpartners en externe partijen, afspraken inplannen, telefoneren, aanspreekpunt zijn voor de secretaresse stagiaire, taken delegeren, officemanagement-mailbox bijhouden, klantprofielen up-to-date houden, intern vergaderen.

September 2016 tot eind oktober 2016 (bijbaan)
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: receptioniste
Werkzaamheden:
Telefoneren met kandidaten, klanten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bezoekers registreren, agendabeheer receptieagenda, mailbox bijhouden, verantwoordelijk voor de inkomende post, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden.

Juli 2016 tot eind augustus 2016 (bijbaan)
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Medio november 2015 tot midden april 2016 (stage)
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bedrijfslunch organiseren, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Begin maart 2015 tot november 2015 (bijbaan)
Werkgever: Detailhandel, regio Zuidwest

Functie: klantenservicemedewerkster/caissière
Werkzaamheden:
Klanten te woord staan, helpen en ondersteunen, problemen oplossen tussen werknemer en klant, nieuwe collega’s inwerken, kledingstukken afprijzen, de afdeling netjes en opgeruimd houden, kledingstukken afrekenen en retourneren, zorgen dat de juiste kleding op de juiste afdelingen terecht komen, aanspreekpunt voor collega’s.

Mei 2014 tot en medio november 2014 (stage)
Werkgever: Sportschool, regio Zuidwest

Functie: Receptioniste
Werkzaamheden:
Bezoekers en clubleden te woord staan, zakelijk telefoneren en e-mailcontact met klanten, clubleden en collega’s, clubleden profielen up-to-date houden, sportschoolabonnementen verkopen, verlengen en beëindigen, rondleidingen geven aan potentiële clubleden door de sportschool, clubleden ondersteunen bij het uitvoeren van oefeningen, clubleden in- en uitschreven voor groepslessen, clubleden motiveren om vaker te komen sporten, documenten scannen en archiveren.

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: per 4 november eventueel eerder
Aantal uren: 40
Reisbereidheid: Regio Rotterdam, Den Haag.
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.