Naar de inhoud.

Training Spice up your career, 10 oktober 2019

Wordt ons werk overgenomen door robots en digitalisering?? Op het gebied van managementondersteuning zijn er veel ontwikkelingen. Enerzijds zorgt de technologie ervoor dat werkzaamheden veranderen of verdwijnen. Anderzijds verlangt de manager een meer proactieve houding van zijn/haar Assistant. Tijdens de ontwikkelmeeting/training leer ik je vaardigheden te ontwikkelen zodat je up-to-date bent en blijft om de veranderende rol van de Assistant het hoofd te kunnen bieden. Neem zelf leiderschap over jouw carrière!

Wat leer je:

• Hoe je om kan gaan met de digitalisering van jouw werkplek
• Welke kansen ontstaan hierdoor en welke vaardigheden heb je nodig
• Hoe ga je om met digitale platformen als Facebook en LinkedIn
• Hoe kan jij je nieuwe competenties ontwikkelen en inzetten
• Hoe ziet jouw carriereplan eruit

Onze Expert is Natasja van der WoudeIk ben Natasja van der Woude. Ik ben de afgelopen jaren werkzaam geweest bij diverse bedrijven in management ondersteunende functies. Daarnaast heb ik mezelf verdiept in de veranderingen die momenteel plaatsvinden in de ondersteunende rol van secretaresse. Of beter gezegd de veranderingen in het Assistant vak. Want de naam secretaresse dekt allang de lading niet meer van het uiteenlopende takenpakket van de moderne Assistant.


Reacties van deelnemende Assistants op de voorgaande training?
‘Ik heb tools aangereikt gekregen voor toekomstige competenties’
‘De training heeft mij inzicht gegeven van de richting waarin het vak zich gaat ontwikkelen’

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z'n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Locatie
De workshop Spice up your career vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken. Parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + Tijdstip
10 oktober 2019 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.Vragen over de training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.