Naar de inhoud.

Training Time Management: de tijd de baas! - VOL

Wil jij ook af van het gevoel dat er te weinig uren in een (werk)dag zitten? Volg dan deze training en leer effectiever en efficiŽnter met je tijd om te gaan. Ontvang concrete, direct toepasbare tips en leer meer over prioriteiten stellen en zelf de regie in handen pakken.De rol van Assistant verandert. Een breder en complexer takenpakket. Hartstikke leuk, maar vaak wel een 'race tegen de klok'. In deze interactieve Time Management Training laat Barbara je zien dat het ook anders kan!


Naast veel praktische tips komen de volgende onderwerpen aan bod:

• Prioriteiten stellen en plannen
• Tijdvreters & tijdgevers; wat is jouw invloed daarop?
• De baas zijn over je e-mail. 

Deze training wordt gegeven door onze Expert Barbara Kramer

Barbara Kramer heeft vanuit een secretariŽle achtergrond jarenlang in de bemiddeling van Assistants gewerkt. Haar dienstverlenende, perfectionistische en resultaatgerichte instelling maken dat goed Time Management essentieel is voor het leveren van de gewenste kwaliteit. Met veel enthousiasme deelt zij, als expert, haar kennis, ervaring en vaardigheden in de Time Management training.


Kosten

De kosten voor deze training bedragen € 250,- exclusief BTW. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee, frisdrank. Neem je een collega Assistant mee dan mag deze gratis meekomen. Voor (Oud )Assistants van Assistant2 valt deze training onder het LOT en is deze training gratis.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na deelname een certificaat dat je deze training hebt doorlopen.

Locatie
De training Time Management vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken, slechts 10 minuten lopen vanaf Den Haag CS. Parkeren achter ons pand is kosteloos.

Datum + Tijdstip
15 maart 2018 van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.

Vragen over deze training?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99