Naar de inhoud.

Programmasecretaris / Assistant Programmateam, regio Randstad

Profiel

Programmasecretaris / Assistant Programmateam, regio Randstad

Je haast je de auto in, springt nog net tussen de sluitende deuren door van de trein en stapt zonder erover na te denken in de bus. Voor jou is dat vanzelfsprekend. Dit is niet voor iedereen weggelegd. Onze Partner werkt aan een regionaal programma om de kwaliteit van vervoer te verbeteren voor burgers die zich niet als vanzelfsprekend met de reguliere vormen van vervoer kunnen verplaatsen.

Als Assistant van het programmateam ben je de verbindende schakel tussen acht gemeenten en fungeer je als ondersteuning van jouw collega's. Samen werken jullie aan het programma doelgroepen-vervoer. Ben jij deze Assistant die graag een steentje bijdraagt aan de maatschappij? Alle lijntjes komen samen bij jou. Vind jij het leuk om te connecten, te verbinden en te linken? En snap jij als geen ander wat ervoor nodig is om samen met jouw team verantwoordelijk te zijn voor de kwaliteit van het programma? Wil jij 8 uur per week aan de slag voor de duur van minimaal 24 maanden met de mogelijkheid tot verlenging? Onze topper komt uit de omgeving van Den Haag, Rotterdam, Delft, Naaldwijk, Schiedam, Maassluis Pijnacker, Hoek van Holland, Berkel en Rodenrijs of Rijswijk. Mail jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33.

Functie Omschrijving

Een oer-Hollandse werkgever, samenwerken met acht andere gemeenten en je steentje bijdragen om het doelgroepenvervoer toekomstbestendig te maken.

Het programma om de kwaliteit van het vervoer voor burgers die niet zelfredzaam zijn te verbeteren kent vele samenwerkingen. Met acht andere gemeenten zorgt jouw team ervoor dat 'verplaatsen' iets aangenamer wordt voor mensen voor wie dat niet van zelfsprekend is. Behulpzaam zijn typeert jou je hele leven al. Fijn dat je hier nu iets mee kunt doen in je werk! Je bent de verbindende schakel in het geheel. Dit houdt in dat alle organisaties betrokken bij het programma bij jou uitkomen. Jij ondersteunt hen door de vergaderingen te plannen, de agenda op te stellen, de verslagen te schrijven en de voortgang te bewaken van de gemaakte afspraken. Je archiveert documenten en beheert de relatiebestanden. Communiceren gaat jou in alle vormen goed af. Je legt gemakkelijk contact en kunt jezelf goed uitdrukken. Jouw creativiteit kun je kwijt in het schrijven van de nieuwsbrief, het bewaken van de huisstijl en het organiseren van bijeenkomsten zoals conferenties en werkbezoeken.

Vereisten

Op jonge leeftijd was jij al behulpzaam, begaan met iedereen en blij wanneer een ander dat ook is. Je hebt een groot hart en je wilt je graag inzetten voor anderen. Maak er nu je werk van! Onze ideale Programmasecretaris heeft 2 jaar ervaring met het werken in een gemeentelijke organisatie en bent in aanraking geweest met domeinen als ruimtelijke ordening en mobiliteit. Je hebt een secretariële opleiding gevolgd (mbo 4). Je ziet uitdaging in het werken in een regionaal samenwerkingsverband en hebt affiniteit met een ambtelijke omgeving. Jij kunt goed uit de voeten met het Microsoft Office pakket en jouw creatieve geest laat jij met alle plezier los op het schrijven en vormgeven van nieuwsbrieven in het mailprogramma Laposta.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mét inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33


Solliciteer direct

  • Datum: 07-05-2019
  • Opleiding: MBO 4 DS/MA
  • Branche: Gemeentelijke overheid
  • Werkweek: 8 uur
  • Vacature Per: 03-06-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door