Naar de inhoud.

HR Assistant / Vraagbaak Corporate, regio Noord Holland - HERNIEUWDE OPROEP

Profiel

HR Assistant / Vraagbaak Corporate, regio Noord Holland - HERNIEUWDE OPROEP

Als energieke HR Assistant vind jij het fijn om de vraagbaak te zijn voor jouw collega's, expats en new hires. Het visitekaartje, het uithangbord waar men graag een praatje mee maakt en direct vragen beantwoord van krijgt. 

Wij zijn samen met een van onze internationale Partners, met informele bedrijfscultuur en geweldige koffiebar, op zoek naar een HR Assistant die oog heeft voor de mens. De business unit waarvoor je komt te werken bestaat ongeveer uit 40 gezellige collega's. Samen met drie HR Ondersteuners zijn jullie de helpdesk van onze Partner. Alle zaken / vragen op het gebied van HR vanuit de organisatie die in Nederland uit ongeveer 5.000 medewerkers bestaat, komen op jouw/jullie bordje terecht. Onze ideale communicatieve en probleemoplossende Ontzorger met afgeronde opleiding op MBOPlus/HBO niveau komt uit de omgeving van Mijdrecht, Amsterdam, Almere, Hilversum, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Nieuw Vennep, Lisse, Aalsmeer, Hoofddorp, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Alkmaar, Purmerend, Zaandam, Ouderkerk aan de Amstel, Heemstede of Amstelveen

Herken jij jezelf in het bovenstaande en vind jij het leuk om als gepassioneerd HR Assistant/Alleskunner ('n echt mensenmens) om samen het HR Team van onze Partner naar een nog hoger niveau te tillen?? Mail dan jouw interesse voor een kennismakingsgesprek naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. We houden van korte lijnen.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Je collega's, expats, new hires, directors, managers etc. komen graag bij jou (persoonlijk, per mail en via de telefoon) met vragen met betrekking tot arbeidsvoorwaarden, pensioen, in- en outboarding, salaris, arbeidswetgeving etc.etc. Je bent dus echt een HR spin in het web, samen met drie collega's, met het uithangbord KOM KOM MAAR, de vraagbaak en het ankerpunt binnen en van de organisatie. Je bent geïnteresseerd in de ontwikkelingen op arbeidsvoorwaardelijke gebied (HR- en sociaaljuridisch gebied, zowel binnen als buiten de organisatie) en je signaleert graag als bepaalde procedures beter kunnen. Zelf ben je het visitekaartje van de helpdesk en met groot verantwoordelijkheidsgevoel voer jij je taken snel en op klantvriendelijke wijze uit. Uiteraard met plezier en een grote glimlach. Omdat je met veel verschillende departments/type mensen moet kunnen schakelen, heb je een flexibele persoonlijkheid, ben je een echt mensenmens, met helicopter view en communicatief sterk. Een die zich niet snel uit het veld laat slaan.

Vereisten

Je krijgt:
Prettige collega's, een laptop en een telefoon van de zaak, een open en collegiale (informele)werksfeer, gezelligheid bij de koffiebar, korting op je sportabonnement, goede arbeidsvoorwaarden en volop kansen om je zowel persoonlijk als zakelijk te ontwikkelen.

Je neemt mee:
Afgeronde opleiding op HBO niveau liefst HR gerelateerd, je uitstekende kennis van de Nederlandse- en Engelse taal. Je bent analytisch en probleemoplossend ingesteld en je bent goed in het geven van adviezen en toelichting. Zowel mondeling als schriftelijk. Verder neem je je uitstekende Microsoft Office kennis mee, en eventueel van het HRM Software systeem 'Workday'. Je bent een echt mensenmens, schakelt makkelijk op diverse niveaus, hebt overtuigingskracht, omgevingsbewustzijn en bent flexibel. Uiteraard ben je loyaal, integer en omgevingsbewust

En ben je net klaar met jouw HBO HRM opleiding??? Een starter in het HR vak is ook van harte welkom!!

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner. Je ontvangt van hen bij de start een telefoon van de zaak plus laptop. 
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen en workshops waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Interesse in een vrijblijvende kennismaking??? Het gaat om een vaste baan! Stuur jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22!


Solliciteer direct

  • Datum: 29-06-2019
  • Opleiding: HBO HRM / MER
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 05-08-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door