Naar de inhoud.

Training Effectief zakelijk schrijven 12 maart 2020

Heb jij veel moeite met het schrijven van een tekst? Twijfel jij of jouw teksten van goede kwaliteit zijn en geheel foutloos zijn? Dan is de training ‘Effectief zakelijk schrijven’ een absolute aanrader! In deze praktijktraining leer jij effectief zakelijk schrijven, oftewel: jij leert hoe jij er in minder tijd in slaagt om een goede tekst te schrijven.

Wat kun je direct na deze training:

• Makkelijker en sneller schrijven volgens een handig stappenplan;
• Helder en bondig je kernboodschap bepalen;
• Eenvoudig de hoofd- en bijzaken scheiden;
• Correcte brieven en mails schrijven;
• De juiste zakelijke toon vinden;
• Frisse openingszinnen en slotzinnen schrijven;
• En: de meest voorkomende spelfouten maak jij niet meer!

Onze Expert is Afke van der Horst

Deze praktijktraining wordt gegeven door onze Expert Afke van der Horst. Veelgevraagd schrijftrainer en spreker als het gaat om zakelijke taal en schrijfvaardigheid. Eigenaar van trainingscentrum Zakelijk Schrijven en auteur van het bekende ‘Hand(ig) boek zakelijk schrijven’, maar bovenal gepassioneerd liefhebber van schrijftaal. Die liefde voor tekst brengt zij met veel plezier op jou over, want iedereen kan goed schrijven, je moet alleen weten hoe!

Om deel te kunnen nemen aan de training heb jij minder dan 6 jaar werkervaring binnen het vakgebied als Ondersteuner. Voor Assistants die voor ons aan het werk zijn en een persoonlijk LOT programma hebben, geldt als voorwaarde om deel te nemen dat jij het niveau van Talent (0 tot 3 jaar werkervaring in het vak) of Assistant (3 tot 6 jaar werkervaring in het vak) hebt. Als jij twijfelt of jij in aanmerking komt voor de training mag jij natuurlijk altijd contact opnemen via LOT@Assistant2.nl!

OPGELET! Voor deze training moet jij een laptop mee nemen en vooraf een opdracht maken. 

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen n keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z'n tween? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat als bewijs van het doorlopen van de training.

Locatie
De training ‘Effectief zakelijk schrijven’ vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Met eigen vervoer? Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + Tijdstip
12 maart 2020 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.Vragen over de training? Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of bel 088 022 23 99.