Naar de inhoud.

Assistant op EA niveau, regio Noordwest-Nederland - VERVULD

Profiel

Assistant op EA niveau, regio Noordwest-Nederland - VERVULD

Voor het hoofdkantoor van onze internationale, beursgenoteerde Partner in de regio Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Sloten Riekerpolder etc.,  is Assistant2 op zoek naar een Spin in het Web / Regelneef EA die fulltime (40 uur per week) beschikbaar is. Baan kan uitlopen in een vaste aanstelling bij onze Partner. Interesse? Mail jouw CV dan naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 22.

Functie Omschrijving

In de functie van Ondersteunend Administratief Assistant verricht je werkzaamheden uit ten behoeve van de afdeling Executive Support. Je bent een belangrijke schakel in het dagelijks ontzorgen van het Management en zorgt voor het op een efficiënte en accurate wijze afhandelen van lopende zaken. Je rapporteert rechtstreeks aan de Team coördinator van Executive Support. Je helpt de managers met algemene administratieve zaken, zodat zij zich kunnen concentreren op hun kernzaken. Je draagt zorg voor het up-to-date houden van verschillende rapporten en rapportages (zoals lopende activiteiten, look-ahead, documentstatus, organigram enz.). Om overzicht te behouden en een goede voortgang te waarborgen zorg je voor een juiste archivering en onderhoud je contact met leveranciers en contracters. Je verifieert onkostendeclaraties die zijn ingediend en zorgt dat deze in de juiste format staan voordat deze aan het management worden voorgelegd voor de uiteindelijke goedkeuring. Je organiseert reizen van A tot Z voor het management en zorgt indien nodig voor visa van de betrokkenen. Je coördineert de logistiek van verplaatsingsverzoeken in samenwerking met het Office Team en uiteraard assisteer je jouw collega Assistants wanneer dat nodig is. Gevraagd en ongevraagd.

Vereisten

Wij zoeken een Spin in het web / Regelneef op minimaal hbo werk- en denkniveau met uitstekende time management skills. Je hebt een professionele uitstraling en werkt secuur (bijna perfectionist). Daarnaast ben je integer (wat is nieuw voor een Assistant van nu) en ben je zeer flexibel in het stellen van prioriteiten en gewend aan veranderende (werk)omgevingen. Uitstekende beheersing van de Nederlandse en de Engelse taal in zowel woord als geschrift. Zeer goede kennis van het Microsoft Office pakket (Outlook, Word, Excel, PowerPoint en Visio). Uiteraard ben je stressbestendig, houd je onder druk het overzicht en blijf je accuraat/servicegericht en positief ingesteld. Ben jij die Teamplayer / duizendpoot die op executive niveau wil gaan performen? Dan zijn wij, samen met onze Partner, op zoek naar jou! Mail je CV naar A2@assistant2.nl.

Arbeidsvoorwaarden

• Jouw salaris en overige emolumenten zijn conform de regelingen bij onze Partner
• Van Assistant2 ontvang jij een arbeids-/projectovereenkomst voor de periode dat jij via ons bij onze Partner werkzaam bent
• Regelmatig evalueren jij, onze Partner waar jij werkzaam bent en onze Regiomanager over de voortgang van jouw werkzaamheden
• Wij bieden jou bij de start van onze samenwerking direct een op maat (op jouw lijf geschreven) Loopbaan Ontwikkel Traject aan: trainingen waar je direct wat aan hebt, zoals Timemanagement, Assertiviteit, Corporate Governance en ook Social Media.

Last, but not least: even voorstellen. Wel zo netjes!
Assistant2 plaatst, begeleidt en ontwikkelt Assistants van nu én morgen. Bij ons kun je op alle niveaus in het vak terecht en meer dan 95% van onze plaatsingen loopt uit in een vast dienstverband bij onze Partner. En dat ook nog eens met een slagingspercentage dat hoger ligt dan 98%! Meer weten? Check dan onze website: www.assistant2.nl.

Solliciteer / Reageer

Stuur een e-mail – uiteraard met een goede motivatie waarvan wij op het puntje van ons stoel gaan zitten – samen met jouw CV naar A2@assistant2.nl of neem telefonisch contact met ons op via: 088 022 23 22! Reageren in de avond kan uiteraard ook. Wij kijken uit naar jouw reactie!


Solliciteer direct

  • Datum: 11-02-2018
  • Opleiding: hbo/wo
  • Branche: Internationaal
  • Werkweek: 40 uur
  • Vacature Per: 12-02-2018
  • Werkervaring: assistant prof

Stuur Door

Stuur Door