Naar de inhoud.

PR Masterclass, 27 september 2018

Het zou zo maar kunnen zijn dat jij als moderne Assistant van nu gevraagd wordt om PR te verzorgen voor de organisatie of afdeling waarvoor jij werkzaam bent. Tijdens de PR Masterclass krijg je praktische tips over hoe je dit aanpakt en hoe je successen kunt boeken.


Thema's die aan bod komen.


• Hoe schrijf je een persbericht?
• Hoe vind je de juiste perscontacten en hoe benader je pers?
• Hoe ga je diplomatiek om met gevoelige informatie?
• Hoe ga je om met (de opvang van) woordvoering?
• Hoe zet je social media kanalen succesvol in?
• Hoe bedenk je in het oog springende, ludieke ideeŽn om persaandacht te krijgen?

Deze workshop wordt gegeven door onze Experts Arianne Beekman en Tamira van Woerden. Arianne en Tamira zijn ruim 10 jaar trotse eigenaars van PR bureau 2Twintig. Zij zijn ervan overtuigd dat je met PR, merkreputatie kunt bouwen en onderhouden. Werken aan geloofwaardigheid en vertrouwen. Dť voorwaarden voor een sterk merk. Ze delen graag hun kennis en kunde met moderne Assistants die steeds vaker PR als verantwoordelijkheid in hun takenpakket hebben. En maken daarbij gebruik van veel voorbeelden uit hun dagelijkse praktijk.


Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen € 250,- exclusief BTW. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee, frisdrank. Neem je een collega Assistant mee dan mag deze gratis meekomen. Voor (oud)Assistants van Assistant2 valt deze workshop onder het LOT en is deze workshop gratis.

Locatie
De workshop PR Masterclass vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken (Den Haag CS is op 10 minuten loopafstand). Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvangt iedere deelnemer een certificaat na afloop

Datum + Tijdstip
27 september 2018 van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.

Vragen over deze workshop?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.