Naar de inhoud.

Management Assistant met teamspirit, regio Zuidwest - VERVULD

Profiel

Management Assistant met teamspirit, regio Zuidwest - VERVULD

Voor één van onze Partners in de regio Zuidwest-Nederland zijn wij op korte termijn op zoek naar een Management Assistant / groeibriljant die graag in een team werkt. Het gaat om een fulltime (36 uur per week) functie. Het betreft een project van minimaal 1 jaar met een optie voor een verlenging van nog een jaar. Onze favoriet komt uit de omgeving van Barendrecht, Rotterdam, Papendrecht, Zwijndrecht, Schiedam, Dordrecht, Henrik-Ido-Ambacht, Spijkenisse, Rhoon of Capelle a/d IJssel. Ben jij dé resultaatgerichte management ondersteuner die wij zoeken en wil je in teamverband werken aan projecten en ontwikkelingen? Mail dan jouw CV en motivatie naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 11.

Functie Omschrijving

Wij zijn met onze Partner op zoek naar een communicatief vaardige, proactieve, enthousiaste Management Assistant. Het is een ideale groeifunctie voor de nieuwe Assistant met ambities! Als Ondersteuner zorg je ervoor dat de Projectmanager zich kan concentreren op het managen van de projectuitvoering. Je zal de projectafdeling ondersteunen bij het regelen en coördineren van de dagelijkse werkzaamheden. Door jouw rol en inzet kunnen de projecten efficiënt en effectief worden uitgevoerd. Verder bestaan jouw werkzaamheden uit het bijhouden van complexe agenda’s en het boeken van vergaderruimtes. Ook ondersteun je bij de planning van de dagelijkse werkzaamheden en ondersteun je de Projectmanager bij de budgetbeheersing en de voortgangsrapportages. Het is belangrijk dat de communicatie en coördinatie binnen de projecten goed en tot in detail geregeld worden. Notuleren en het bijhouden van het projectdossiers zijn basistaken. Voor de Projectmanager ben jij de spin in het web binnen het project en ben je een echte 'ontzorger'. Reageer per mail als jij jezelf in het profiel herkent A2@Assistant2.nl.

Vereisten

Als jij collega’s vraagt om jou te omschrijven zeggen ze in ieder geval open, verbindend en enthousiast. Communiceren speelt een belangrijke rol in deze functie. Bovendien pas jij in het onderstaande profiel:

• Je bent in het bezit van een HBO diploma MA  / AD of soortgelijk 
• Je hebt interesse in IT/sofware en je maakt deze eigen 
• Je bent een ster in projectmatig werken en hebt ook ervaring met projecten
• Je bent flexibel en je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit
• Je bent een echt mensenmens, klantgericht en leergierig
• Je bent betrouwbaar en zorgvuldig
• Je bent proactief, communicatief vaardig en stressbestendig

Ben jij dé verbindende en proactieve 'ontzorger' die wij zoeken? Reageer dan snel! A2@Assistant2.nl

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeidsovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Social Media en Effectief zakelijk schrijven.

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 11! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 17-05-2018
  • Opleiding: HBO MA Associate Degree / Bedrijfskunde MER / HR
  • Branche: Gemeentelijke overheid
  • Werkweek: 36 - 40 uur
  • Vacature Per: 17-05-2018
  • Werkervaring: talent assistant

Stuur Door

Stuur Door