Naar de inhoud.

Pittige Teamco÷rdinator met ervaring in de zorg, regio Zuidwest / Randstad - VERVULD

Profiel

Pittige Teamco÷rdinator met ervaring in de zorg, regio Zuidwest / Randstad - VERVULD

Ben jij een Teamco÷rdinator die stevig in de schoenen staat en niet schuwt om zowel het aanspreekpunt als de uitvoerder van het operationeel beleid ten aanzien van de personele als de organisatorische sturing te zijn? Die ook het secretariaat van de afdeling aanstuurt Ún de contactpersoon is voor de verschillende afdelingen van onze Partner? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Bij onze Partner werkt men hard aan het verbeteren van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Zij leiden de zorgprofessionals van de toekomst op. In zo'n omgeving kun je elke dag het beste uit jezelf halen. Wij zijn samen met onze Partner op zoek naar een stevige Teamco÷rdinator die leidinggeven in het bloed heeft zitten en die er energie van krijgt om mensen aan te sturen. Een rustige, stressbestendige collega die weet hoe operationeel beleid goed wordt uitgevoerd. Het gaat in eerste instantie om een project van 28 tot 32 uur per week voor de duur van 3 maanden. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot verlenging. En omdat 95% van al onze plaatsingen uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner zijn er voldoende kansen voor een echte topper! Woon jij in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Den Haag, Delft, Zoetermeer, Voorburg, Rijswijk, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel? Reageer snel en stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

De spil van de verschillende afdelingen, de Teamco÷rdinator die verbindt, co÷rdineert Ún aanstuurt.

In deze functie ben jij, het aanspreekpunt en verantwoordelijke ten aanzien van de personele en organisatorische sturing. Je bent tevens het boegbeeld en uitvoerder van het operationeel beleid op de afdeling. Ook stuur je het secretariaat van de afdeling aan en ben je de contactpersoon voor de afdelingen waar de dienstverlening plaatsvindt. Kortom een uitdagende functie waar communicatie een belangrijke factor is. Als ervaren Co÷rdinator heb je aan een half woord voldoende. Je signaleert en motiveert. Uiteraard kan je ook op je strepen staan en ingrijpen daar waar nodig. Je bent een voorbeeld voor velen in je doen en laten. Ben jij deze office held die deze klus voor onze Partner gaat klaren? Stuur snel je CV naar A2@Assistant2.nl of bel gewoon even in de pauze of na wektijd 088 022 23 11.

Vereisten

Je hebt relevante leidinggevende ervaring in de zorg. Je hebt een rustige persoonlijkheid, bent stressbestendig en je bent communicatief sterk onderlegd. Je hebt een opleiding tot MA/DS/OM gevolgd op minimaal HBO niveau. Jij beschikt over minimaal 3 jaar werkervaring als Teamco÷rdinator of Manager. Zowel de Nederlandse - als de Engelse taal beheers jij uitstekend. Ook beschik jij over voldoende computervaardigheden (Outlook en bij voorkeur HIX). Reageer snel A2@Assistant2.nl of bel nog makkelijker 088 022 23 11

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu Ún morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

 Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! We houden van korte lijnen dus grijp je kans.


Solliciteer direct

  • Datum: 15-05-2019
  • Opleiding: HBO aangevuld met DS / MA opleiding
  • Branche: Zorg
  • Werkweek: 28 tot 32 uur
  • Vacature Per: 20-05-2019
  • Werkervaring: prof expert

Stuur Door

Stuur Door