Naar de inhoud.

PA / Allround Assistant, regio Noordwest

Profiel

PA / Allround Assistant, regio Noordwest

Voor één van onze Partners een specialist in de maakindustrie, in de regio Noordwest-Nederland zijn wij op korte termijn op zoek naar een echte Alleskunner. Een proactieve Assistant / PA die van aanpakken houdt en het best tot zijn/haar recht komt in een dynamische doe-omgeving. Het gaat om een fulltime functie. Onze ideale kandidaat komt uit de omgeving van Nieuw Vennep, Heemskerk, Hoofddorp, Alkmaar Purmerend, Hoorn, Zaandam, Zwaag, Haarlem, Beverwijk, Heiloo, Volendam, Edam, Amsterdam of Zwanenburg. Ben jij dé allround Assistant die wij zoeken die iedere dag met veel plezier naar het werk gaat? Mail dan jouw CV met een korte motivatie waarom wij jou voor moeten gaan stellen bij onze Partner, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

Jij bent een échte slimme Alleskunner. Je bent energiek en vindt het leuk om te schakelen tussen verschillende werkzaamheden. Van het ondersteunen van de CEO en overige Directieleden, tot het bijhouden van verschillende rapportages. Afspraken plannen, het bewaken van lopende actiepunten van de MT-leden en ervoor zorgen dat deze worden afgehandeld. Als Spin in het web kun jij meerdere ballen tegelijk in de lucht houden en werk je zelfstandig en resultaatgericht. Onze Partner houdt van Aanpakkers en dit wordt gestimuleerd! Zie je dus mogelijkheden tot verbetering? Grote kans dat je daar dan mee aan de slag kunt gaan! Jouw toekomstige collega's geven aan dat een echte Allrounder hier helemaal gelukkig gaat worden en dat een spontane, enthousiaste, ondernemende en energieke Assistant / Ondersteuner het beste bij hen zou passen. Ben jij de missende schakel? Reageer dan snel!

Vereisten

Je beschikt minimaal over een HAVO-diploma, hebt HBO werk- en denkniveau en je hebt ervaring in een administratieve / ondersteunende rol liefst in een maakomgeving. Engels en Nederlands spreek je vloeiend en met schrijven heb je al helemaal geen problemen. Je hebt affiniteit met techniek. Jouw instelling is positief en flexibel en je wordt gezien als dienstverlenend, representatief, leergierig, enthousiast, integer en staat graag je mannetje.Tussen diverse werkzaamheden schakelen in een continu veranderende omgeving vind jij heel leuk. Daarbij ga je zorgvuldig te werk en heb je oog voor detail. Plannen en organiseren is voor jou een eitje en je bent in staat om prioriteiten van bijzaken te scheiden. Je bent stressbestendig, assertief, kritisch en je gaat uiteraard zorgvuldig om met vertrouwelijke informatie.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22


Solliciteer direct

  • Datum: 10-03-2019
  • Opleiding: HBO
  • Branche: Gespecialiseerd maakbedrijf
  • Werkweek: 32-40 uur
  • Vacature Per: 01-04-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door