Naar de inhoud.

Project Assistant met SAP kennis, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Project Assistant met SAP kennis, regio Zuidwest - VERVULD

Gaat jouw bloed ook sneller stromen bij het zien van grote schepen? In deze leuke project job van 6 maanden, met grote kans op verlenging, ga jij het meemaken, binnen het maritieme kloppend hart van Nederland. 

Eén van onze langdurige Partners is per direct op zoek naar een zelfstandige Project Assistant met kennis van SAP binnen de afdeling Support. De projectduur is tot en met 31 december 2019 met een mogelijke verlenging. Met een proactieve en transparante houding, bied jij de helpende hand aan de projectteams zowel op secretarieel als administratief gebied. Zodat alle processen smooth en effectief verlopen. Kortom, als jij graag de spin in het web bent binnen een maritieme organisatie en je voor 32-36 uur per week, 100% wilt inzetten (4 dagen per week is bespreekbaar), dan zijn wij samen met onze Partner op zoek naar jou. 

Woon jij in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel?

Mail dan jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Zeg geen nee tegen een tijdelijk project! Want ... meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

In deze functie als Project Assistant kom je te werken op de afdeling Support van onze Partner. Onze Partner is een grote internationale speler in het maritieme kloppend hart van Nederland met grenzeloze mogelijkheden. Gaat jouw hart ook harder kloppen bij het zien van alle grote schepen, maar weet jij ook van aanpakken? Lees dan vooral verder. 

Administratieve en secretariële ondersteuning bieden, met collega's van het Support team, aan diverse (project)managers om de projecten op gang te houden is één van jouw hoofdtaken. Daarnaast ben je mede verantwoordelijk voor een accurate Digitale Project Omgeving van het projectteam en nog veel meer zaken. Uiteraard boek je reizen, plan je complexe agenda's en organiseert en notuleert vergaderingen. Je aanstaande collega's zijn no-nonsense, informeel, houden van humor en gaan als team voor het resultaat. Geen woorden maar daden en samen staan we sterk. Met jou? 

Vereisten

Ben jij kwaliteitsgericht, communicatief sterk en accuraat? En heb jij een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, resultaat- en oplossingsgericht en ben jij net als jouw aankomende collega's een echte teamplayer? Ja? Dan zit je al aardig op de goede weg. Maar er is meer voor nodig om deze baan te vervullen:  

- minimaal een afgeronde MBO4 / HBO opleiding en dito werk- en denkniveau  

- minimaal 3 jaar relevante werkervaring in soortgelijke functie

- kennis van SAP is echt een must. Prince2 en/of IPMA is een pré

- agendabeheer, organiseren van vergaderingen en ook kunnen notuleren

- uiteraard kun je goed overweg met Microsoft Office Pakket, Office 365, Windows 10 en Sharepoint. 

Jij krijgt:

Een afwisselende, verantwoordelijke functie, met leuke no-nonsens collega's, bij gebleken geschiktheid kans tot verlenging of vaste aanstelling, een inspirerende werkplek op misschien wel de belangrijkste plek van Nederland qua handel. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mét inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11!


Solliciteer direct

  • Datum: 19-05-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Maritiem
  • Werkweek: 32-36 uur
  • Vacature Per: 27-05-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door