Naar de inhoud.

Management Assistant 32-40 uur p/w, Rotterdam, Amsterdam en Den Haag


Persoonlijke gegevens                                     Interesse in deze Assistant?

Voornaam: Sarah                                                Klik hier of bel 088 022 23 33
Achternaam: Amrani
Geboortedatum: 9 juni 1993
Woonplaats: Regio Randstad

Wie is Sarah?
In het dagelijkse leven ben ik vooral op ontdekkingsreis en op zoek naar uitdagingen. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, zachtaardig, flexibel en toon initiatief. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om nee te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien.In november staat mijn eerste training ‘Time Management’ gepland. Ik hoop daar te leren om sneller “nee” te zeggen.

Wat wil Sarah bereiken?
Momenteel ben ik werkzaam voor een Gemeentelijke instelling in de regio Zuidwest, onderdeel stadsbeheer. Ik ben werkzaam voor de afdeling Opleidingen. Daarnaast ondersteun ik de afdelingen Inzameling en Afval. Ik ben op administratief vlak de schakel tussen deze afdelingen. Ik kan zowel kennis overdragen/toepassen en kennis en ervaring opdoen bij alle drie de afdelingen. Wat ik in mijn volgende uitdaging zoek zijn moeilijke uitdagingen, iets kunnen leren, kunnen groeien, zekerheid en stabiliteit, een duidelijke doelstelling hebben en kunnen aantonen wat mijn bijdrage voor toegevoegde waarde heeft voor het bedrijf (zowel ontwikkeling van het bedrijf als werkklimaat). Met mijn achtergrond, kennis en ervaring zie ik mezelf over 10 jaar met mijn HBO-diploma opzak als Office Manager en/of Accountmanager.

Waarom wil Sarah werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ben via een bekende op de hoogte gebracht van Assistant2. Zij ervaart het werken via A2 als zeer prettig. Wat mij direct aansprak was de “tone of voice”. Assistant2 werft op een unieke manier haar toppers. Naar aanleiding hiervan heb ik gekeken de manier waarop Assistant2 te werk gaat. Dit spreekt mij enorm aan. Het is me vooral opgevallen dat Assistant2 geïnteresseerd is naar de daadwerkelijke persoon achter een sollicitatiebrief. Ik ben natuurlijk veel meer dan een Curriculum Vitae en een paar diploma’s.

Wat doet Sarah in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn vrienden en familie. Daarnaast fitness ik twee keer per week en ik doe één keer per week mee aan aquasport. Koken, knutselen en zwemmen zijn mijn hobby’s.

Opleidingen
September 2015 – HBO Opleiding: Rechten, aan de HvA                                                              Diploma nog niet behaald
September 2009 – juli 2012 MBO Opleiding: Directiesecretaresse/ Management Assistent Diploma behaald
September 2005 – Juli 2009 VMBO Handel en Administratie                                                        Diploma behaald

Trainingen/Workshops
Social Media Training 2012

Computervaardigheid
Microsoft Office: Outlook, Excel, PowerPoint, Access, Word en SharePoint.
SAP

Social Media: LinkedIn Facebook Instagram

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 2 fout van 15)
Engels: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)

Sarah is beschikbaar als Allrounder/Officemanager/Assistant/Bemiddelaar
Wat is Sarah haar droombedrijf?
Een bedrijf dat 100% om haar werknemers geeft, waarvoor ik 200% wil geven. Ik waardeer openheid en eerlijkheid ten zeerste!
Wat is Sarah haar functiedoelstelling? De doelen van het bedrijf nastreven en behalen en vooral doen wat het verdrijf van mij verwacht. Waar mogelijk zal ik zelfs meer geven.

Werkervaring
September 2018 – 31 december 2018
Werkgever: Gemeentelijke instelling afdeling Stadsbeheer, regio Zuidwest
Functie: Administratief medewerker A/Assistant
Werkzaamheden:
Telefoneren, administratie verwerken, procesbeheer, notuleren, het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relaties, behandelen in- en uitgaande post, doorvoeren van aanvragen en verzoeken, organiseer opleidingen, evenementen en bijeenkomsten.
Taal: Nederlands 
Computerprogramma’s: E-Suit, Imello, Microsoft pakket
Reden vertrek: einde project

28 Maart 2017 tot augustus 2018
Werkgever: Elektronica organisatie, regio Noordwest

Functie: Exchange medewerker/Admin/ Allround medewerker
Werkzaamheden:
Telefoneren, administratie verwerken, procesbeheer, berekeningen maken conform consumentenrecht, notuleren, het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relaties, behandelen in- en uitgaande post, opstellen/versturen/mailen van koopovereenkomsten.
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: nieuwe uitdaging
Computerprogramma’s: SAP, Microsoft pakket, GCIC,

Januari 2015 tot september 2016
Werkgever: Logistieke organisatie, regio Randstad

Functie: Allround medewerker
Werkzaamheden:
Telefoneren, administratie verwerken, chauffeurs volgen op de ritmonitor, planning, evaluatiegesprekken het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, het onderhouden van contacten met opdrachtgevers en relatie.
Taal: Nederlands
Reden vertrek: reorganisatie
Computerprogramma’s: SAP, Microsoft pakket

Januari 2011 tot maart 2011 en juli 2011 tot januari 2012
Werkgever: Advies-, onderzoek- en communicatiebureau, regio Randstad

Functie: Directiesecretaresse (stagiair/bijbaan)
Werkzaamheden:
Ontvangst bezoek, notuleren, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, archiveren, Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, bijeenkomsten organiseren, agenda beheer, inkoop kantoor artikelen en apparaten etc.. ( reden vertrek: nieuwe uitdaging)
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: Studie

April 2010 tot augustus 2010
Werkgever: Overheidsdienst, regio Randstad

Functie: Directiesecretaresse/Office manager
Werkzaamheden:
Ontvangst bezoek, notuleren, telefoonverkeer beantwoorden en afhandelen, factureren, archiveren, Het zelfstandig behandelen van e-mailverkeer, zelfstandig verwerken van diverse correspondentie, bijeenkomsten organiseren, agenda beheer etc..
Taal: Nederlands + Engels
Reden vertrek: i.v.m. studie

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: per 1 januari 2019, inoverleg eerder
Aantal uren: 32 uur (eventueel in overleg 40 uur).
Reisbereidheid: regio's rond Amsterdam, Rotterdam of Den Haag
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.