Naar de inhoud.

Alleskunner HBO Communicatie, regio Zuidwest-Nederland

Persoonlijke gegevens                                         Interesse in deze Assistant?
Voornaam: Sophie                                                  Klik hier of bel 088 022 23 11
Achternaam: van der Drift
Geboortedatum: 29 juli 1991
Woonplaats: Zuidwest-Nederland

Wie is Sophie?
Een sociaal en behulpzaam persoon die graag voor anderen klaar staat. Ik hecht veel waarde aan een fijne samenwerking en vind het ook belangrijk dat je op elkaar kan vertrouwen. Werken in teamverband vind ik erg belangrijk en hier haal ik veel energie uit. Daarnaast weten twee altijd meer dan één, dus zie ik een hecht samenwerkingsverband ook als een mooie manier om nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. Bovendien ben ik een echte doorzetter en ga ik zeker niet snel bij de pakken neerzitten.

Wat wil Sophie bereiken?
Tijdens mijn stage bij een stichting, heb ik veel ervaring op kunnen doen op het gebied van communicatie en dat is mij heel goed bevallen. Vanwege deze reden lijkt het mij daarom ook geweldig om in de toekomst meer mee te doen. Ik heb een enorme passie voor schrijven en mijn droom is om werkzaam te zijn binnen een organisatie waarbij ik de gelegenheid om met deze passie aan de slag te gaan. Momenteel ben ik bezig met een NIMA – A (Communicatie) cursus, waarmee ik mijzelf nog meer en beter wil ontwikkelen op het gebied van communicatie.  

Waarom wil Sophie werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Ik ervaar de samenwerking met Assistant2 als zeer fijn. De begeleiding is super en daarnaast is Assistant2 altijd goed bereikbaar. Alle zaken zijn altijd keurig geregeld!

Wat doet Sophie in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik regelmatig in de sportschool te vinden, vind ik het heerlijk om op een regenachtige dag een boek te lezen, ben ik dol op reizen en vind ik het altijd gezellig om leuke dingen te ondernemen met vriendinnen.

Opleidingen   
2009 – 2015    HBO Media en Entertainment Management               Diploma behaald                        2007 – 2009    HAVO CSG Willem van Oranje, Oud Beijerland         Diploma behaald
2003 – 2007    VMBO CSG Willem van Oranje, Oud-Beijerland        Diploma behaald

Trainingen/ workshops
April 2017 – heden                              NIMA -A (Communicatie) 
September 2013 – januari 2014          Minor Journalistiek, Hogeschool Utrecht
September 2013 – november 2013     Zelfcompetentietraining

Computervaardigheid
Microsoft Office: Word, PowerPoint, Excel, MAC OS X software (Apple), Indesign, Photoshop en bekend met Facebook, Linkedin, Twitter, Tumblr en Instagram.

Talenkennis
Nederlands: goed (getest, 4 fout van 15)
Engels: goed (getest, 4 fout van 15)

Sophie is beschikbaar als alleskunner, social media/ communicatiemedewerker/PR medewerker
Wat is Sophie haar droombedrijf? Door mijn stage heb ik ervaren hoe leuk het is om werkzaam te zijn bij een een organisatie met een open en informale cultuur. Daar wil ik voor werkzaam zijn.
Wat is Sophie haar functiedoelstelling?: een alleskunner zijn op het gebied van management. De Assistant die bijspringt en tegelijkertijd voor iedereen klaar staat. Daarnaast werk ik graag in teamverband, maar heb ik ook geen bezwaar tegen om zelfstandig te werken.

Werkervaring:
 
2007 - heden
Werkgever: Kledingwinkel, Zuidwest- Nederland
Functie: Eerst als bijbaantje en nu voor vast als Commercieel medewerker

Werkzaamheden
Verkoop en administratieve taken (orders uitvoeren, versturen van e-mails en beantwoorden telefoon). 

Maart 2012 - augustus 2012
Werkgever: Stichting, Midden-Nederland
Functie: Stagiaire Marketing en Communicatie

Werkzaamheden
Tijdens mijn stage bij de betreffende stichting heb ik een half jaar meegelopen op afdeling Marketing en Communicatie. Een enorm leuke ervaring, omdat ik zelf veel initiatief mocht nemen. Gedurende mijn stage  heb ik diverse taken uitgevoerd, zoals het opstellen van een marketing- en communicatieplan voor het bestuur. Om tot het plan te komen heb ik (diepte)interviews afgenomen met diverse bestuursleden en coaches. Ook heb ik een seminar georganiseerd.

Maart 2011
Werkgever: Publieke omroep, Midden-Nederland
Functie: (Snuffel)stagiaire

Werkzaamheden
Productiewerk uitgevoerd voor een programma. Denk daarbij aan onder andere het bedenken van vragen voor het publiek en ander redactiewerk (zoals onderzoek). 

Januari 2010 – december 2010
Werkgever: Online platform
Functie: Editor

Werkzaamheden
Voor het betreffende online platform heb ik over diverse lifestyle gerelateerde onderwerpen geschreven, zoals muziek en de nieuwste modetrends.

Referentie
Op aanvraag beschikbaar

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid: Op korte termijn, in overleg
Aantal uren: 40 uur per week
Reisbereidheid: Rotterdam/Breda/Den Haag/Utrecht
Tarief: Op verzoek

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.