Naar de inhoud.

Management Talent/Organisator, regio Noordwest

Profiel

Management Talent/Organisator, regio Noordwest

Voor één van onze Partners actief in de internationale zakelijke dienstverlening regio Amsterdam, zijn wij op korte termijn op zoek naar een Assistant die van aanpakken weet! Het gaat om een functie voor 40 uur per week waarbij je vrij snel in vaste dienst komt bij onze Partner. Het werkveld waarin onze Partner actief is, is volop in ontwikkeling en zij zijn dat dus ook. Dit maakt voor een flexibel persoon als jij natuurlijk niets uit! Onze ideale Management Assistant komt uit de omgeving van Amsterdam, Zaandam, Beverwijk, Zwangenburg, Bloemendaal, Zandvoort, Amstelveen, Haarlem, Badhoevedorp, Diemen, Almere of Hoofddorp. Ben jij de resultaatgerichte Assistant die enthousiast wordt van het plannen en organiseren van meetings en (grote) bijeenkomsten, waar wij naar op zoek zijn? Mail dan jouw CV met motivatie waarom onze Partner voor jou moet kiezen naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22. We houden van korte lijnen.

Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%!

Functie Omschrijving

Word jij enthousiast van het volledig plannen organiseren van meetings en evenementen (denk hierbij ook aan de algehele voorbereiding, notuleren en verspreiden van de betreffende stukken)? Ben jij goed in het bewaken van agendapunten? Kan jij goed omgaan met diverse ad-hoc taken en zorg jij er graag samen met je team voor dat je altijd net een stapje extra zet? Dan hebben wij de juiste functie voor jou gevonden! Bij onze opdrachtgever kom je terecht in een dynamische omgeving waarbij diversiteit een van de belangrijkste speerpunten van de organisatie is. Je krijgt ook nog de kans om jezelf verder te ontwikkelen, de assistant van nu werkt immers aan een duurzame inzetbaarheid. 

Vereisten

Stuur ons jouw CV indien je over minimaal een afgeronde MBO-opleiding niveau 4 beschikt in de richting van DS / MA, je minimaal 2 jaar aantoonbare en relevante ervaring als Management Assistant in een dynamische omgeving hebt en over een goede kennis van de office-pakketten Word, Excel en Powerpoint beschikt. Daarnaast beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk. Ben je resultaatgericht en werk je graag in een team, maar kan je ook zelfstandig aan de slag? Herken jij jezelf hierin? Mail dan jouw CV met een korte maar krachtige motivatie waaruit blijkt dat zowel wij, als onze Partner voor jou moeten kiezen, naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• En bij uitstekend functioneren ontvang jij een vaste aanstelling bij onze Partner
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even Assistant2 voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@Assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 04-01-2019
  • Opleiding: MBO4/HBO
  • Branche: Internationale zakelijke dienstverlening
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 25-02-2019
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door