Naar de inhoud.

Junior HR Adviseur / Assistant - GEPLAATST

Persoonlijke gegevens                                Meer informatie?
Voornaam                 : Jessalyn                     klik hier of bel 088 022 23 33
Achternaam             : van Veenen
Geboortedatum      : 29 maart 1996
Woonplaats             : Maasdam


Wie is Jessalyn?
Ik ben een zelfstandige dame met doorzettingsvermogen. Ik ben ambitieus, gedreven, kritisch en behulpzaam. Ik weet wat ik wil bereiken, houd van uitdaging en wordt blij als ik mensen verder kan helpen met mijn advies. Ik ben communicatief goed onderlegd, werk resultaatgericht en ben integer.

Wat wil Jessalyn bereiken?
Ik ben in juli afgestudeerd en sta aan het begin van mijn carrière. Ik ambieer een (junior) HR-advies functie. Het doen van onderzoek en het beoordelen van casussen past goed bij mijn persoonlijkheid. Tijdens het laatste jaar van de opleiding HRM heb ik een scriptie geschreven met als onderwerp: hoe kan HR worden geprofessionaliseerd binnen mijn afstudeerorganisatie? Met een 8 voor de scriptie en een 9 voor de verdediging heb ik deze organisatie verder gebracht met mijn sterke communicatieve vaardigheden en analytisch werken en er is plaats gemaakt voor een HR-manager. De komende jaren wil ik graag ervaring op doen in het adviseurschap. Over 3 jaar zie ik mijzelf doorgroeien als HR adviseur, deze rol zou ik zowel willen vervullen bij een overheidsorganisatie als bij een internationale onderneming. Ik wil mijzelf steeds verder ontwikkelen tot professional. Daarom vind ik het belangrijk dat ik mijzelf constant blijf ontwikkelen als persoon, maar ook binnen mijn eigen vakgebied. Binnen nu en 7 jaar hoop ik op een managersfunctie werkzaam te zijn, wie weet binnen mijn eigen adviesbureau.

Waarom wil Jessalyn werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Assistant2 kenmerkt zich door te focussen op ontwikkeling. Stilstand is achteruitgang, blijven ontwikkelen is voor mij persoonlijk erg belangrijk binnen een organisatie. Assistant2 is ook een betrokken organisatie. Klanten verder helpen door goede young professionals af te leveren. Assistant2 biedt ook een loopbaan aspect en dat kan ik zeker gebruiken met de ambitieuze doelen die voor mijzelf gesteld heb. Door de betrokkenheid bij de toekomstige medewerker en bij de organisaties waarvoor zij de juiste mensen zoekt maakt Assistant2 het verschil. Dat stukje klantgerichtheid en focus om voor de young professional vanuit

karakter de werkgever te vinden waar men ook echt qua bedrijfscultuur bij past en maakt dat ik voor A2 wil werken. Deze werkwijze geeft mij een kick en ik word er blij van als ik zie dat mensen op de goede plek zitten, doordat zij net een stukje verder vragen dan in een gemiddeld gesprek.

Wat doet Jessalyn in haar vrije tijd?
Naast mijn loopbaan ben ik mantelzorger. Hierin verzorg ik de hulpbehoevende, regel alle aanvragen en administratie en in tijden van bezuinigingen in de zorg vergt dit doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. Dat ik naast mijn opleiding, werk en stages het mantelzorgen kan combineren, getuigd van mijn mobiliteit en flexibele houding. Verder vind ik het onderhouden van sociale contacten erg belangrijk, hou ik van een hapje eten en ben ik amateur fotograaf.

Opleidingen
2013-2017  Human Resource Management Hogeschool Rotterdam   Diploma behaald
2007-2013  HAVO Wartburg College                                                             Diploma behaald

Trainingen/Workshops
2016   Keessie : Business Case Development
2015   Excel-training

Computervaardigheid
MS Office (Word, Excel, PowerPoint, Outlook). Prezi, Facebook, LinkedIn & Instagram.

Talenkennis
Nederlands   : Uitstekend (getest, 1 fout van 15)
Engels            : Goed (getest, 4,5 fout van 15)

Jessalyn is beschikbaar als (junior) HR adviseur/Assistant
Wat is jouw droombedrijf               : Een klein tot middel bedrijf waarin ik persoonlijk of in een team het verschil kan maken
Wat is jouw functiedoelstelling     : Een HR gerelateerde adviesfunctie, die uitdaging ken en waarin ik de juiste mensen op de juiste plek in hun maximale kracht kan laten functioneren.

Werkervaring
1 april 2014 tot op heden
Werkgever : Aannemersbedrijf in Barendrecht
Functie         :
Administratief medewerker (oproepbasis)

Werkzaamheden:
Zelfstandig behandelen van inkomend e-mail verkeer, HR rapportages maken, personeelsdossiers updaten, correspondentie, telefoonverkeer beantwoorden, coördinatie beoordelingsronden en ondersteund met het opzetten nieuwe functieprofielen (competentiemanagement), organiseren opening nieuw bedrijfspand, nodigen internationale klanten en deze begeleiden tijdens de opening, salarisadministratie en urenregistratie machines, debiteuren en crediteuren administratie, budget bewaking in Excel.
Voertaal: Nederlands
Software: MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), Groenvision.

31 januari 2017 tot 19 juni 2017
Werkgever : Bandenwinkel in Strijen
Functie         :
HR stagiaire (32 uur per week)

Werkzaamheden:
Coördineren van de werving & selectie, zelfstandig behandelen van inkomend e-mail verkeer, HR rapportages maken, ondersteunende HR taken m.b.t. verzuim, personeelsdossiers updaten, ondersteuning bij functioneringsgesprekken en ondersteuning met het opzetten nieuw functiehuis (competentiemanagement), intern onderzoek naar de juiste invulling van HR, opstellen bedrijfsdocumenten en adviestaken op HR gebied.
Voertaal: Nederlands
Software: MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint), Exact.

01 september 2015 tot 31 januari 2016
Werkgever : Gemeente in regio Zuidwesy
Functie         :
HR stagiaire (24 uur per week)

Werkzaamheden:
Coördineren van de werving & selectie, zelfstandig behandelen van inkomend e-mail verkeer, factureren, agendabeheer in Outlook, ontvangst bezoek, archiveren, bedenken/uitvoeren van wervingsacties, HR rapportages maken, ondersteunende HR taken m.b.t. verzuim, training en ontwikkeling, personeelsdossiers updaten, ondersteund met het opzetten nieuw functiehuis (competentiemanagement), intern onderzoek naar training en ontwikkeling, opstellen bedrijfsdocumenten en adviestaken op HR gebied.
Voertaal: Nederlands
Software: MS Office (Outlook, Word, Excel, PowerPoint).

Referentie
Op aanvraag

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid    : Op korte termijn, in overleg
Aantal uren               : 32 tot 40 uur
Reisbereidheid       : Omgeving Den Haag/Rotterdam/Dordrecht
Tarief                         : Op aanvraag beschikbaar

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.