Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en nu nog een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. Met hen in contact komen kan door een mail te sturen naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een Assistant van nu die ook qua karakter bij de bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Gedreven enthousiaste Ondersteuner met HR achtergrond - regio Randstad

Ik ben iemand die positief in het leven staat. Mijn vrienden zullen mij niet gauw zonder glimlach zien. Behulpzaam, sociaal en eerlijk zijn drie woorden die mij goed omschrijven. Ik sta altijd klaar voor de mensen om mij heen. Daarnaast vind ik het belangrijk om altijd mezelf te blijven.

Klik hier voor meer informatie

Betrouwbare en meedenkende Junior Assistant - regio Zuidwest

In het dagelijkse leven ben ik een spontaan, betrouwbaar persoon die volop van het leven geniet. Ik heb graag lieve mensen om mij heen en wil het beste uit mezelf halen. Aan de andere kant ben ik ook erg rustig, wil ik me ergens echt serieus voor inzetten en focussen op mijn doelen. Ik heb veel voor anderen over en luister graag naar wat ze mij te vertellen hebben, ook al is dit kritiek. Hier ga ik positief mee om en zie het juist als een leermoment. Ik weet dat ik nog erg jong ben en eigenlijk net kom kijken, maar dit vind ik juist een kans om in de praktijk te leren en mezelf te ontplooien nu ik nog zoveel jaren kan groeien.

Klik hier voor meer informatie

Junior Assistant met Hospitality genen - GEPLAATST

Ik ben een energiek persoon die houdt van sociaal contact. Ik ben een echt mensen-mens met empathie die snel emoties kan aanvoelen in een situatie. Daarnaast heb ik heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel bij alles wat ik doe, ben oprecht en een tikkeltje eigenwijs. Ik ben vooruitstrevend en leergierig. Ik reflecteer daarom graag op ontvangen advies voor verbetering en ga daarmee aan de slag, hierbij laat ik mijn onzekerheden niet in de weg staan.

Klik hier voor meer informatie

Slimme en leergierige Junior / Assistant / Secretaresse, regio Zuidwest

Zoals iedereen heb ik ook bepaalde eigenschappen. Zo beschrijf ik mijn karakter als: spontaan, flexibel, klantgericht, sociaal, stressbestendig, altijd eerlijk, gedisciplineerd, leuk humor, ben openhartig en ik vind het vooral leuk om in teams te werken. Ik ben een echte teamplayer! Daarnaast vind ik plannen heel erg belangrijk, maar kan ik het ook hebben als het een keer anders gaat dan gepland is. Ook vind ik vertrouwen heel erg belangrijk.....

Klik hier voor meer informatie

Junior Ondersteuner/ Assistant met HBO OM/AD, Randstad en regio Zuidwest

Ik ben een sociaal, zorgzaam, behulpzaam en creatief persoon. Ook in het dagelijks leven houd ik van een uitdaging en ondersteun ik graag andere mensen. Daarnaast heb ik graag dingen op orde en maak ik het andere mensen graag naar hun zin. Iets bijdragen aan de gemeenschap of degene die het nodig hebben vind ik ook erg belangrijk, dit uit zich vooral in mijn vrijwilligerswerk bij een Dierenopvangcentrum.

Klik hier voor meer informatie

Gepassioneerde Alleskunner 32 uur VWO - GEPLAATST

Ik ben een serieuze, betrouwbare, loyale persoon met een gezonde dosis humor. Ik ben positief ingesteld, enthousiast en hou ervan om mijn handen uit de mouwen te steken. Eén van mijn sterke punten is punctualiteit. Hierdoor kreeg ik de bijnaam Juffrouw Vlijmscherp. Een goede balans tussen werk en privé vind ik erg belangrijk.

Klik hier voor meer informatie

A - Team Assistant, per 26  juni inzetbaar als de nood aan de man is! HBO OM, regio Noordwest

Ik ben een positief en energiek persoon, met een sterk karakter en een no-nonsense mentaliteit. Mijn sociale vaardigheden, zorgzaamheid en gevoel voor humor worden door mijn omgeving altijd zeer gewaardeerd. Evenals mijn directe manier van communiceren. Loyaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Ik ben een echte doener, oplossingsgericht en ga een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Project Assistant - GEPLAATST

Enthousiast, sociaal en een echte doener! Ik houd van hard werken en heb graag een leuke inspirerende groep om mij heen. Met mijn praktische kijk denk ik in oplossingen en ga ik uitdagingen aan. Ik ben graag van het begin tot het eind betrokken en neem verantwoordelijkheid. Daarbij ben ik daadkrachtig, resultaatgericht en wil ik veel leren.

Klik hier voor meer informatie

Office manager met Hospitality genen - GEPLAATST

Ik ben een zorgzaam, gastvrij, betrouwbaar en enthousiast persoon, die graag veel interactie met anderen zoekt. Verder ben ik een persoon die van structuur, doorpakken en actie houdt. Daarbij vind ik het fijn om zelf de regie in handen te hebben.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Alleskunner, regio Midden-Nederland

In het dagelijks leven doe ik me niet anders voor dan op mijn werk. Ik ben zorgzaam, lief, open, spontaan en heb de nodige humor. Ik word vaak gezien als de vrolijke noot in een bedrijf. Ik heb een luisterend oor en weet vaak de vinger op de juiste plek te leggen. Ik ben altijd eerlijk en direct, maar diplomatiek genoeg om mensen niet onbedoeld voor hun hoofd te stoten. Ik heb een echte no-nonsense mentaliteit. Ik ben praktisch ingesteld en doelgericht. Als ik echt iets wil, ga ik ervoor!

Klik hier voor meer informatie

Praktische en leergierige Assistant, regio Zuidwest-Nederland

In het dagelijkse leven ben ik spontaan, georganiseerd en een perfectionist. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Ik ben betrouwbaar en eerlijk, proactief en weet van aanpakken. Ook ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen! Daarnaast filosofeer ik graag over bepaalde aspecten van het leven. Dit doe ik graag met mijn vrienden. Ik kan diepgaande gesprekken voeren die wel uren kunnen duren.

Klik hier voor meer informatie

Energieke allround Assistant HBO, regio Noord-Nederland

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie