Naar de inhoud.

Workshop Presenteren met zelfvertrouwen 25 april 2019

"Ga in the spotlight staan en deel jouw verhaal. Presenteren is leuk en jij kunt het ook! Dat laten we je zien in de ééndaagse workshop 'Presenteren met zelfvertrouwen'. Ook handig en zinvol als je gaat solliciteren, immers ook dan sta je in de spotlight!  

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

- Hoe kom je serieus over, maar blijf je sympathiek?
- Wat is vrouwelijk presenteren?
- Analyseren van speeches van anderen.
- Je gaat meteen aan de slag met presenteren. Al doende leert men!
- Jij krijgt nieuwe tools in handen, zodat je klaar bent voor morgen. Laat jezelf zien!

Deze workshop wordt gegeven door onze Expert Eva Brouwer

Eva Brouwer is presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter, presentatietrainer bij haar eigen bedrijf Pak je Podium en is oprichter van het online platform Prêt-à-Present, waarmee zij vrouwen leert om zichzelf te presenteren. Waarom vrouwen? Omdat zij merkt dat vrouwen vaak te bescheiden zijn, en niet laten zien wat ze echt in hun mars hebben! Eva helpt je over de drempel om jouw verhaal te vertellen.

Kosten
De kosten voor deze workshop bedragen € 250,- exclusief BTW. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee, frisdrank. Neem je een collega Assistant mee dan mag deze gratis meekomen. Voor (oud)Assistants van Assistant2 valt deze workshop onder haar/zijn persooonlijk LOT (Loopbaan Ontwikkel Traject) en is deze workshop gratis.

Locatie
De workshop Presenteren met zelfvertrouwen vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken (Den Haag CS zit op 10 minuten loopafstand). Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvangt iedere deelnemer een certificaat na afloop

Datum + Tijdstip
25 april 2019 van 09.30 uur tot 17.30 uur.


Vragen over deze workshop?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.