Naar de inhoud.

Assistant met de Rotterdamse niet l#llen maar poetsen mentaliteit, Regio Zuidwest

Profiel

Assistant met de Rotterdamse niet l#llen maar poetsen mentaliteit, Regio Zuidwest

Heb jij een hands-on mentaliteit, herken jij jezelf in de Rotterdamse uitdrukking “niet l#llen maar poetsen”? Ben je communicatief sterk en durf je je mening, eerlijk en subtiel ongezouten, te geven? Lees dan snel verder en neem contact met ons op!

Onze Partner, een groot internationaal bedrijf in de maritieme sector, met wereldwijd ruim 3000 werknemers is samen met ons op zoek naar een Assistant die stevig in de schoenen staat, nuchter is en graag in een vriendelijke, dynamische en informele organisatie werkt. 

Wil jij voor een periode van minimaal 6 maanden, en bij goed functioneren voor langer, je handen uit de mouwen steken en samen met een collega Assistant ervoor zorg dragen dat de afdeling 'super' ondersteund wordt? Als energieke, zelfstandige, proactieve Assistant heb jij excellente communication skills in zowel het Nederlands als in het Engels en kun jij de standaard Assistant werkzaamheden met je ogen dicht uitvoeren, dan zoeken we jou! 

Ben jij woonachtig in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Spijkenisse, Krimpen a/d IJssel of Capelle a/d IJssel? Mail jouw CV naar A2@Assistant2.nl of ga voor de korte lijn en bel 088 022 23 11.
 

Functie Omschrijving

We zijn op zoek naar een Assistant die communicatief heel sterk is, er ook niet voor terugdeinst om op, gepaste momenten, collega’s aan te spreken, dan wel ermee in gesprek te gaan. Je bent een teamplayer die samen met je collega Assistant ervoor wil zorg dragen dat de afdeling de perfecte ondersteuning krijgt die men verdient en daardoor optimaal kan presteren. Snel schakelen, accuraat, flexibel, spin in het web, vriendelijk, al deze vaardigenheden beheers jij uitstekend. Ook van de standaard Assistant werkzaamheden zoals agenda- en emailbeheer, notuleren, het maken van presentaties, het ontvangen van bezoek en het organiseren van events krijg jij energie. En uiteraard zorg je er altijd voor dat alles goed georganiseerd is en op rolletjes verloopt. Kortom een vrolijke teamplayer die zich ook zelfstandig het werk snel eigen weet te maken en een professionele ondersteuning biedt.

Vereisten

Wat neem je mee?

• Een succesvol afgeronde mbo4-opleiding DS of MA 
• Minimaal 2 jaar relevante ervaring in een (internationale) organisatie
• Kennis van en ervaring met MS Office
• Beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift
• Sterke communicatieve vaardigheden
• Je bent klantvriendelijk en servicegericht
• Je kunt goed prioriteiten stellen en houdt daarbij altijd het overzicht 
• Je bent een open persoonlijkheid, assertief en proactief


Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van ons ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Creatief schrijven van overtuigende teksten.

Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je 'part of our team' en doen wij uiteraard meer dan ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Lees ook de ervaringen van een collega Assistant die jou reeds is voorgegaan. 

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! Vraag naar Natasja!


Solliciteer direct

  • Datum: 25-06-2019
  • Opleiding: MBO4 MA of DS
  • Branche: Maritiem, Internationaal
  • Werkweek: 20 - 36 uur, van 1 juli tot 12 augustus is 36 uur een must
  • Vacature Per: 01-07-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door