Naar de inhoud.

Workshop Presenteren met zelfvertrouwen najaar 2019

"Ga in the spotlight staan en deel jouw verhaal. Presenteren is leuk en jij kunt het ook! Dat laten we je zien in de ééndaagse workshop 'Presenteren met zelfvertrouwen'. Ook handig en zinvol als je gaat solliciteren, immers ook dan sta je in de spotlight!  

Wat ga je leren tijdens deze workshop?

- Hoe kom je serieus over, maar blijf je sympathiek?
- Wat is vrouwelijk presenteren?
- Analyseren van speeches van anderen.
- Je gaat meteen aan de slag met presenteren. Al doende leert men!
- Jij krijgt nieuwe tools in handen, zodat je klaar bent voor morgen. Laat jezelf zien!

Deze workshop wordt gegeven door onze Expert Eva Brouwer

Eva Brouwer is presentator, veelgevraagd vrouwelijke dagvoorzitter, presentatietrainer bij haar eigen bedrijf Pak je Podium en is oprichter van het online platform Prêt-à-Present, waarmee zij vrouwen leert om zichzelf te presenteren. Waarom vrouwen? Omdat zij merkt dat vrouwen vaak te bescheiden zijn en niet laten zien wat ze echt in hun mars hebben! Eva helpt je over de drempel om jouw verhaal te vertellen.

Kosten
Voor Assistants die via Assistant2 werkzaam zijn, is deze training gratis en valt deze training onder het Persoonlijk Loopbaan Ontwikkel Traject (LOT). Oud Assistants kunnen één keer per jaar kosteloos deelnemen aan een training.

Indien jij nog niet via Assistant2 werkt of hebt gewerkt en jij via jouw werkgever deel wilt nemen, bedragen de kosten voor deze training € 250,- exclusief BTW. Kom jij met z'n tweeën? Dan mag jouw collega Assistant kosteloos deelnemen. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank.

Locatie
De workshop Presenteren met zelfvertrouwen vindt plaats aan de Koninginnegracht 25, 2514 AB Den Haag. Met openbaar vervoer goed te bereiken (Den Haag CS zit op 10 minuten loopafstand). Parkeren kan kosteloos achter ons pand.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvangt iedere deelnemer een certificaat na afloop

Datum + Tijdstip
Najaar 2019! Datum nog te bepalen.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden.

Vragen over deze workshop?

Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.