Naar de inhoud.

HR-Assistant, Organisator, Regio Midden - VERVULD

Profiel

HR-Assistant, Organisator, Regio Midden - VERVULD

Voor één van onze Partners, een dienstverlener actief in heel Europa zijn wij op zoek naar een HR-Assistant die graag wil werken in Midden-Nederland.  Op korte termijn zoeken wij een echte teamplayer. Het gaat om een project tot en met 12 juli 2019 voor 36 uur per week. Onze ideale kandidaat is discreet en secuur.  Rapportages maken, personeelsadministratie, cijfertjes, het is echt jouw ding. Onze ideale teamplayer / de administratieve koning(in) komt uit de omgeving van Nieuwegein, Maarssen, Houten, Utrecht, Zeist, Amersfoort, Soest, Veenendaal of Hilversum. Ben jij de resultaatgerichte Ontzorger die wij zoeken? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44. We houden van korte lijnen.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu en morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

 Je komt te werken in een team van 4 personen. De pijlers voor dit team? 
• Personeelsadministratie;
• Salarisadministratie;
• HR-systemen voor de personeelsadministratie en loonadministratie;
• Informatievoorziening over HR-gerelateerde onderwerpen;
• Rapportage van HR-kerncijfers.

Als team zijn jullie het eerste aanspreekpunt voor alle HR-mutaties en HR-gerelateerde vragen. Jullie verwerken alle mutaties van medewerkers en zorgen voor correcte salarisverwerkingen in het HR-systeem, rekening houdend met de CAO en lokale wet- en regelgeving. Jij stelt contracten op en voert zelfstandig berekeningen uit en controleert de juiste toepassing van arbeidsvoorwaarden en je verstrekt informatie over verzoeken. Natuurlijk hoort het beheer en bewaken van de personeelsdossiers erbij. Jij biedt ondersteuning aan de HR Business Partners bij het opstellen van rapportages of berekeningen en hebt aandacht voor ontwikkelingen en/of trends. Je signaleert knelpunten in de HR-administratie, -processen of -systemen en helpt proactief bij het bieden van oplossingen en verbeteringen. Uiteraard schiet je te hulp bij de projecten en bij de implementatie van de aangereikte oplossingen. Met elkaar zijn jullie de back-up voor internationale collega's (teams) van HRM-services. En alles als één team!

Vereisten

Onze ideale kandidaat heeft minimaal een MBO4/HBO-opleiding, HR gerelateerd. Kennis van HR-processen, (financiële) administratieve processen, kennis van sociale voorschriften, arbeidswetgeving en toepassing van belastingregels. Natuurlijk ervaring met diverse programma's zoals MS-Office, diverse HR-systemen en kennis van SAP HR én ADP en ervaring met projecten gericht op HR-processen en implementatie van (modules van) HR-systemen.Daarbij ben je klant- en resultaatgericht, accuraat en integer. Uitermate goed in plannen en organiseren. En jouw Nederlands en Engels is uitmuntend, in woord en geschrift. 

Herken jij jezelf in deze vacature? Is dit wat jij wilt? Mail dan jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel naar 088 022 23 44 en vraag naar Fons. 

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 44! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 12-01-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationale dienstverlening
  • Werkweek: 36 uur
  • Vacature Per: 04-02-2019
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door