Naar de inhoud.

Nieuws over Assistant2

Ontwikkel jezelf: meld je aan voor de training 'Assertiviteit' - 25 januari aanstaande!

03 januari 2018

Behoort (door)ontwikkelen ook tot n van jouw goede voornemens voor dit jaar? Dan hebben wij goed nieuws!


Ook het komende jaar staat (door)ontwikkelen bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben dan ook ons uiterste best gedaan om weer een interessant programma samen te stellen met leerzame en inspirerende trainingen/workshops. Benieuwd naar het volledige programma? Klik dan hier!

De eerstvolgende training waarvoor jij je aan kan melden, is de training 'Assertiviteit' onder leiding van onze Expert Juliette Verhaegen:

"Ik geloof erin dat als mensen in beweging komen ze ontdekken wat ze werkelijk kunnen. Focussen op mogelijkheden geeft energie. Om dit te bereiken, probeer ik op geheel eigen wijze, met passie en enthousiasme, mensen tot actie over te laten gaan".

Tijdens de training ga jij - samen met een groep enthousiaste collega Assistants - aan de slag met verschillende interessante onderwerpen, die allemaal een bijdrage leveren aan jouw houding op de werkvloer. Denk daarbij aan tips voor het efficienter aangeven van jouw grenzen, strategieeen waarmee jij het werk proactief benadert, werken volgens het concept 'Hart@work®, het maken van concrete praktijkafspraken en een inleiding in de persoonlijke SWOT-analyse: ontdek waar jouw aandachtspunten liggen!

Klik hier voor meer informatie over de training 'Assertiviteit'.

Kosten
De kosten voor deze training bedragen € 250,- exclusief BTW. De kosten zijn inclusief lunch, koffie, thee en frisdrank. Neem je een collega Assistant mee? Dan mag zij gratis meekomen. Voor (oud) Assistants van Assistant2 valt deze training onder het LOT en is deze training gratis.

Certificaat van deelname
Uiteraard ontvang je na afloop een certificaat van deelname.

Locatie
Koninginnegracht 25 in Den Haag. Goed bereikbaar met openbaar vervoer en parkeren kan kosteloos achter het pand.

Datum + Tijdstip
25 januari 2018 van 9.30 uur tot 17.30 uur.

Enthousiast geworden? Klik op de button hieronder om jezelf aan te melden. Er zijn nog een aantal plaatsen beschikbaar en VOL = VOL!

Heb je vragen over de training? Neem gerust contact op via LOT@Assistant2.nl of 088 022 23 99.