Naar de inhoud.

Meedenkende, proactieve Ondersteuner - GEPLAATST

Persoonlijke gegevens                                                  Interesse?
Voornaam           : Rosanne                                             Klik hier of bel 088 022 23 33
Achternaam        : Bol
Geboortedatum : 16 maart 1985
Woonplaats        : regio Zuidwest en Randstad

Wie is Rosanne?
Ik ben spontaan, een doorzetter, een regeltante en soms iet wat ongeduldig.
Verder ben ik in voor een grapje, kan soms slecht nee zeggen en sta ik niet graag op de voorgrond, probeer eerst de kat uit de boom te kijken. Als ik eenmaal mijn draai heb gevonden ben ik zeker aanwezig. Daarnaast besteed graag veel tijd aan mijn familie en vrienden, maar vind het ook heerlijk om zelfstandig wat te ondernemen.

Wat wil Rosanne bereiken?
Wat ik ambieer is een functie met een uitdagend en afwisselend takenpakket waarin ik mijn rol als regeltante waar kan maken. Een functie met inhoud, complexe administratieve taken en waarbij je moet nadenken. Een functie met zelfstandigheid en contact met mensen. Maar daarnaast vind ik het ook belangrijk dat het een functie is waar ik thuis met plezier over kan vertellen en ik met plezier naar toe ga.

Waarom wil Rosanne werkzaam zijn voor Management Support Assistant2?
Werkzaam zijn bij Assistant2 geeft mij de kans om de ondersteuner en regeltante in mij ook uit te kunnen oefenen. Assistant2 is gericht op kwaliteit, iets wat ik ook erg belangrijk vind. Daarnaast staat Assistant2 er niet alleen voor de werkgevers maar ook voor hun werknemers. Het geeft mij het vertrouwen dat Assistant2 echt voor je gaat en je kansen biedt om je kwaliteiten in te kunnen zetten. Ik ben van mening dat ik voor Assistant2 van waarde kan zijn, omdat ik een echte doorzetter ben, sta voor kwaliteit en verantwoordelijkheidsgevoel heb voor het werk wat ik doe. Daarnaast heb ik veel ervaring als ondersteuner en ben ik leergierig waardoor ik zaken snel eigen kan maken.

Wat doet Rosanne in haar vrije tijd?
In mijn vrije tijd ben ik graag buiten, in het bos of op het strand. Daarnaast doe ik graag leuke dingen met vrienden en familie. Ik ben gek op de wintersport, zou het liefst het hele seizoen in Oostenrijk willen zijn. Verder hou ik van woonaccessoires en verander dan ook regelmatig onze inrichting, iets waar mijn partner soms wel is gek van wordt. Ook houd ik erg van series en films kijken.

Opleidingen

2017 – nu        Bedrijfskunde met HRM                                      NHA Thuisstudie           Mee bezig
2008 – 2012   HBO Rechten                                                         HS Leiden                       Propedeuse*  
2005 - 2008    MBO4 Administratief juridisch medewerker    ID College Gouda          Diploma
2002 – 2003   Ondernemingsplan                                              IMKO Opleidingen          Diploma
1999 – 2001   MAVO                                                                       Coenecoop College      Diploma

* Ik ben gestopt in het vierde jaar van de opleiding. Ik had sinds het tweede studiejaar al mijn twijfels over de studie, maar ik werd door familie en vrienden gestimuleerd en overgehaald om vol te houden. Ik redde het tot het vierde jaar, maar in dit jaar waren er te veel omstandigheden waardoor ik de motivatie en kracht niet meer had om de studie te voltooien.

Trainingen/Workshops
2004                 Sociale HygiŽne SVH Zoetermeer
2003 - 2004    Secretariaatspraktijk ID College

Computervaardigheid
MS Office (Word, Excel, PowerPoint), Microsoft Outlook. Redelijke kennis met betrekking tot social media zoals, Facebook en LinkedIn. Goede kennis met betrekking tot scanapparaten, kopieermachines en printers. Bekend met het programma Quantaris, Hummingbird en Zias Ik kan prima met computers omgaan en maak onbekende programma’s snel eigen.

Talenkennis

Nederlands : Goed (getest, 3 fout van 15)
Engels         : Goed

Rachel is beschikbaar als office assistent, management assistent, regeltante, oplosser, spin in het web, iemand die graag meedenkt en een proactieve ondersteuner.
Wat is jouw droombedrijf               : Een bedrijf waarin je jezelf goed kan ontwikkelen, informeel, fijne en gezellige werksfeer en die gaat voor kwaliteit.
Wat is jouw functiedoelstelling     : Zelfstandige ondersteuning, inhoudelijk, afwisselend en
coŲrdinerend.

Werkervaring
November 2011 tot april 2017
Werkgever   : Notariskantoor, regio Randstad
Functie          :
Secretarieel medewerkster/ondersteuner

Werkzaamheden:
Als ondersteuner voor de kandidaat-notaris voor de afdeling executieveiling was ik verantwoordelijk voor het zelfstandig opzetten en up-to-date houden van dossiers, zelfstandig akten klaarmaken, het
onderhouden van contact met cliŽnten en andere betrokken in het dossier zoals deurwaarders, rechtbanken en banken. Het voorbereiden van het dossier voor de veiling.
Daarnaast werkte ik tevens op de afdeling secretariaat waar ik verantwoordelijk was het zelfstandig opstellen van dossiers, het verwerken van akten, correspondentie, verzorgen van legalisaties en het opstellen van volmachten, ontvangen van cliŽnten en informeren, telefonisch contact met cliŽnten en verschillende instanties/organisaties, inwerken nieuwe collega’s, handleidingen maken en aanpassen en vraagbaak voor collega’s.

Januari 2001 tot heden
Werkgever  : horeca, regio Randstad
Functie         :
Assistent bedrijfsleider

Werkzaamheden:
Het bedrijf is van mijn ouders. Ik ondersteun hen waar nodig. Het zelfstandig bespreken van feesten en partijen en dergelijken. Actief meewerken op de werkvloer. Verantwoordelijk voor de planning van de rooster voor het personeel en andere personeelszaken, zoals het opstellen van het handboek, uren doorgeven aan de boekhouding, contractverlenging, functioneringsgesprekken en sollicitaties. Het opstellen van menukaarten, de voorraden bijhouden en bestellen.

Maart 2011 tot september 2011
Werkgever : overheid,  regio Randstad

Functie        : Ondersteuner

Werkzaamheden:
Het zelfstandig verwerken van ingekomen post, het verzenden van de post, archiveren, correspondentie opstellen en versturen, beheren van meerdere mailboxen, uitvoeren van mailings, invoeren gegevens in het registratiesysteem Hummingbird, ondersteunen bij ICT-taken, scannen en kopiŽren, verzamelen van informatie via diverse websites, reserveren vergaderzalen en agendabeheer.

September 2010 tot december 2010
Werkgever : financieŽl, regio Randstad

Functie        : Assistant insolventiebemiddeling

Werkzaamheden:
Het ondersteunen van de schuldhulpverlener doormiddel van het zelfstandig opstarten van het dossier, gegevens invoeren in het systeem Zias, in kaart brengen schuldeisers en schulden, notuleren tijdens het intake gesprek en na het gesprek het verslag uitwerken, stukken klaarmaken voor rechtbank en contact met diverse instanties en cliŽnt.

Februari 2008 tot september 2010
Werkgever : overheid, regio Randstad
Functie        : ondersteuner/Assistant

Werkzaamheden:
Het zelfstandig verwerken van ingekomen post, het verzenden van de post, archiveren, correspondentie opstellen en versturen, beheren van meerdere mailboxen, uitvoeren van mailings, invoeren gegevens in het registratiesysteem Hummingbird, ondersteunen bij ICT-taken, scannen en kopiŽren, verzamelen van informatie via diverse websites, reserveren vergaderzalen en agendabeheer.

Referentie
Op aanvraag beschikbaar

Beschikbaarheid en tarief
Beschikbaarheid : Op korte termijn, in overleg
Aantal uren           : 24 tot 40 uur
Reisbereidheid   : Gouda, Rotterdam
Tarief                     : Op aanvraag beschikbaar

Vanwege privacy redenen is de naam van de kandidaat op dit cv gewijzigd.