Naar de inhoud.

Klantgerichte Assistant, Administratieve logistieke Alleskunner - VERVULD

Profiel

Klantgerichte Assistant, Administratieve logistieke Alleskunner - VERVULD

Afval scheiden, niets op straat gooien en zo min mogelijk footprint achter laten voor een betere wereld? Als dit al normaal voor je is, dan pas je in ieder geval binnen de bedrijfscultuur van onze Partner. Als klantgerichte Assistant is er bij één van onze Partners in de Randstad plaats voor jou voor deze fulltime job! Op korte termijn zijn wij op zoek naar een Alleskunner die groot plezier heeft in administratieve binnendienst taken en uitblinkt in klanttevredenheid en servicegerichtheid.

Het gaat om een job met uitzicht op een vaste aanstelling bij onze MVO Partner. Onze favoriet, een klantvriendelijke Ondersteuner, komt uit de omgeving van Den Haag, Delft, Zoetermeer, Gouda, Pijnacker, Leiden, Alphen aan den Rijn, Nootdorp, Voorburg of Rijswijk. Staat service met een glimlach en oplossingsgericht denken bij jou hoog in het vaandel? En ben jij een echte positivo en houd je van prettig samenwerken in een team met leuke en vlotte collega's? Mail dan snel jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Functie Omschrijving

Onze Partner is een MVO organisatie die als enige in Nederland de betreffende dienst aanbiedt. Het team waarin jij komt te werken organiseert van A tot Z het proces van de core business en onderhoudt nauwe contacten met de belangrijkste afnemers van hun diensten. Onze ideale Alleskunner is dan ook een klantvriendelijk organisatiewonder. De dagelijkse aansturing van het gehele logistieke netwerk gebeurt door het team waarin jij, samen met drie collega's komt te werken. 

Jouw functie:
Als Operationeel Assistant ben jij het eerste aanspreekpunt en handel je alle vragen af die per email of telefoon binnen komen. Jouw klant- en servicegerichte instelling komt in deze functie goed van pas, en jouw motto is 'Service with a smile'. Je ondersteunt de klanten bij hun registratie, zorgt voor een duidelijke voorlichting en je bent als geen ander in staat om problemen op te lossen bij o.a. het plaatsen van orders. Je ondersteunt in de informatieverzameling voor het maken van de rapportages en analyses door middel van het controleren van de gegevens en data, opvolgen en nabellen van controles. Kortom je bent een enthousiaste alleskunner!

Ben jij de accurate en bovenal service gerichte Assistant die wij samen met onze MVO Partner zoeken? Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl .

Vereisten

Voor deze rol zijn wij op zoek naar een Assistant die uitblinkt in klanttevredenheid en servicegerichtheid!
Onze ideale kandidaat heeft de volgende hard skills:
MBO/HBO opleidingsniveau
• Kennis van MS Office, met Excel ben jij een echte ster
Goede communicatieve vaardigheden zowel face-to-face als via de telefoon
• Tenminste 3 jaar werkervaring in een klantgerichte omgeving
Ervaring in en kennis van logistieke processen

Daarbij kan jij goed luisteren, ben je klant- en servicegericht, communicatief zeer sterk, een echte teamspeler met gevoel voor humor en ben je stressbestendig en oplossingsgericht met overtuigingskracht en zelfvertrouwen.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Bij goed functioneren en gelijkblijvende omstandigheden krijg jij van onze Partner een vaste aanstelling aangeboden.
•Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Spice up Your Career, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen.
Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33!


Solliciteer direct

  • Datum: 20-06-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: MVO zakelijke diestverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 08-07-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door