Naar de inhoud.

Project Assistant, regio Zuidwest/Midden Nederland - VERVULD

Profiel

Project Assistant, regio Zuidwest/Midden Nederland - VERVULD

Onze Partner zoekt een energieke Assistant die graag onderdeel wil uitmaken van een gedreven projectteam binnen een internationale organisatie. Ben jij getalenteerd en heb jij een hoog ambitieniveau? Wij zoeken een Ondersteuner van nu waar men op kan bouwen en op wie dit gave project kan draaien voor 32-36 uur p/w. Woon jij in de omgeving van Rotterdam, Krimpen aan den IJssel, IJsselstein, Nieuwegein, Gouda, Utrecht, Woerden of Schoonhoven? Ben jij op korte temijn beschikbaar? Uiteraard heb jij ervaring met projectmatig werken en natuurlijk laat jij je niet zo snel gek maken.

Naast uitdaging en fijne collega's binnen een bedrijf met Hollandse glorie, behoort ook een auto van de zaak tot deze leuke job. 

Wil jij deel uitmaken van een ambitieus projectteam en wil jij rondrijden in een Fiat500? Mail jouw CV dan naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

Onze Partner ambieert het hoogst haalbare niveau op het gebied van duurzaamheid en bereikbaarheid. Niet voor niets dat jouw toekomstige collega's een hoog ambitieniveau hebben. Net als jij. Want jij bent een echte professional en vult het projectteam geweldig aan met jouw organisatie skills. Jouw collega's hoeven zich geen zorgen te maken over administratieve en secretariële werkzaamheden die met dit project gepaard gaan. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt, actiepunten tijdig en efficiënt worden uitgevoerd en de Sharepoint omgeving op orde is als een echte Document Controler. Jij wordt gezien als de draaiende motor van het team. Je jaagt aan, controleert, motiveert en zorgt ervoor dat niemand naast het harde werken vergeet te lachen. Ook jouw harde werken wordt écht gezien. Vanzelfsprekend ontvang je daar complimenten over en word je oprecht gewaardeerd. Je bent een echte teamplayer die van aanpakken houdt en die problemen snel doorziet en oplost. Kortom, jij bent onmisbaar in dit projectteam.

Vereisten

 Naast dat jij een stralende persoonlijkheid hebt en uiteraard leuk bent om mee te werken, beschik jij over het volgende:

 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol;
 • Jouw Nederlands en Engels is top;
 • Je weet dus hoe het is om projectmatig te werken en wat projectbeheersing inhoudt;
 • Ook ben je secretarieël onderlegd. Het plannen van afspraken en het organiseren en notuleren van meetings is voor jou een eitje;
 • Je hebt ervaring met financiële werkzaamheden waarbij kennis van SAP een pré is;
 • Document Control heeft ook geen geheimen voor jou en je hebt nog een pré te pakken wanneer je kennis hebt van Sharepoint 365;
 • En nog een pré wanneer Prince2 en IPMA niet aan jou hoeft worden uitgelegd.

Kun je voldoende vinkjes zetten? We nodigen je dan graag uit te reageren!

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent Ook een auto van de zaak (Fiat 500) behoort tot de mogelijkheden.
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Presenteren met zelfvertrouwen, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11!


Solliciteer direct

 • Datum: 14-03-2019
 • Opleiding: MBOplus/HBO
 • Branche: Internationaal / duurzaam
 • Werkweek: 32-36 uur
 • Vacature Per: 01-04-2019
 • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door