Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen. 

Ondersteuner, 20 uur per week regio Rotterdam

Ik ben al vele jaren werkzaam als directiesecretaresse/management assistente, voornamelijk voor de Holding of de directie van Internationale bedrijven. Ik ben graag organiserend bezig, werk graag “samen” met degene waar ik voor werk en vind collegialiteit binnen een afdeling erg belangrijk. Hectiek en snel schakelen is mij niet vreemd, ik ben vrij goed in staat om in zulke situaties de rust te bewaren.

Klik hier voor meer informatie

Manusje van alles met doe mentaliteit en kwaliteit in genen, 40 uur, regio Zuidoost

Ik ben zorgzaam, ambitieus, sociaal, leergierig, optimistisch en onafhankelijk. Binnen 3 maanden ben ik werkzaam in een assisterende rol van een jong en dynamisch team bij een organisatie die mijn persoonlijke interesses deelt en waarbij gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Over vijf jaar wil ik voldoende kennis en ervaring hebben opgedaan om een jong en dynamisch team te kunnen coachen en starters opleiden om met hetzelfde enthousiasme een ondersteunende rol te bieden met een touch of hospitality.

Klik hier voor meer informatie

Alleskunner/ondersteuner, 24 tot 32 uur per week, pd beschikbaar, regio Zuidwest

Ik ben een enthousiaste, spontane, hulpvaardige en vriendelijke teamplayer die van aanpakken weet. Ik ben gedreven, nauwkeurig, kan goed plannen, sta open voor andermans ideeën en doe graag meerdere dingen tegelijk. Ik ben zeer betrokken en dat is ook de reden dat ik voorzitter ben in de oudercommissie van het kinderdagverblijf van ons jongste kind. Ik werk graag samen, neem initiatief, organiseer en plan!

Klik hier voor meer informatie

Project Assistant/commerciële Assistant - GEPLAATST

Je kunt met een gerust hart zeggen; dat ik iemand ben die van vele markten thuis is en bewuste keuzes maak. Het is dan ook 'my dominant intent to feel good'. Zo heb ik er bewust voor gekozen te gaan ondernemen en er ook bewust gekozen weer in loondienst te werken en met tijdelijke opdrachten mijn ervaring en kennis verder uit te breiden op veel vlakken en in diverse contexten.

Klik hier voor meer informatie

Alleskunner, professional Organizer, 40 uur p/w, regio Noordwest

Een vrolijke, doelgerichte aanpakker, ondernemend, pragmatisch, professioneel en betrokken. Ik kan goed luisteren maar houd niet van gezeur. Ik schakel snel tussen diverse werkzaamheden en niveaus en houd daarbij het hoofd koel en blijf het overzicht bewaren. Anderen omschrijven mij als loyaal, betrouwbaar, optimistisch, besluitvaardig, verbinder en een team player. Iemand die altijd haar afspraken nakomt, uitdagingen niet uit de weg gaat en feedback durft te ontvangen en te geven. Daarbij handel ik in het belang van de organisatie en neem graag het initiatief. 

Klik hier voor meer informatie

Nieuwsgierige Assistant met ICT interesse 32-40 uur p/w, regio Zuidwest - GEPLAATST

Ik ben iemand die de gezelligheid opzoekt maar ik heb ook tijd voor mezelf nodig. Ik voel me fijner in een kleiner groepje dan een grote. Ik ben een loyaal persoon en houd van een informele werksfeer. Ik ben erg nieuwsgierig en daardoor leergierig en pluis graag dingen uit. Hierdoor heb ik bijvoorbeeld mijn eigen laptop al een aantal keren zelf gerepareerd en heb ik (nieuwe) computersystemen snel onder de knie. Ik vind het leuk om op die manier zelf achter oplossingen te komen, oplossingsgericht ben ik dus ook zeker.

Klik hier voor meer informatie

Office Assistant / Manager voor 32 tot 40 uur p/w, Regio Zuidwest

Ik ben een bezige bij en ben graag onder de mensen. Ik leer ook graag nieuwe dingen. Verder ben ik sociaal, nuchter, tikkeltje eigenwijs en altijd vrolijk. Het ondersteunen zit in mijn bloed. Ik merkte dat vroeger al toen ik mijn vader ondersteunde met bijvoorbeeld weekendjes weg of vakanties plannen. Privé word ik ook echt als een regelaar gezien. Ik krijg energie van het ontzorgen en meedenken met de organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Parlo Italiano! PA / Ervaren Senior Assistant, 40 uur, regio Randstad - GEPLAATST

Het hebben van een Italiaanse vader, een bijzondere moeder en het doorbrengen van mijn kleuterjaren in Amerika hebben gezorgd voor een ‘internationale’ opvoeding. Professioneel ben ik een zeer ervaren, betrouwbare, nauwkeurige, creatieve en geïnteresseerde assistente. Ik ben goed in het structureren en managen van processen, vind het belangrijk een vertrouwensband op te kunnen bouwen; denk mee en ben proactief. Ik word vrolijk van het maken van mooie presentaties en documenten met oog voor design en detail.

Klik hier voor meer informatie

Assistant HBO, 24-32 uur regio Noord

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie

Alleskunner, Spin in het web, regio Midden en regio Randstad

Mijn kracht zit in het aanpakken, ik ben service gericht en resultaatgericht ingesteld. Ik ben een zelfstandige, enthousiaste vrouw met een goede dosis doorzettingsvermogen. Ik ben positief ingesteld met een hands-on mentaliteit waarmee ik vooruit kijk en het gewoon regel. Door mijn grote betrokkenheid kan ik soms doorslaan in mijn perfectionisme. Gelukkig weet ik dit van mezelf.

Klik hier voor meer informatie

Junior Management Assistant MBO4, per 1 juli beschikbaar, regio Rotterdam

Ik ben leergierig, gedreven, actief, behulpzaam, doorzetter, eerlijk, perfectionistisch, zelfstarter, ordelijk, nieuwsgierig, werklustig, gestructureerd en niet te vergeten vrolijk! Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Communicatie vind ik heel erg belangrijk! Soms kan ik ook wel direct zijn als ik iets vind, maar ik kan ook zeker tegen kritiek. Daar leer je natuurlijk weer van. Daarnaast vind ik het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en ik ben zeker niet verlegen. Ik houd er juist van om naast hard werken ook weleens een praatje te maken.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Junior Assistant, per medio juli beschikbaar, regio Zuidwest en Randstad 

Ik ben een ambitieuze jongedame die durft te ondernemen. Als oudste van het nest heb ik een helicopterview ontwikkeld waarin ik snel kan schakelen. Mijn aanpakkersmentaliteit in het dagelijks leven is hoe ik mijn doelen bereikt. Ik houd van communiceren maar kan ook goed zelfstandig werken. Mijn omgeving omschrijft mij als positief, spontaan en loyaal.

Klik hier voor meer informatie

PMO / Assistant, regio Randstad en Zuidwest - GERESERVEERD

Enthousiast, spontaan, zorgzaam, integer, ondernemend en doorzetter. Dit is hoe mijn familie en beste vrienden mij omschrijven. Avontuurlijk, wat heeft bijgedragen dat ik op mijn 20ste alleen naar Spanje ben gegaan om daar de taal en cultuur eigen te maken. Uiteindelijk 2 jaar gewoond en gewerkt in Madrid en Barcelona. Ik ben een echt mensenmens, energie krijg ik van mijn gezin, familie & vrienden. Stilzitten is niet mijn ding, ik onderneem graag dingen en pak uitdagingen met beide handen aan. Door mijn empathisch vermogen kan ik mij goed inleven in anderen, hierdoor weet ik mijn omgeving positief te motiveren en mensen met elkaar te verbinden.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant, 32 uur p/w op zoek naar vaste baan, regio Rotterdam

Loyaal, spontaan en niet op haar mondje gevallen. Eind september moeder geworden van mijn kleine wondertje. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en koester deze ook. Ik kan me verder goed inleven in een ander en ben dan ook vaak het luisterend oor voor anderen.

Klik hier voor meer informatie