Naar de inhoud.

Nieuws over Assistant2

Elles vindt haar (bij)baan naast haar studie bij Assistant2

23 maart 2018

Veel studenten hebben bijbaantjes in de horeca. Niets mis mee maar Elles pakt het gelijk goed en professioneel aan! Sinds vorige week is zij op ons hoofdkantoor in Den Haag gestart om een aantal dagen in de week ondersteuning te bieden. Omdat Elles bij alles betrokken wordt doet zij direct relevante werkervaring op. Wie is Elles? Zij is student HRM en speelt op hoog niveau handbal. Elles stelt zich graag even zelf voor:

Mijn naam is Elles, ik ben een ambitieuze en leergierige twintiger. Ik kom uit een warme ondernemersfamilie. Momenteel zit ik in mijn derde jaar van de opleiding Human Resource Management. Deze opleiding volg ik aan de Hogeschool Rotterdam. In de avond en in het weekend ben ik bezig met mijn grote passie, namelijk handballen. Momenteel speel ik eredivisie bij de club Quintus in Kwintsheul. Hier haal ik veel energie en gedrevenheid uit.

Naast mijn topsport en studie zocht ik nog meer uitdaging en zodoende ben ik via Social Media met Assistant2 in contact gekomen. Na een paar fijne persoonlijke gesprekken ben ik sinds vorige week aan de slag bij Assistant2. Ik zal het team van A2 voor ongeveer twee dagen in de week gaan ondersteunen. Hierbij ga ik mijn enthousiasme en fanatisme zeker inzetten.

Ik hoop heel veel te gaan leren binnen Assistant2. Ik heb er super veel zin in en hoop mezelf verder te kunnen gaan ontwikkelen."

Welkom Elles. Het wordt (is al) een mooie en leerzame samenwerking. Voor alle partijen.