Naar de inhoud.

Allround Office manager/Assistant regio Zuidoost

Persoonlijke gegevens                                   Meer informatie?
Voornaam            : Melissa                                Klik hier of bel 088 022 23 66
Achternaam         : van den Heuvel
Geboortedatum  : 15 augustus 1995
Woonplaats         : regio Zuidoost


Wie is Melissa?
Woorden die mij het best beschrijven in het dagelijks leven zijn: sportief, sociaal, creatief, flexibel, behulpzaam en soms wat perfectionistisch. Ik heb een passie voor sport en heb sinds ik klein was altijd verschillende sporten beoefend. Sinds een aantal jaren is fitness een passie van mij en ik sport dan ook gemiddeld 4x per week. Verder ben ik een erg sociaal persoon, vind ik mijn familie en vrienden erg belangrijk en spendeer dan ook veel tijd met hen. Daarnaast gebruik ik graag mijn creativiteit en ben ik flexibel ingesteld. Ik heb sterke communicatieve vaardigheden en kan me goed aan verschillende situaties aanpassen (en via andermans perspectief kijken). Tijdens mijn internationale studie heb ik met veel verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten gewerkt, wat ik erg leuk vind. Werken in een team vind ik erg uitdagend en geeft mij energie, hoewel ik zelfstandig te werk gaan ook fijn vind. Tenslotte ben ik behulpzaam en help ik andere mensen graag.

Wat wil Melissa bereiken?
In de toekomst zie ik mijzelf in de (sport) eventmanagement/marketing en/of project management sector werken. Aangezien ik een passie heb voor sport (met name fitness) en dit mij veel energie en inspiratie geeft zou ik graag in deze branche willen werken.

Tijdens het 3e jaar van mijn studie heb ik stage gelopen bij het Sportbedrijf in Tilburg op de afdeling Sportstimulering.Mijn afstudeerstage heb ik gedaan bij Super Sport Events in Eindhoven, wat gevestigd is in het SX gebouw voor sport, marketing en media op Strijp-S. Ik heb een projectplan geschreven voor de organisatie van een nieuw en innovatief wielerfestival in Eindhoven. Daarnaast heb ik onder andere onderzoek verricht naar de trends & developments binnen sport evenementen, de wensen en behoeften van de doelgroep en het evenementenbeleid van Eindhoven.

Marketing en eventmanagement vind ik heel interessant en ik zou graag een functie binnen deze branche vervullen (indien mogelijk gerelateerd aan sport). Ik ben ambitieus en leergierig en wil graag ervaring opdoen en nieuwe dingen leren. Om te beginnen binnen deze branche zou ik graag de functie van een trainee/assistent/junior manager vervullen. Daarnaast zou ik het leuk vinden om een extra cursus of interne opleiding te volgen. Over 5-10 jaar zou ik graag aan de slag willen als (sport) event/project manager of marketeer.

Waarom wil Melissa werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Via mijn oproep op LinkedIn ben ik benaderd door Fons Scheltema om te kijken of Assistant2 mij van dienst zou kunnen zijn en andersom, waarna ik op de website terechtkwam. Assistent2 lijkt mij het juiste bedrijf dat mij op weg kan helpen naar een baan binnen een sector die mij interesseert. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat ik via Assistant2 mezelf verder kan ontwikkelen en nieuwe dingen kan leren. Assistant2 kan mij een kans bieden om te groeien als pas-afgestudeerde en mij hierin begeleiden naar een functie die bij mij past.

Wat doet Melissa in haar vrije tijd?
Zoals eerder vermeld is sport een passie van mij. Ik geniet ervan om wekelijks actief bezig te zijn en om mijn grenzen te verleggen. Dagelijks ben ik bezig met een actieve en gezonde leefstijl. Ik heb een brede interesse, niet alleen op het gebied van sport. Ik bezoek graag verschillende soorten evenementen waaronder festivals, concerten, en beurzen. Daarnaast houd ik veel van reizen om onder andere de cultuur van nieuwe steden en landen te ontdekken. Verder houd ik ook ontzettend veel van eten en koken en bezoek ik graag verschillende soorten restaurants.

Opleidingen
2013-2017    HBO NHTV University of Applied Sciences        diploma behaald
                        International Leisure Management
2007-2012    HAVO RSG ‘t Rijks (middelbare school)             diploma behaald


Trainingen/Workshops
September 2016 – januari 2017   Minor Creative Entrepreneurship & Imagineering
   Workshop Design Research: Analysis & Research techniques
   Workshop Design Research: Presentation on Artifact Analysis
   Masterclass over Imagineering
   Workshop Appreciative Inquiry
   Workshop ‘’ACTIVE model’’ (Imagineering tool)
   Workshop Vision & Concept development
   Workshop Facilitating a creative session
   Workshop Reframing
   Workshop Experience platform & Co-creation
Studium Generale (Lezingen over een specifiek onderwerp in de ‘’leisure industry’’ door professionals uit het werkveld). Lijst met onderwerpen: Urban Design, Leisure Ritual, Digital Entertainment, Sustainable strategies for events en Crossroads & Storytelling
2014              Cursus Excel (geslaagd)
2012-2013   Cursus Economie Institutie: NHA Thuisstudies (certificaat behaald)
2012              Cursus Engels niveau C1 Institutie: EF Education First, Boston Massachusetts (USA) (certificaat behaald)

Computervaardigheid
Ik kan goed overweg met de computer en heb veel ervaring met Word, PowerPoint en Excel. Verder heb ik veel kennis van social media zoals Instagram, Facebook, Snapchat en LinkedIn, waar ik me zelf ook dagelijks mee bezig houd. Tijdens mijn stage bij het Sportbedrijf in Tilburg heb ik o.a. social media (bijv. promotie) berichten geschreven (content creatie). Tijdens mijn studie heb ik ook een cursus Excel en SPSS gedaan voor het vak Research & Statistics.

Talenkennis
Nederlands  : Uitstekend (getest, 1,5 fout van de 15)
Engels           : Goed (getest, 3 fout van 15)

Melissa is beschikbaar als Spin in het web, alleskunner, allround office manager/assistent, event/project manager assistent, (online) marketing assistent, management assistent.
Wat is jouw droombedrijf               : Een bedrijf waarin ik mijn energie kwijt kan en waar ik de mogelijkheid heb om mijn kwaliteiten verder te ontwikkelen in een fijne en gezellige werksfeer.
Wat is jouw functiedoelstelling     : Een functie waarbij ik zowel in een team als zelfstandig te werk kan gaan met afwisselende werkzaamheden en waarbij ik mijn kwaliteiten optimaal kan benutten.

Werkervaring
Augustus 2011 tot heden
Werkgever  : Supermarkt, Bergen op Zoom
Functie          :
Kassière, afdeling verkoopafhandeling

Werkzaamheden:
Het afhandelen van de verkoop met een klantgerichte aanpak en service. Naast de kassa heb ik ook servicebalie taken verricht (verkoop tabak/alcohol, loten, promotie, klachten van klanten afhandelen, afboeken van producten, bol.com bestellingen afhandelen etc.)

8 februari 2016 tot 2 september 2016
Werkgever  : Sportbedrijf Tilburg
Functie          :
Stagiaire afdeling Sportstimulering

Werkzaamheden:

Tijdens mijn stage heb ik onderdeel uitgemaakt van het project team voor de eerste editie van een beach soccer toernooi in Tilburg. Ik heb hiervoor o.a. een communicatieplan geschreven en me bezig gehouden met social media. Ik heb zelfstandig contact gehad met klanten en verschillende bedrijven zowel via de mail als telefoon en geholpen bij de ontvangst van bezoekers. Daarnaast heb ik meegeholpen met de organisatie en administratie van het concept ‘’Sport Buiten Bedrijf’’ waarbij werknemers van bedrijven als team deel kunnen nemen aan verschillende soorten sporten en clinics. Ik ben zelfstandig bij de verschillende clinics en competities langs gegaan en heb daar geassisteerd, contact gehad met deelnemers en meegeholpen bij de prijsuitreiking. Ik heb een evaluatie report geschreven en de deelnemerslijsten, inschrijvingen etc. bijgehouden. Verder heb ik meegeholpen met de promotie zowel online als offline (bijv. social media berichten, plaatsen van online foto’s als sfeerimpressie, afdrukken en verspreiden van posters/flyers bij verschillende sportaccommodaties, het centrum, stadhuis). Daarnaast heb ik bijgedragen aan team vergaderingen.

Voertaal in het bedrijf/organisatie : Nederlands
Software programma’s : Word, Excel, PowerPoint
Reden vertrek : Afloop stageperiode

14 februari 2017 tot 16 juni 2017
Werkgever  : Sportbedrijf, Eindhoven
Functie         :
Afstudeerstage

Werkzaamheden:

Tijdens mijn afstudeerperiode heb ik mijn thesis (scriptie) geschreven voor het bedrijf Super Sport Events met betrekking tot een nieuw en innovatief wielerfestival in Eindhoven. Ik heb hiervoor naast mijn uitgebreide onderzoek een projectplan geschreven die alle aspecten en informatie bezit ter voorbereiding van de organisatie van een (nieuw) evenement. Aangezien mijn studie internationaal is heb ik dit project plan en mijn onderzoek in het Engels geschreven. Naast mijn thesis-gerelateerde taken heb ik veel overleg gehad met de eigenaar van het bedrijf en hebben wij veel ideeën besproken, o.a. met verschillende stakeholders. Ook heb ik deelgenomen aan verschillende inspiratie sessies georganiseerd door het sportmarketing bedrijf Triple Double, wat bijvoorbeeld ging over competenties, leiderschap, gedrag, reflectie en groepsdynamiek.

Voertaal in het bedrijf/organisatie : Nederlands
Software programma’s : Word, Excel, PowerPoint
Reden vertrek : Afloop stageperiode

Augustus 2017
Werkgever  : uitzendbureau 
Functie         :
Sales medewerker Lusthof Groep

Werkzaamheden: Helpen bij het aanbieden en de verkoop van kunst en antieke voorwerpen via online handelskanalen. Het doel was om de internationale markt te betreden.

Andere werkervaring
Werkervaring tijdens verschillende evenementen en beurzen voor schoolprojecten. Over het algemeen waren de taken vooral gericht op de klantenservice. Voorbeelden zijn onder andere: ticket service, vragen beantwoorden, assisteren en helpen bij de management afdeling.
Voorbeelden evenementen: Libelle Zomerbeurs, Verre Reizen met Kinderen Beurs, Knotsgekke kaart en scrapdagen (Brabanthallen Den Bosch), Havenfeest Lage Zwaluwe.

Referentie
Op aanvraag beschikbaar

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid   : Op korte termijn, in overleg
Aantal uren              : 25-40 uur per week
Reisbereidheid      : Eindhoven
Tarief                        : Op aanvraag beschikbaar

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.