Naar de inhoud.

PMO'er / MA waarop men kan bouwen, regio Zuidwest

Profiel

PMO'er / MA waarop men kan bouwen, regio Zuidwest

Bouwen aan een mooie toekomst; jouw persoonlijke toekomst én de toekomst van de stad. Daar staat deze baan voor. Je maakt deel uit van een professioneel en hardwerkend projectteam en bent daarbij ondersteunend aan de Projectmanager.

Onze Partner zoekt een energieke Assistant die graag onderdeel wil uitmaken van een gedreven projectteam. Jouw doorzettingsvermogen is kenmerkend voor jou en uiteraard heb jij een hoog ambitieniveau. Wij zoeken een Ondersteuner van nu waar men op kan bouwen en op wie dit gave project kan draaien voor 36-40 uur p/w. Het betreft een functie voor een periode van minimaal 1 jaar met optie tot verlenging. Woon jij in de omgeving van Barendrecht, Papendrecht, Zwijndrecht, Rotterdam, Schiedam, Dordrecht, Vlaardingen, Henrik-Ido-Ambacht, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel? Als jij graag aan de slag gaat in een plezierige, professionele en dynamische omgeving is dit jouw baan!

Naast uitdaging en fijne collega's binnen een bedrijf dat letterlijk en figuurlijk bouwt aan een mooie toekomst, wordt er voor jou ook een persoonlijk LOT (loopbaan ontwikkelingstraject) opgezet via Assistant2 zodat jij blijft (door)ontwikkelen.

Wil jij deel uitmaken van een ambitieus projectteam? Mail jouw CV dan naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

  • Als geen ander kun jij strak plannen en daarbinnen snel schakelen;
  • Transparantie vind jij belangrijk en daarom zeg je wat je doet en doe je wat je zegt;
  • Niemand is hetzelfde, je communicatiestijl stem je feilloos af op de doelgroep.

Energiek, open-minded, communicatief en een bewonderingswaardig doorzettingsvermogen; jij bent degene waar het project op draait. Onze ideale Project Assistant streeft naar progressie en pakt de ruimte voor eigen inbreng. De Projectmanager die jij ondersteunt wordt vaak verrast door jouw creatieve oplossingen en ideeën. Je denkt graag mee en zorgt ervoor dat de Projectmanager zich volledig kan focussen op zijn taken. Denk hierbij aan het managen van de projectuitvoering en het samen met de projectmanager managen van een goed projectresultaat binnen de organisatie. Jouw rol is van groot belang en mede door jouw inzet wordt het project zo efficiënt en effectief mogelijk uitgevoerd. Naast de basis werkzaamheden, zoals het bijhouden van de (complexe) agenda’s en het boeken van ruimtes, ondersteun je tevens bij de planning van de dagelijkse werkzaamheden en help je in voorkomende gevallen de Projectmanager bij de budgetbeheersing en de voortgangsrapportage. Hoe omvangrijker een project, des te complexer de processen en de taken die daaruit voortvloeien. Van groot belang is dat de communicatie en coördinatie optimaal verloopt. Het opstellen van actiepunten lijsten, het bijhouden van het projectdossier en het organiseren van bijeenkomsten behoren tot het veelzijdige takenpakket. Voor de Projectmanager(s) ben jij de "Verbinder" binnen het project en de echte "Ontzorger". Omdat je uiteraard zeer betrokken bent bij het project en resultaat van je werk wilt zien, ben je ook regelmatig op locatie waar het project loopt, te vinden. Leuk! Zo zie je meteen waar je zo hard voor werkt. En dat harde werken wordt ook zeker gezien en ontzettend gewaardeerd. Work hard, play hard is hier aan de orde!

Vereisten

Bovenal ben jij open, verbindend, enthousiast en je kunt tegen een stootje. Met jouw assertiviteit zit het ook wel goed. Dus als jij een opdracht krijgt, vraag jij eerst goed door.
Verder is het ook fijn als jij...

• Succesvol een MBO plus/ HBO opleiding OM / DS / MA hebt afgerond
• Jij enkele jaren werkervaring hebt in een Project Assistant functie
• Jij 36 (4x9) of 40 uur per week inzetbaar bent
• Jij goed kunt werken met computers, in ieder geval met het volledige MS Office pakket
• Jij een échte Teamplayer bent, maar ook goed zelfstandig uit de voeten kunt
• Jij een flexibele instelling hebt en op diverse dynamische werkplekken kunt gedijen
• Jij proactief en communicatief bent ingesteld, open-minded, sociaal en een echte positivo
• Jij goed kunt omgaan met een hoge werkdruk en zelfs dan het overzicht behoudt

Dit krijg je van onze Partner terug...

Een uitdagende groeifunctie voor een periode van een jaar, met optie tot verlenging. Je krijgt de kans om te werken in een lerende omgeving, waarbinnen ze oog hebben voor kwaliteit en ontwikkeling. Je komt terecht in een moderne werkomgeving met een schitterend Rotterdams uitzicht. Dit is een functie waarbij je dicht op het vuur zit en alles als eerste weet. Nog belangrijker is dat hier een plezierige werksfeer heerst in een professionele en boeiende omgeving.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent. En als het allemaal naar elkaars zin verloopt kan je ook mee solliciteren naar de functies die bij onze Partner beschikbaar komen. 
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur jouw CV mét inspirerende motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11!


Solliciteer direct

  • Datum: 11-04-2019
  • Opleiding: MBO Plus/HBO DS / OM / MA
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 36-40 uur
  • Vacature Per: 29-07-2019
  • Werkervaring: assistant

Stuur Door

Stuur Door