Naar de inhoud.

Een sociaal vaardige spin / Assistant in het web, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Een sociaal vaardige spin / Assistant in het web, regio Zuidwest - VERVULD

Vind jij het leuk om het visitekaartje te zijn van de afdeling? Sociaal vaardig en van alle markten thuis! Herken jij jezelf in baanbrekend werken, grenzen verleggen en voorop lopen en kom jij het beste tot jouw recht in de zorg en/of het onderwijs?

Bij onze Partner wordt er elke dag gewerkt aan de verbetering van de zorg van vandaag en de gezondheid van morgen. Wij zijn samen met onze Partner op zoek naar een Management Assistant die zich hier ook elke dag voor in wil zetten. De betrouwbare en flexibele aanpakker die niet afwacht, maar met een pro-actieve houding snel weet te schakelen en de afdeling én de opleider optimaal weet te ondersteunen. Het gaat in eerste instantie om een project van 36 uur per week voor de duur van 6 tot 11 maanden. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid tot verlenging. En omdat 95% van al onze plaatsingen uitloopt in een vaste aanstelling bij onze Partner zijn er voldoende kansen voor een topper! Woon jij in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel? Reageer snel en stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

De sociale en communicatieve uitblinker die contacten heeft met de medische staf, arts-assistenten, collega secretaresses en overige collega's.

In deze functie ga je werken voor het afdelingshoofd en de opleider. Twee verschillende persoonlijkheden. Beiden hebben dan ook verschillende ondersteuning nodig. Voor het afdelingshoofd is het van belang dat de financiële controles juist verlopen en de coördinatie van bredere projecten en aandachtsgebieden worden opgepakt. Bijvoorbeeld websitebeheer en correcte uitvoering van de AVG. Ook de discrete en correcte afhandeling van klachten van patiënten behoort tot jouw werkzaamheden. De opleider help je door de planning van de inzet van arts-assistenten op orde te brengen en te onderhouden. Ook het plannen en uitwerken van beoordelingsgesprekken en het regelen van dienstvergoedingen voor de arts-assistenten behoren tot jouw takenpakket. Uiteraard beheer je van beiden de agenda's, controleer je mutaties en notuleer je meetings. 

Vereisten

Jij past je snel aan in een sociale omgeving en wil van betekenis zijn voor een ander. Je kunt snel schakelen, hebt een groot empatisvch vermogen en weet goede relaties op te bouwen en te onderhouden. Je bent een plezierige en open persoon en je hebt een opleiding tot MA/DS/OM gevolgd op minimaal HBO/MBO4 niveau. Jij beschikt over minimaal 5 jaar werkervaring als Ondersteuner.  Zowel de Nederlandse - als de Engelse taal beheers jij uitstekend. Ook beschik jij over voldoende computervaardigheden (Excel, roosterproagramma, AFAS, Eduplaza) en ben je tevens in staat om een nieuw softwarepakket/systeem snel eigen te maken. Jij bent tevens oplossingsgericht, accuraat en flexibel.  Reageer snel A2@Assistant2.nl of bel nog makkelijker 088 022 23 11

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Als je eenmaal via Assistant2 aan de slag bent, ben je voor ons een bekende en doen wij uiteraard ons uiterste best jou door te plaatsen naar een vervolg opdracht/project. Voor ervaringen van collega Assistants die jou reeds zijn voorgegaan, zie onze site onder nieuws.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen bij Partners in heel Nederland. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

 Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11! We houden van korte lijnen dus grijp je kans.


Solliciteer direct

  • Datum: 14-05-2019
  • Opleiding: MBO4 / HBO aangevuld met DS / MA opleiding
  • Branche: Zorg
  • Werkweek: 36 uur
  • Vacature Per: 20-05-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door