Naar de inhoud.

Startend Office Manager HBO Associate Degree, regio Zuidwest


Persoonlijke gegevens

Voornaam: Anja                                                      Interesse in deze Assistant?
Achternaam: van Buuren                                        Klik hier of bel 088 022 23 11
Geboortedatum: 4 september 1997
Woonplaats: regio Zuidwest


Wie is Anja?
Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, ontdekkend en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik kan impulsief zijn. Dit kan negatief en positief opgevat worden. Het brengt mij hoe dan ook vooruit; in tegenstelling tot een zeer afwachtende houding. Ik ben oprecht, dit is één van de redenen waarom familie en vrienden mij benaderen voor advies of het nodig hebben van een luisterend oor. Verder neem ik mijn gemaakte keuzes in het leven serieus. Achteraf kan ik daar best eens om lachen. Ook als ik de verkeerde keuze heb gemaakt.

Wat wil Anja bereiken?
Waar ik naar streef is vrij simpel, echter blijkt dit in de praktijk vaak anders. Een baan moet voor mij niet per direct voelen als een verplichting, maar als iets wat ik leuk vind, een plek waar ik het naar mijn zin heb. Gedrevenheid zit in mijn bloed voor de dingen die ik wil bereiken. Vele werk-branches spreken mij aan, om deze reden sluit ik niks uit en heb ik geen specifiek toekomstbeeld. Ik ben op een ontdekkingstocht, ik zie een beeld van kansen en niet van falen. Mijn ambitie is om met mijn ontwikkelpunten aan de slag te gaan door het volgen van trainingen en workshops en het maken van keuzes die ik normaal gesproken niet zou maken. Veder zie ik mijzelf in de voetstappen treden van een leidinggevend figuur. Iiemand die niet bang is om risico’s te nemen en niet maar 1 weg naar Rome ziet.

Waarom wil Anja werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Assistant2 heeft mij persoonlijk benaderd met een interessant en uitnodigend karakter, dit wekte nieuwsgierigheid bij mij op. Wat kunnen Assistant2 en ik voor elkaar betekenen? Ik denk zelf een hoop! Overen weer. Ik moet natuurlijk wel de kans krijgen om te laten zien wat ik kan. 

Wat doet Anja in haar vrije tijd?
Voor de mensen en activiteiten die een lach op mijn gezicht brengen maak ik graag tijd vrij, bij deze mensen ben ik dan ook te vinden in mijn vrije tijd. Reizen is mijn passie. Mijn grootste droom is om zo veel mogelijk van de wereld te zien, niet als toerist maar als reiziger. Daarnaast vind ik poëzie en fotografie erg interessant.

Opleidingen
2016 – juli 2018 HBO OM AD Hogeschool Rotterdam                                                Diploma behaald
2013 – juli 2016 MBO4 DS/MA Albeda College                                                           Diploma behaald
2009 – juli 2013 VMBO Kader handel en administratie Melanchthon Prinses Irene    Diploma behaald

Computervaardigheid
Microsoft office: Word, Excel, PowerPoint en Social media: Facebook, Twitter Instagram en Snapchat

Talenkennis
Nederlands: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)
Engels: redelijk tot goed

Anja is beschikbaar als Spin in het web.
Wat is Anja haar droombedrijf? Het bedrijf waar de zakelijke aspecten goed samen gaan met mijn capaciteiten en kwaliteiten  en waar ik mij thuis voel. Een middelgroot tot groot bedrijf.
Wat is Anja haar functiedoelstelling? Een meedenkende- en adviserende rol binnen het bedrijf.

Werkervaringen

September 2016 tot eind oktober 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: receptioniste
Werkzaamheden:
Telefoneren met kandidaten, klanten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bezoekers registreren, agendabeheer receptieagenda, mailbox bijhouden, verantwoordelijk voor de inkomende post, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden.


Begin juli 2016 tot eind augustus 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Begin maart 2015 tot november 2015
Werkgever: Detailhandel, regio Zuidwest

Functie: klantenservicemedewerkster/caissière
Werkzaamheden:
Klanten te woord staan, helpen en ondersteunen, problemen oplossen tussen werknemer en klant, nieuwe collega’s inwerken, kledingstukken afprijzen, de afdeling netjes en opgeruimd houden, kledingstukken afrekenen en retourneren, zorgen dat de juiste kleding op de juiste afdelingen terecht komen, aanspreekpunt voor collega’s.

Begin april 2013 tot en met begin oktober 2013
Werkgever: Detailhandel, regio Zuidwest

Functie: vakkenvuller
Werkzaamheden:
klanten helpen en te woord staan, magazijn netjes houden, vracht lossen, winkelschappen vullen, winkelschappen spiegelen.

Stage ervaringen

Eind augustus 2017 tot en met midden november 2017
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: Officemanager
Werkzaamheden:
Bedrijfspand verhuizing coördineren, collega’s aansturen, dagplanningen opstellen, offertes aanvragen en facturen controleren, netwerkdag organiseren, contact onderhouden met netwerkpartners en externe partijen, afspraken inplannen, telefoneren, aanspreekpunt zijn voor de secretaresse stagiaire, taken delegeren, officemanagement-mailbox bijhouden, klantprofielen up-to-date houden, intern vergaderen.

Midden november 2015 tot en met midden april 2016
Werkgever: Intermediair, regio Zuidwest

Functie: secretaresse/receptioniste
Werkzaamheden:
Gasten en kandidaten ontvangen op het kantoor, bedrijfslunch organiseren, telefoneren met kandidaten, afspraken inplannen tussen kandidaten en consultants, agendabeheer voor diverse consultants, mailboxen bijhouden, zakelijk e-mailcontact met leveranciers, kandidaten en consultants, de voorraad van kantoorartikelen bijhouden, accuraat omgaan met vertrouwde documenten, documenten inscannen en digitaal archiveren.

Begin mei 2014 tot en met midden november 2014
Werkgever: Sportschool, regio Zuidwest

Functie: Receptioniste
Werkzaamheden:
Bezoekers en clubleden te woord staan, zakelijk telefoneren en e-mailcontact met klanten, clubleden en collega’s, clubleden profielen up-to-date houden, sportschoolabonnementen verkopen, verlengen en beëindigen, rondleidingen geven aan potentiële clubleden door de sportschool, clubleden ondersteunen bij het uitvoeren van oefeningen, clubleden in- en uitschreven voor groepslessen, clubleden motiveren om vaker te komen sporten, documenten scannen en archiveren.

Nevenactiviteiten
Begin september 2013 tot en met eind februari 2017
Werkgever: sociaal culturele instelling, regio Zuidwest

Functie: vrijwilliger
Werkzaamheden:
Activiteiten bedenken en organiseren, kinderen begeleiden, activiteitavonden organiseren in teamverband en vergaderen.

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: minimaal 32 – maximaal 40.
Reisbereidheid: Rotterdam en omgeving
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.