Naar de inhoud.

Junior Assistant met Hospitality genen - GEPLAATST

Persoonlijke gegevens                                          Interesse in deze Assistant?
Voornaam: Floor                                                        Klik hier of bel 088 022 23 22
Achternaam: van Huizen
Geboortedatum: 13 april 1994
Woonplaats: regio Noordwest

Wie is Floor?
Ik ben een energiek persoon die houdt van sociaal contact. Ik ben een echt mensen-mens met empathie die snel emoties kan aanvoelen in een situatie. Daarnaast heb ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij alles wat ik doe, ben oprecht en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben vooruitstrevend en leergierig. Ik reflecteer daarom graag op ontvangen advies voor verbetering en ga daarmee aan de slag, hierbij laat ik mijn onzekerheden niet in de weg staan.

Wat wil Floor bereiken?
Ik ben in een fase van mijn leven aangekomen waar ik een volgende stap wil zetten om mijzelf te ontwikkelen in een functie die ik echt leuk vind. Het vak van Assistant/ ondersteuner lijkt mij leuk en uitdagend vanwege de variëteit aan werkzaamheden, elke dag iets nieuws en kijken naar de toekomst. Dat maakt het werken leuk voor mij. Ik denk dat dit vak goed bij mijn karakter past en ook hetgeen is waar ik naar op zoek ben. Ik wil de komende jaren veel werkervaring opdoen in een leuke werkomgeving. Ik geloof dat een goede werksfeer het beste bij mensen naar boven haalt en dat het absoluut meewerkt bij het behalen van resultaten. Ik ben ambitieus en wil mijzelf altijd ontwikkelen en daartoe kansen creëren. Dat wil ik graag ook meenemen naar mijn nieuwe baan.

Waarom wil Floor werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ben in contact gekomen met Assistant2 via Fons. Fons heeft mij benaderd en bij het eerste contact had ik meteen een klik met hem en Assistant2. A2 heeft een persoonlijke benadering en dat vind ik erg fijn en belangrijk. Daarnaast ben ik onder de indruk van het brede scala aan trainingen dat wordt aangeboden.

Wat doet Floor in haar vrije tijd?
Al 5 jaar ben ik wonend en verliefd op de stad Amsterdam, daar woon ik samen met mijn vriend. In het weekend vind ik het heerlijk om samen buiten te zijn, in de stad of in het park een rondje te rennen of te tennissen. Een grote passie van mij is koken en lekker eten, elke avond staat er daarom een gevarieerde gezonde maaltijd op tafel. Naast het zelf bereiden van een lekkere maaltijd ga ik ook graag uiteten met vrienden voor het eten en contacten te onderhouden. Het is daarom maar goed dat Amsterdam ontzettend veel leuke restaurantjes kent, die ik het liefst allemaal zou willen uitproberen.

Opleidingen
2016 HBO Hogeschool TIO Amsterdam                      Afgestudeerd BBA
2011 HAVO Sancta Maria (E&M)                                 Diploma behaald

Trainingen/Workshops
2017 BHV 
2017 Gastvrijheidstraining 
2017 Profiling training 
2016 UVA Talencursus English Advanced 1
2012 EF Oxford B2.2 en IELTS diploma

Computervaardigheid
Wordpress, Mailchimp, Mac/PC, MS Office, Google Analytics, Facebook, Instagram, Pinterest en LinkedIn.

Talenkennis
Nederlands: Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels: Uitstekend (getest, 1 fout van 15)

Floor is beschikbaar als Energieke Hotello / Ondersteuner die graag haar talenten wilt laten zien aan een vooruitstrevende organisatie.
Wat is Floor haar droombedrijf? Een jonge groeiende organisatie waar ik kan groeien en ontwikkelen.
Wat is Floor haar functiedoelstelling? Het naar mijn zin hebben in een leuke job met veel verantwoordelijkheden.

Werkervaring
April 2017 tot heden
Werkgever : Bank, regio Noordwest

Functie : Front Desk Officer

Werkzaamheden:
Warm welkom als gezicht van de bank en daarbij uitstekende service verlenen aan bezoekers, registreren van bezoekers, reserveren van vergaderruimtes, veelzijdig e-mail en telefonisch verkeer met medewerkers, rechterhand van de supervisor, goed contact onderhouden met alle leveranciers van de bank, leiding geven aan het team, aanspreekpunt iedere vrijdag en op de dagen dat de supervisor niet werkzaam is.

Voertaal in het bedrijf/organisatie: Nederlands/Engels
Softwareprogramma’s : Planon (reserveringssysteem), Aeos (bezoekersregistratiesysteem), MS office en IBM (Mail)
Reden vertrek: Toe aan een nieuwe stap in mijn carrière

Februari 2016 – augustus 2016
Werkgever : Horeca sector, regio Noordwest

Functie : Afstudeerstagiaire online marketing

Werkzaamheden:
Beoogde doelgroep geselecteerd, trends op het gebied van online marketing onderzocht en toegepast, interviews afgenomen met potentiele afnemers, online concurrenten en online marketing experts, ontwikkeling en publicatie van de website via Wordpress. Het eindcijfer van de scriptie was een 7.7.

Februari 2015 – juni 2015
Werkgever : Congrescentrum, regio Noordwest

Functie : Online Marketing en PR stagiaire

Werkzaamheden:
Verspreiden van promotiemiddelen zowel intern als extern, bijhouden van de social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook en Twitter, Nieuwsbrieven schrijven via het programma Mailchimp en veelzijdige receptiewerkzaamheden.

Mei 2013 – september 2013
Werkgever : Horeca sector, regio Noordwest

Functie : Stagiaire F&B

Werkzaamheden:
Gastvrijheid verlenen aan zowel leisure als zakelijke gasten (tijdens het ontbijt, lunch en diner), Verantwoordelijk voor de gehele verzorging van de in-room service).

Mei 2012 – september 2012
Werkgever : Horeca sector, Marbella

Functie : Medewerker F&B

Werkzaamheden:
Verantwoordelijk voor ‘wijken’ op het terras en in het restaurant tijdens de lunch en diner. Hierbij had ik de bevoegdheid over de 'runners'.

Referentie
Op verzoek

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: 40
Reisbereidheid: Amsterdam en omgeving
Tarief: Op aanvraag

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.