Naar de inhoud.

Management Assistant die de opschaalfase met beide handen aangrijpt, regio Noordwest

Profiel

Management Assistant die de opschaalfase met beide handen aangrijpt, regio Noordwest

Jouw sterke persoonlijkheid zorgt ervoor dat jij je niet snel van de wijs laat brengen. De rechterhand die de directie van onze Partner zoekt is een organisatietalent en een gezellige collega die graag aan de slag gaat in een jong dynamisch bedrijf. Zegt opschaalfase jou iets? Onze partner is net zo ambitieus als jij!

Modern innovatief bedrijf, leuke collega's, 40 uur per week werken, uitzicht op een vast dienstverband, gratis lunches, thuiswerken is bespreekbaar + een Iphone! Je bent hier gegarandeerd van een afwisselende baan in een prettige en collegiale sfeer. Heb jij een hoog ambitieniveau en houd jij ervan om alles tot in de puntjes te regelen voor inspirerende professionals? Je woont in Almere, Hilversum, Mijdrecht, Uithoorn, Haarlem, Beverwijk, Hoofddorp, Castricum, Badhoevedorp, Zwanenburg, Zandvoort, Heemstede of Amstelveen.

Jouw communicatie is helder, je kunt uitstekend schakelen met de directie en kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Ben jij de Ontzorger die ambitie heeft om mee te groeien met het bedrijf? Mail jouw CV met motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Ambitie zorgt ervoor dat iets groeit. Ben jij net zo ambitieus als onze Partner? Wij zoeken een Assistant voor de directie van een super modern innovatief bedrijf die de start-up fase zijn ontgroeid. Processen stroomlijnen en structureren is nu aan de orde. Jij krijgt hier alle vrijheid om jouw inzichten te delen en mee te groeien!

Als rechterhand van de directie regel jij zo'n beetje alles om hen te ontlasten. Agenda's beheren, afspraken maken en planningen in de gaten houden. Je bent niet bang om beslissingen te nemen, sterker nog; jij hebt gráág de touwtjes in handen! Je wacht niet af, maar doet. En dat is iets wat de directie zo fijn vindt aan jou! Je bent de brug tussen de directie en de buitenwereld, zowel in- als extern. Je bent klantgericht, communiceert gemakkelijk op allerlei niveaus en bent van alle markten thuis. Niets ontgaat jou omdat jij zo scherp bent. Een sterke persoonlijkheid typeert jou en je staat je mannetje. Integriteit is voor jou vanzelfsprekend en je weet hoofd- van bijzaken te onderscheiden. Een organisatietalent pur sang, een stressbestendig wonder en de spreekwoordelijke rots in de branding: ben jij dé Management Assistant die wij zoeken?!

Vereisten

Je krijgt:
Leuke inspirerende collega's, gratis lunches, ruimte om je te ontwikkelen, de mogelijkheid tot thuiswerken + een Iphone van de zaak!

Je neemt mee:
Minimaal een havo diploma met hbo werk- en denkniveau, een management support opleiding is een pré. Je hebt enige kennis en ervaring op juridisch gebied, anders gezegd; je weet hoe je complexe overeenkomsten moet interpreteren. Wat jou bijzonder maakt zijn jouw sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent een fijne collega en uitstekende dienstverlener. Zowel voor in- als externe mensen ben jij een geliefd contactpersoon.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mét inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22! We houden van korte lijnen.


Solliciteer direct

  • Datum: 22-06-2019
  • Opleiding: HBO MA AD /MER / HRM / OM
  • Branche:
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 15-07-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door