Naar de inhoud.

Training Creatief schrijven van overtuigende teksten, 26 september 2019

Webteksten, social media, mails, voorstellen, persberichten, rapporten, verslagen, of blogs; het schrijven van onderscheidende zakelijke teksten kan een uitdaging zijn. Waar vind je inspiratie? De creativiteit om het net even anders te doen? Hoe kom je op die pakkende openingszin? Na deze praktijktraining creatief schrijven draai jij daar je hand niet meer voor om en ga je direct genspireerd aan de slag.

Wat kun je direct na deze training:

• Content schrijven die onderscheidend is, net even anders dan de rest;
• Een zelfde onderwerp op veel verschillende manieren benaderen;
• De vijf ‘quick wins’ voor overtuigende en wervende teksten toepassen;
• Verschillende originele openingen toepassen op je teksten;
• Jezelf scherp houden en je creativiteit verder ontwikkelen;
• Helder, bondig en prikkelend formuleren.

Onze Expert is Afke van der Horst

Deze praktijktraining wordt gegeven door onze Expert Afke van der Horst. Veelgevraagd schrijftrainer en spreker als het gaat om zakelijke taal en schrijfvaardigheid. Eigenaar van trainingscentrum Zakelijk Schrijven en auteur van het bekende ‘Hand(ig) boek zakelijk schrijven’, maar bovenal gepassioneerd liefhebber van schrijftaal. Die liefde voor tekst brengt zij met veel plezier op jou over, want iedereen kan goed schrijven, je moet alleen weten hoe!

Om de kwaliteit van de training te waarborgen dien je meer dan 6 jaar werkervaring te hebben als Ondersteuner. Minder dan 6 jaar ervaring maar wl al deelgenomen aan de training Effectief zakelijk schrijven? Dan ben je natuurlijk van harte welkom om je bij deze training aan te sluiten en je nog verder te ontwikkelen.

OPGELET! Voor deze training moet jij een laptop mee nemen en vooraf een opdracht maken. 

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen n keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z'n tween? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat als bewijs van het doorlopen van de training.

Locatie
De training ‘Creatief schrijven van overtuigende teksten’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Met eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + tijdstip
26 september 2019 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.Vragen over de training? Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of bel 088 022 23 99.