Naar de inhoud.

Leergierige junior Assistant HBO in de regio's Rotterdam en Den Haag

Persoonlijke gegevens
Voornaam: Anja                                                      Interesse in deze Assistant?
Achternaam: van Buuren                                        Klik hier of bel 088 022 23 11
Geboortedatum: 4 september 1997
Woonplaats: regio Zuidwest

Wie is Anja?

Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, flexibel en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik neem de keuzes die ik maak zeer serieus, maar ik zie ook zeker de humor van dingen in! Mijn vrienden omschrijven mij als een hands-on persoon die altijd voor ze klaar staat. Daarnaast, ben ik een mensenmens maar kan ik ook heel goed op mijzelf zijn. Kortom, een gedreven persoon die houdt van evenwicht van diverse aspecten.

Wat wil Anja bereiken?
Gedrevenheid zit in mijn bloed voor de dingen die ik wil bereiken en ik vind het om die reden interessant om verschillende uitdagingen aan te gaan. Daarbij moet een baan voor mij niet aanvoelen als een verplichting, maar als iets wat ik met passie doe. Omdat veel branches mij aanspreken sluit ik nu nog niks uit. Momenteel wil ik mij graag zoveel mogelijk ontwikkelen en zie ik mijzelf in de toekomst in de voetsporen treden van een leidinggevend figuur, als iemand die niet bang is om risico’s te nemen en als iemand die niet maar één weg naar Rome voor haar ziet.

Waarom wil Anja werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik krijg de kans om in diverse organisaties te werken als Ondersteuner en hoop op die manier het bedrijf en de functie te vinden waar ik bij pas qua karakter en bedrijfscultuur. Assistant2 begeleidt mij hierbij zodat ik mijn doelen kan bereiken. Mode, make-up, de logistiek en de haven/maritiem spreken mij aan als ontwikkelplek.

Wat doet Anja in haar vrije tijd?
Voor de mensen en activiteiten die een lach op mijn gezicht brengen maak ik graag tijd vrij, bij deze mensen ben ik dan ook te vinden in mijn vrije tijd. Daarnaast is reizen een van mijn passies en wil ik zoveel mogelijk van de wereld zien. Dit niet als toerist maar om zoveel mogelijk te zien en te ervaren op een spontane manier. Verder vind ik poëzie en fotografie ook erg interessant.

Opleidingen
2016 – juli 2018 HBO OM AD Hogeschool Rotterdam                                                Diploma behaald
2013 – juli 2016 MBO4 DS/MA Albeda College                                                           Diploma behaald
2009 – juli 2013 VMBO Kader handel en administratie Melanchthon Prinses Irene    Diploma behaald

Workhops/trainingen
November 2018 Presenteren met zelfvertrouwen (via Assistant2)
November 2018 Timemanagement (via Assistant2)
November 2018 Creatief schrijven van overtuigende teksten (via Assistant2)

Computervaardigheid

Microsoft office: Word, Excel, PowerPoint en Outlook
Social media: Facebook, LinkedIn, Twitter, Instagram en Snapchat
Tools: Survey Monkey en Survio

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)
Engels: redelijk tot goed

Anja is beschikbaar als Spin in het web, meedenkende Ondersteuner.
Wat is Anja haar droombedrijf? Een bedrijf waar ik qua karakter pas binnen de bedrijfscultuur.
Wat is Anja haar functiedoelstelling? Ik wil de komende tijd veel leren, meedenken en ervaringen opdoen. Zodat ik klaar ben voor de toekomst.

Werkervaringen
November 2018 tot 1 december 2018
Werkgever:
Assistant2
Functie:
A-TEAM Assistant
Werkzaamheden:
telefoneren, bezoekers ontvangen, verantwoordelijk voor de uitgaande post, voorraad van kantoorartikelen bijhouden, het bedrijf promoten (via LinkedIn en doormiddel van het langs brengen van presentjes), artikeltjes schrijven, promotie presentjes gereed maken, brieven opstellen via MailMerge.

Juli 2018 tot eind juli 2018
Werkgever: Intermediair,
 Rotterdam
Functie:
Officemanager
Werkzaamheden:
contracten opstellen, cv’s uitwerken, resultatensheets up-to-date houden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en adviseurs, verantwoordelijk voor de in- en uitgaande post, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren, zakelijk telefoneren met kandidaten, klanten en leveranciers.

Augustus 2017 tot midden november 2017 (stage)
Werkgever: Loopbaancoaching,
 Rotterdam
Functie:
Officemanager
Werkzaamheden:
Bedrijfspand verhuizing coördineren, collega’s aansturen, dagplanningen opstellen, offertes aanvragen en facturen controleren, netwerkdag organiseren, contact onderhouden met netwerkpartners en externe partijen, afspraken inplannen, telefoneren, aanspreekpunt zijn voor de secretaresse stagiaire, taken delegeren, officemanagement-mailbox bijhouden, klantprofielen up-to-date houden, intern vergaderen.

September 2016 tot eind oktober 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: receptioniste
Werkzaamheden:
Telefoneren met kandidaten, klanten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bezoekers registreren, agendabeheer receptieagenda, mailbox bijhouden, verantwoordelijk voor de inkomende post, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden.

Begin juli 2016 tot eind augustus 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Begin maart 2015 tot november 2015
Werkgever: Detailhandel, regio Zuidwest

Functie: klantenservicemedewerkster/caissière
Werkzaamheden:
Klanten te woord staan, helpen en ondersteunen, problemen oplossen tussen werknemer en klant, nieuwe collega’s inwerken, kledingstukken afprijzen, de afdeling netjes en opgeruimd houden, kledingstukken afrekenen en retourneren, zorgen dat de juiste kleding op de juiste afdelingen terecht komen, aanspreekpunt voor collega’s.

Begin april 2013 tot en met begin oktober 2013
Werkgever: Detailhandel, regio Zuidwest

Functie: vakkenvuller
Werkzaamheden:
klanten helpen en te woord staan, magazijn netjes houden, vracht lossen, winkelschappen vullen, winkelschappen spiegelen.

Stage ervaringen

Eind augustus 2017 tot en met midden november 2017
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: Officemanager
Werkzaamheden:
Bedrijfspand verhuizing coördineren, collega’s aansturen, dagplanningen opstellen, offertes aanvragen en facturen controleren, netwerkdag organiseren, contact onderhouden met netwerkpartners en externe partijen, afspraken inplannen, telefoneren, aanspreekpunt zijn voor de secretaresse stagiaire, taken delegeren, officemanagement-mailbox bijhouden, klantprofielen up-to-date houden, intern vergaderen.

Midden november 2015 tot en met midden april 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bedrijfslunch organiseren, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Begin mei 2014 tot en met midden november 2014
Werkgever: Sportschool, regio Zuidwest

Functie: Receptioniste
Werkzaamheden:
Bezoekers en clubleden te woord staan, zakelijk telefoneren en e-mailcontact met klanten, clubleden en collega’s, clubleden profielen up-to-date houden, sportschoolabonnementen verkopen, verlengen en beëindigen, rondleidingen geven aan potentiële clubleden door de sportschool, clubleden ondersteunen bij het uitvoeren van oefeningen, clubleden in- en uitschreven voor groepslessen, clubleden motiveren om vaker te komen sporten, documenten scannen en archiveren.

Nevenactiviteiten
Begin september 2013 tot en met eind februari 2017
Werkgever: sociaal culturele instelling, regio Zuidwest

Functie: vrijwilliger
Werkzaamheden:
Activiteiten bedenken en organiseren, kinderen begeleiden, activiteitavonden organiseren in teamverband en vergaderen.

Referentie

Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief

Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: minimaal 32 – maximaal 40.
Reisbereidheid: Rotterdam en omgeving
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.