Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Office Manager / PA regio Amsterdam - GEPLAATST

Ik ben een positief en energiek persoon, met een sterk karakter en een no-nonsense mentaliteit. Mijn sociale vaardigheden, zorgzaamheid en gevoel voor humor worden door mijn omgeving altijd zeer gewaardeerd. Evenals mijn directe manier van communiceren. Loyaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Ik ben een echte doener, oplossingsgericht en ga een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

A - TEAM Assistant, beschikbaar per direct voor tijdelijk en vast

Woorden die bij mij passen zijn ijverig, leergierig en proactief. Ik durf het voortouw te nemen en vragen te stellen. Ik ben niet iemand die rustig blijft zitten als er van alles om me heen gebeurt. Ik stap makkelijk op mensen af en ik ben competitief. Ik wil mijn grenzen blijven verleggen. Mijn studententijd heb ik echt achter me gelaten maar dat neemt niet weg dat ik met de tijd mee wil blijven gaan.

Klik hier voor meer informatie

Parlo Italiano! PA / Ervaren Senior Assistant, 40 uur, regio Randstad

Het hebben van een Italiaanse vader, een bijzondere moeder en het doorbrengen van mijn kleuterjaren in Amerika hebben gezorgd voor een ‘internationale’ opvoeding. Ik ben een mensenmens en ben geïnteresseerd in verschillende culturen en achtergronden. Mijn zoons (16 en 26) een fijn ‘thuis’ kunnen bieden, vind ik belangrijk. Zij zorgen er op hun beurt voor dat geen dag hetzelfde is en dat ik ‘digitaal’ jong blijf. Professioneel ben ik een zeer ervaren, betrouwbare, nauwkeurige, creatieve en geïnteresseerde assistente. Ik ben goed in het structureren en managen van processen, vind het belangrijk een vertrouwensband op te kunnen bouwen; denk mee en ben proactief. Ik word vrolijk van het maken van mooie presentaties en documenten met oog voor design en detail.

Klik hier voor meer informatie

Assistant met passie voor Marketing, 32 uur regio Noord

Ik ben een gezellige, proactieve vrouw die graag voor anderen klaarstaat. Naast het opvoeden van twee puberzonen, ben ik graag bij mijn vrienden om te borrelen of te discussiëren over interessante onderwerpen. Daarnaast sport ik graag. Sport geeft me plezier en zo zorg ik, tezamen met goede voeding, goed voor mijn lichaam. Op zaterdag sta ik vaak langs de lijn om foto’s te maken van voetbalwedstrijden en beoefen deze sport ook zelf nog in een recreatieteam van 30+ vrouwen. Om te ontstressen ga ik graag het bos in om te wandelen. Het voelt heerlijk om daarna met een kop thee op de bank te zitten.

Klik hier voor meer informatie

Assistant HBO, 24-32 uur regio Noord

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie

Assistant met ICT skills, Amsterdam, Rotterdam en de Randstad

Ik ben een vlotte, leergierige, Vlaamse jonge dame. Ik hou ervan om lekker bezig te zijn, dingen aan te pakken, problemen op te lossen en daar waar nodig eventueel processen te verbeteren. Ik ben perfectionistisch en gestructureerd. Ik ben soms wat fel in mijn doen en laten maar zie dat gelijk ook als puntje ter verbetering. Verder ben ik een trots scout. Ik woon samen met mijn vriend in het mooie, groene Boskoop. Ik vind het leuk om weekendjes weg te gaan en de wereld te zien. Ik ben iemand die sportief wilt zijn maar er niet altijd de motivatie voor heeft en af en toe speel ik piano.

Klik hier voor meer informatie

Alleskunner, Spin in het web, regio Midden en regio Randstad

Mijn kracht zit in het aanpakken, ik ben service gericht en resultaatgericht ingesteld. Ik ben een zelfstandige, enthousiaste vrouw met een goede dosis doorzettingsvermogen. Ik ben positief ingesteld met een hands-on mentaliteit waarmee ik vooruit kijk en het gewoon regel. Door mijn grote betrokkenheid kan ik soms doorslaan in mijn perfectionisme. Gelukkig weet ik dit van mezelf.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Alleskunner / Ondersteuner, regio Zuidoost

Ik ben iemand die houdt van uitdagingen en ik treed graag buiten mijn comfort zone. Verder ben ik heel sociaal en vind ik het leuk om anderen te helpen. In het begin kom ik rustig over en kijk ik de kat uit de boom. Echter wanneer ik me ergens op mijn plek voel geef ik mijn mening en pak ik snel nieuwe dingen op. Ik vind het leuk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Mijn verbeterpunt is om aan mijn zelfvertrouwen te werken. Waardoor het ook makkelijker zal worden om initiatief te nemen en minder afwachtend te zijn.

Klik hier voor meer informatie

Talent / Assistant MBO4, regio Rotterdam

Ik wil mezelf beschrijven met een aantal karaktereigenschappen, namelijk: leergierig, gedreven, actief, behulpzaam, doorzetter, eerlijk, perfectionistisch, zelfstarter, ordelijk, nieuwsgierig, werklustig, gestructureerd en niet te vergeten vrolijk! Ik houd ervan om mezelf te blijven ontwikkelen. Communicatie vind ik heel erg belangrijk! Soms kan ik ook wel direct zijn als ik iets vind, maar ik kan ook zeker tegen kritiek. Daar leer je natuurlijk weer van. Daarnaast vind ik het fijn om nieuwe mensen te ontmoeten en ik ben zeker niet verlegen. Ik houd er juist van om naast hard werken ook weleens een praatje te maken.

Klik hier voor meer informatie

Assistant / Regelneef 32 uur per week regio Noordwest - GEPLAATST

Ik ben een energieke meid met een positieve instelling en een uitgesproken persoonlijkheid.
Ben altijd opzoek naar kansen en uitdagingen en zal nooit stil zitten. Zo ben ik een duizendpoot, die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft, erg van aanpakken houdt en die graag de leiding neemt.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Junior Assistant, regio Zuidwest en Randstad

Ik ben een ambitieuze jongedame die durft te ondernemen. Als oudste van het nest heb ik een helicopterview ontwikkeld waarin ik snel kan schakelen. Mijn aanpakkersmentaliteit in het dagelijks leven is hoe ik mijn doelen bereikt. Ik houd van communiceren maar kan ook goed zelfstandig werken. Mijn omgeving omschrijft mij als positief, spontaan en loyaal.

Klik hier voor meer informatie

PMO / Assistant, regio Randstad en Zuidwest - GERESERVEERD

Enthousiast, spontaan, zorgzaam, integer, ondernemend en doorzetter. Dit is hoe mijn familie en beste vrienden mij omschrijven. Avontuurlijk, wat heeft bijgedragen dat ik op mijn 20ste alleen naar Spanje ben gegaan om daar de taal en cultuur eigen te maken. Uiteindelijk 2 jaar gewoond en gewerkt in Madrid en Barcelona. Ik ben een echt mensenmens, energie krijg ik van mijn gezin, familie & vrienden. Stilzitten is niet mijn ding, ik onderneem graag dingen en pak uitdagingen met beide handen aan. Door mijn empathisch vermogen kan ik mij goed inleven in anderen, hierdoor weet ik mijn omgeving positief te motiveren en mensen met elkaar te verbinden.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant regio Rotterdam, 32 uur p/w op zoek naar vaste baan - GERESERVEERD

Loyaal, spontaan en niet op haar mondje gevallen. Eind september moeder geworden van mijn kleine wondertje. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en koester deze ook. Ik kan me verder goed inleven in een ander en ben dan ook vaak het luisterend oor voor anderen.

Klik hier voor meer informatie

Office manager/ Spin in het web voor 40 uur, regio Zuidwest / Randstad - GEPLAATST

Ik ben een open, proactief en spontaan persoon en ik ben graag bezig. Ik hou er van om alles goed te regelen en te organiseren en ik zorg graag voor anderen. Ik ben positief, oprecht en hou van humor en heb graag mensen om me heen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om tijd alleen door te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Ervaren Assistant, regio Randstad - GEPLAATST

Ik ben een open en eerlijke persoonlijkheid met een vriendelijk en zachtaardig karakter. Ik ben hulpvaardig en kan goed luisteren. Daarnaast ben ik goed in handelen onder druk (ik krijg daar veel energie van) om zaken voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant/Directie Assistant/Personal Assistant, regio Randstad - GEPLAATST

Anderen zeggen over mij: Rachel is een spontane, gedreven en integere dame die vooruit kijkt en het gewoon regelt. Rachel onderhoudt ook relaties, is gedreven in stakeholdermanagement en is eager om nieuwe dingen zichzelf snel eigen te maken. Haar grote kracht is haar gunfactor. Door haar goede sociale vaardigheden kan zij goed overweg met veel mensen van hoog tot laag. Waarbij zij vasthoudend is zonder star te zijn en flexibel zonder meegaand. Rachel heeft zeker geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en is loyaal aan haar leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie