Naar de inhoud.

HR-Assistant die puzzelstukjes bij elkaar zoekt, regio Noordwest

Profiel

HR-Assistant die puzzelstukjes bij elkaar zoekt, regio Noordwest

Als zorgvuldige en collegiale HR-Assistant zorg je dat het screeningproces bij onze Partner soepel verloopt. Zonder jouw inzet, kunnen zij niet verder in het screeningsproces, dus een zeer belangrijke rol is hier voor jou weggelegd. Jouw aanstaande collega’s werken het liefst samen met een communicatief sterke persoonlijkheid, die administratieve en organisatorische taken gemakkelijk oppakt.

Binnen een vrij nieuwe afdeling kom je te werken in een leuk, gedreven en dynamisch team. Het betreft een fulltime functie voor 40 uur per week (08.30 tot 17.00). Je beoordeelt ondermeer de screeningsrapporten en bent de vraagbaak voor zowel je collega’s als mensen buiten de organisatie. Met je zelfsturende en proactieve instelling rapporteer je aan je teamleider en ondersteun je hem/haar met de dagelijkse gang van zaken. Ben je een gevorderde Excel gebruiker, is je Engels en Nederlands uitstekend en heb je een afgeronde opleiding op MBO/HBO HR of heb je affiniteit met het HR vakgebied? Woon je in de omgeving van Mijdrecht, Amsterdam, Almere, Hilversum, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen? Mail jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. We houden van korte lijnen.

Functie Omschrijving

Als HR-Assistant zorg je mede ervoor dat alle collega’s periodiek tijdig gescreend worden door middel van het opstellen van gedetailleerde rapporten en het verwerken van informatie die vertrouwelijk is rondom het screeningsproces. Je collega’s bij onze Partner gaan namelijk met vertrouwelijke gegevens van de klant om en daar worden strenge eisen aan gesteld.

Jij zorgt als HR-Assistant ervoor dat je actief je collega’s benaderd voor deze screening en de voortgang hiervan monitort. Het beoordelen van de rapporten behoort ook tot jouw taak en initieert eventueel ook verdere acties. Als informatievinder en vraagbaak speel je een actieve rol voor je collega’s en zorgt voor gedetailleerde voortgangsrapportages in Excel die je rapporteert aan de teamleider. Scherp blijven en zelfsturend zijn kwaliteiten die je als geen ander bezit, mede ook door je proactieve instelling kun je gemakkelijk prioriteiten stellen. Ben jij de HR-Assistant die wij samen met onze Partner zoeken die de screeningsformulieren verwerkt en complementeert en de werkgeversverklaringen digitaal gaat laten ondertekenen?

Vereisten

Je krijgt:
veel verantwoordelijkheid, veel ruimte om je te ontwikkelen, leuke inspirerende collega’s binnen een relatief nieuwe afdeling.

Je neemt mee:
Afgeronde opleiding MBO/HBO liefst HR gerelateerd, minimaal 3 jaar administratieve werkervaring, je uitstekende Nederlandse, Engelse en Excel kennis, je positieve, collegiale instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit) en je affiniteit met HR-systemen.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mét inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22!


Solliciteer direct

  • Datum: 22-06-2019
  • Opleiding: MBO/HBO HR/MER
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 15-07-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door