Naar de inhoud.

A - TEAM Assistant, beschikbaar per medio juni voor tijdelijk en vast


Persoonlijke gegevens                               Interesse in deze Assistant?

Voornaam : Barbara                                      klik hier of bel 088 022 23 11
Achternaam : van Pau
Geboortedatum : 2 maart 1991
Woonplaats : regio Zuidwest

Wie is Barbara?
Woorden die bij mij passen zijn ijverig, leergierig en proactief. Ik durf het voortouw te nemen en vragen te stellen. Ik ben niet iemand die rustig blijft zitten als er van alles om me heen gebeurt. Ik stap makkelijk op mensen af en ik ben competitief. Ik wil mijn grenzen blijven verleggen. Mijn studententijd heb ik echt achter me gelaten maar dat neemt niet weg dat ik met de tijd mee wil blijven gaan.

Wat wil Barbara bereiken?
Ik ben altijd jaloers geweest op mensen die precies weten wat ze willen. De keuze is tegenwoordig zo groot dat ik het moeilijk vind om te kiezen. Mijn ouders zitten allebei in het onderwijs en dat heeft bij mij zo zijn sporen achtergelaten. Het onderwijs zelf is niet voor mij maar een leidinggevende functie heeft mij altijd wel aangesproken. Hiervoor zal ik nog wel ervaring moeten opdoen maar daar wil ik uiteindelijk wel naartoe werken. Ik leer het liefst en het snelst door het gewoon te doen. ‘Taal is zeg maar gewoon mijn ding’, vooral het Engels vind ik een heerlijke taal waar ik me door de jaren heen in heb ondergedompeld. Ik zie mijzelf ook wel een periode in het buitenland werken. Ik neem graag werk uit handen en maak er een uitdaging van de vraag voor te zijn; ik ben vooral praktisch ingesteld. De zakenwereld heeft nog veel onontdekte kanten dus ik ben die nog echt aan het verkennen, dat neemt niet weg dat ik veel zin heb te kijken wat mijn mogelijkheden zijn en wat mijn plek daarin is. Ik wil een expert worden in dat wat ik doe, een echte ‘allrounder’.

Waarom is Barbara werkzaam in het A-TEAM van  Management Support Assistant2?
Ik ben op aanraden van een vriendin, bij Assistant2 terecht gekomen. Toen ik de website bekeek sprongen woorden als ‘persoonlijk’, ‘kwaliteit’ en ‘houding’ naar voren en dat prikkelde mijn interesse. Verder lezend kwam ik al vrij snel bij de zin ‘Kwaliteit is dé mentaliteit’, een zin die mij ontzettend aanspreekt. Kwaliteit leveren en ergens helemaal voor gaan, kan zo veel voldoening geven. Daarbij, een medewerker moet niet alleen bij de vacatureomschrijving passen maar zeker, en misschien wel meer, bij de bedrijfscultuur van het bedrijf. Assistant2 geeft aan daar werk van te maken en de perfecte match tussen die twee te willen vinden. Inmiddels werk ik in het A-TEAM van Assistant2 en kan zo een kijkje nemen in de keukens van diverse bedrijven. Uiteindelijk ga ik ervanuit dat ik op deze manier tegen die Partner van A2 aan loop waar ik de perfect match mee heb en in vaste dienst kan gaan.

Wat doet Barbara in haar vrije tijd?
Ik sport graag en het liefst buiten, ik ben altijd een zwemmer geweest en daarnaast probeer ik regelmatig hard te lopen, maak een rondje op de fiets en in de zomer trek ik ook wel eens de skeelers uit de kast. Uitgaan is nooit zo mijn ding geweest maar ik trek er graag op uit met familie of vrienden. Mijn vrije tijd vul ik met lezen (vooral in het Engels), reizen (stedentrips of juist de natuur in) om dit vervolgens in een fotoalbum en blog vast te leggen. Als ik de inspiratie heb, teken ik wel eens, verder stop ik mijn tijd graag in: wintersport (snowboarden), vrienden en familie, de sauna, koken, het theater of de bioscoop. Ik probeer graag nieuwe dingen en heb een redelijk portie lef.

Opleidingen
2013 - 2015 Office Management AD, Schoevers Rotterdam                 Diploma behaald
2010 – 2013 Lerarenopleiding Engels Duaal, Hogeschool R’dam    Diploma niet behaald*
2009 Opleiding Engels, Universiteit Leiden                                             Diploma niet behaald**
2003 – 2009 Gymnasium (C&M), PENTA College J. van Liesveldt      Diploma behaald

* niet de juiste match
** Ik was nog te jong

Trainingen/Workshops
November 2018 Timemanagement, via Assistant2
November 2018 Presenteren met zelfvertrouwen, via Assistant2
Oktober 2018 Corporate Governance, via Assistant2
Maart 2018 Dawn Raid training, NautaDutilh N.V.
Maart 2018 Excel Advanced training: formulas and functions, Computrain
Januari 2018 BHV + AED, Kompas Veiligheidsgroep B.V.
December 2017 Spice your carreer, via Assistant2
Maart 2017 KEI in de Praktijk (Flora's Secretary Services)
Juli 2015 International Diploma ESA – Office Management i.s.m. Schoevers
Mei 2015 International Project Seminar Certification
Juli 2014 La Academia de Andaluza (Spaans) – Certificado de Asistencia
Januari 2014 ECDL Nederland Typevaardigheid
Master typist - 359 apm, accuratesse: 99,9%
December 2013 Cambridge Exams – Cambridge Proficiency of English (C2)
November 2012 Kennis certificaat voor de landelijke kennistoets tweedegraads lerarenopleiding
November 2011 Peer coaching Hogeschool Rotterdam (Engels)
April 2011 Gespreksvaardigheden
Maart 2011 Omgaan met agressie/weerbaarheid
Mei 2007 Diploma Versterkt Talen Onderwijs – Masters

Computervaardigheid
Microsoft Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint, SharePoint), Exact, KEI, SOM, ADP, ISP,
social media (Twitter, Facebook, Instagram, LinkedIn, Yammer), Invitado, Intranet

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)
Engels: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)

Barbara is beschikbaar als Spin in het web, alleskunner, office manager/Assistant
Wat is Barbara haar droombedrijf? Internationaal en no-nonsense cultuur
Wat is Barbara haar functiedoelstelling? Een expert in dat wat ik doe, blijven leren en ontwikkelen

Werkervaringen

Werkgever: Assistant2
Periode: 4 juni 2018 t/m heden ingezet bij diverse Partners van Assistant2

Partner Assistant2:
Software ontwikkelaar, internationaal, regio Zuidwest
Functie:
(Interim) Office Manager van 19 februari 2019 t/m heden
Werkzaamheden:
Divers, op verschillende niveaus en uitdagend. In een notendop: alledaagse e-mailverkeer, telefoonverkeer, post(verwerking), bestellingen plaatsen, reizen boeken, gastvrouw, agendabeheer (managers), boodschappen, nieuwsbrief, (keuken) schoonmaken, on boarding nieuwe medewerker, bijhouden en bestellen (facilitaire) benodigdheden, afgifte, en andere hand-en-spandiensten.

Partner Assistant2: Offshore bedrijf, regio Zuidwest
Functie: (Interim) Assistant van 2 november 2018 t/m 19 december 2018
Werkzaamheden:
Bij jubileum in gezet voor diverse werkzaamheden bij het team communicatie. In een notendop: materialen uitgezocht, klaargezet en achteraf ook weer teruggezet, uitnodigingen klaargezet en verstuurd, telefoonverkeer, e-mailverkeer, gasten aangemeld en afgemeld (Invitado), presentaties gemaakt, nieuwsitems en foto’s verzameld, foto’s uitgezocht in Intranet, nieuwsberichten opstellen, aanmelding bezoek, perspakketten, vertaalwerkzaamheden (EN-NL + NL-EN), begeleiding bezoekersstroom, giften uitgedeeld, surveillance, maar ook vlaggen en andere materialen opgehangen en weer neergehaald etc.

Partner Assistant2: Een cosmetica bedrijf, regio Zuidwest
Periode:
7 juni 2018 tot 19 oktober 2018 (± 5 mnd) 40 uur p.w.
Functie: A-TEAM Interim Office Manager
Werkzaamheden:
Divers, op verschillende niveaus en uitdagend. In een notendop: alledaagse e-mailverkeer, telefoonverkeer, onkosten controleren en verwerken (SAP), wagenparkbeheer, post(verwerking), aanspreekpunt verhuurder, bestellingen plaatsen, toezicht receptie en schoonmaak, reizen boeken, gastvrouw, keuken schoonmaken, huurdersoverleg, bijhouden en bestellen (facilitaire) benodigdheden, facturen goedkeuren en verwerken, organisatie Sinterklaasfeest, afgifte, stagiaires, vertalingen (Engels) en andere hand-en-spandiensten.

Partner Assistant2: Een branchevereniging, regio Randstad
Periode:
juni 2018
Functie :
A-TEAM Project Management Assistant
Werkzaamheden:
Ter voorbereiding en ondersteuning van het 100 jarig bestaan, heb ik allerlei (kleine) taken op me genomen: e-mailverkeer, telefoonverkeer, verschillend uitzoekwerk, nabellen, opruimen, aankleding tijdens het event, vliegende keep / ad hoc, etc.

Werkgever: Retail Support Centre B.V., regio Zuidwest
Periode: 13 november 2017 tot mei 2018

Functie : PA Head of Retail IT en Team / Project Management Officer
Werkzaamheden:
In een notendop: behandelen van e-mailverkeer en verwerken van diverse correspondentie (met name in het Engels), telefoonverkeer, agendabeheer (Outlook), gastvrouw, urenverantwoording bewaken a.d.h.v. timesheets (in Excel), koffie/thee, reizen/hotels boeken, boodschappen doen, (hulp bij) organiseren bedrijfsuitjes e.d., opzetten van SharePoint omgeving, ISP en ADP namens line manager (zijn PA), printen/scannen, kitchen duty, handboeken opstellen, vertalen naar Engels, meetings voorbereiden, notuleren, nawerk, PMO.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Engels
Software programma’s: Microsoft Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint, SharePoint), ADP, ISP.
Reden vertrek: toe aan een nieuwe uitdaging


Werkgever: Advocatenkantoor, regio Zuidwest
Periode: 23 november 2015 tot 31 oktober 2017

Functie : Directiesecretaresse / PA / Officemanager
Werkzaamheden:
Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, behandelen in- en uitgaande post, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, agendabeheer in Outlook, ontvangst bezoek, archiveren, sleutelbeheer, binnenlopende klanten te woord staan, uitwerken en updaten documentatiesets, inkoop kantoor artikelen en apparaten, inkoop kantinebenodigdheden; debiteuren en crediteuren administratie, internetbankieren, budgetbewaking in Excel, koffie/thee zetten, werken met KEI (Rechtspraak), printen/scannen/faxen, hulp met Engels, voor- en nawerk faillissementsverslagen, financiële verslagen up-to-date houden, uittreksels e.d. opzoeken, kilometerstand bijhouden, vaatwasser, aantal privé zaken, communicatie/samenwerking receptie WTC, handboek up-to-date houden, parkeerplekken reserveren, vertalen naar Engels, werken met dictafoon.
Voertaal in het bedrijf: Nederlands (Advocate vroeg regelmatig hulp met Engels)
Software programma’s: Microsoft Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint), Exact, KEI, SOM.
Reden vertrek: toe aan een nieuwe uitdaging

Werkgever: Detacheringsbureau, regio Zuidwest
Periode: 1 januari 2016 tot 31 oktober 2017

Functie : Secretaresse
Werkzaamheden:
Ondersteuning bij mailing per post/email, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, ontvangst bezoek, binnenlopende klanten te woord staan, uitwerken en updaten documentatiesets, inkoop / ophalen kantoor artikelen en apparaten, inkoop kantinebenodigdheden; debiteuren en crediteuren en debiteuren administratie (Exact), internetbankieren, koffie/thee zetten, printen/scannen/faxen, printer, kilometerstand bijhouden, handboek up-to-date houden, vertalen naar Engels / doorlopen Cv's medewerkers.

Werkgever: Internationaal architectenbureau, regio Zuidwest
Periode: 12 mei 2014 tot mei 2015

Functie : secretaresse
Werkzaamheden:
Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, verwerken in- en uitgaande post, Engelse correspondentie (o.a. vertalen), telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen (in het Engels), agendabeheer in Outlook, ontvangst (buitenlands) bezoek, archiveren, sleutelbeheer, binnenlopende (buitenlandse) klanten te woord staan, uitwerken en updaten documentatiesets, inkoop kantoor artikelen en apparaten, inkoop kantinebenodigdheden; koffie/thee zetten, printen/scannen/faxen, schoonmaken keuken/eetkamer; voorraadkamer bevoorraden/organiseren, inchecken reizen; vergaderingen voorbereiden/verzorgen, database aanpassen, werknemersgids vertalen/corrigeren/updaten, boodschappen doen/bestellingen ophalen (fiets/bedrijfsauto), factureren.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Engels/Nederlands
Software programma’s: Microsoft Office (Excel, Outlook, Word, PowerPoint)

Werkgever: Scholengemeenschap, regio Zuidwest
Periode: 1 september 2010 tot 31 augustus 2013

Functie : docente Engels / les assistent
Werkzaamheden:
Les assistentie, lessen voorbereiden, lessen Engels verzorgen in de onderbouw, toetsen maken en nakijken, invoeren gegevens in digitale leeromgeving, surveilleren, huiswerkbegeleiding, ouderavonden (gesprekken met ouders / leerlingen), (huiswerk)opdrachten maken, PowerPoint presentaties maken en gebruiken in lessen, vergaderen.
Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands (tijdens de lessen ook Engels)
Software programma’s: Met name: Microsoft Office (Excel, Word, PowerPoint), ELO
Reden vertrek: Gestopt met de opleiding

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid : Per direct, in overleg
Aantal uren : 40 uur
Reisbereidheid : Rotterdam en Den Haag en omgeving
Tarief : Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.