Naar de inhoud.

Training Corporate Governance 3 oktober 2019

Als Assistant van nu werk je dichtbij de directie en/of MT en zie je hoe besluiten worden genomen. Het besturen van een bedrijf/ organisatie (governance) is complex en er moet met veel belangen rekening gehouden worden. Vraag jij je wel eens af of jij het ook zo zou doen? Komt jouw geweten wel eens in opspraak bij een beslissing van de directie?

De training Corporate Governance geeft je informatie en tips om vanuit jouw functie bij te dragen aan goed bestuur. Je begrijpt de samenhang en belangen van wat er in jouw organisatie speelt. Je kunt nog beter meedenken met jouw directeur of manager en proactief zaken oppakken en aankaarten. Zo verander jij jezelf van vazal in hofnar. En heb je na deze training een voorsprong op andere Assistants en collega's. Het geeft een boost in je werk!

Voor wie is deze training geschikt:
Ervaren Assistants / ondersteuners die (gaan) werken voor een directie (op MBO en HBO denkniveau). En die vooral willen weten hoe het nieuwe besturen van een organisatie werkt en ‘eager’ zijn om vanuit hun rol als ondersteuner daartoe bij te dragen.

Onze Experts zijn Brigit de Lange en Ingrid de Jong

Brigit de Lange werkt sinds 2002 als PA voor onafhankelijke bestuurders, hoogleraren en adviseurs. Haar loopbaan begon in het toerisme waarna ze als directiesecretaresse werkte voor bestuurders en legal counsels van beursgenoteerde bedrijven. Ze studeerde enige tijd Rechten en behaalde het vakdiploma Voorlichting & Public Relations.

Ingrid de Jong-Kraal runt vanaf 2013 haar eigen bureau als PA van commissarissen en hoogleraren. Daarvoor heeft zij ruim 25 jaar ervaring opgedaan als directiesecretaresse in met name de financiŽle sector. Na haar VWO studeerde zij Human Resource Management.


Reacties van onze deelnemende Assistants op de voorgaande training?

'Goede professionele training van de begeleiders/Experts'
'De casussen die werden voorgelegd waren zeer herkenbaar'
'De bewustwording van jouw plaats in de organisatie en hoe daar mee om te gaan vond ik erg prettig te leren'

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen ťťn keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training. Indien jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z'n tweeŽn? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat dat je deze training hebt doorlopen.

Locatie
De training Corporate Governance vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken, 10 minuten van Den Haag CS. Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Datum + Tijdstip
3 oktober 2019 van 09.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.

Vragen over deze training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of  088 022 23 99.