Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en nu nog een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. Met hen in contact komen kan door een mail te sturen naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een Assistant van nu die ook qua karakter bij de bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Dedicated Document Controller, regio Randstad / Zuidwest- Nederland

Ik ben een echte teamplayer en ik vind het heel prettig om heel nauwkeurig bezig te zijn. Ik ben dan ook heel accuraat en ik streef naar hoge kwaliteit in mijn werkzaamheden. Ik ben stressbestendig en ga voor het beste resultaat, een 9 tot 5 mentaliteit staat niet in mijn woordenboek.

Klik hier voor meer informatie

Proactieve Management Assistant, regio Zuidwest-Nederland

Ik ben een enthousiast, spontaan en dynamisch persoon. Ik ga elke uitdaging met enorm veel enthousiasme aan en ik laat me niet gek maken. Ik heb een hands-on mentaliteit en kan schakelen indien nodig. Ik ben spontaan en behulpzaam. Ik laat me niet afschrikken door obstakels, maar grijp de kans om mezelf te ontwikkelen en meer te leren.

Klik hier voor meer informatie

Nieuwsgierige energieke HBO Officemanager / HR Medewerker, Randstad

Ik ben loyaal en een doorzetter daarnaast ben ik een sociaal en betrokken persoon die van nature nieuwsgierig is en goed is in het opbouwen van een relatie met mensen. Ik ben zeer toegewijd en behulpzaam en een doener. Het geeft mij energie als anderen zich beter voelen of beter kunnen werken door mijn toedoen. Mijn aanpak is te typeren als georganiseerd, netjes en ordelijk. Met veel enthousiasme en plezier heb ik mijn loopbaan diverse ondersteunende, organisatorische werkzaamheden verricht waardoor ik breed inzetbaar ben.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven startende Spin in het web /Junior Assistant, Randstad

Ik ben een spontaan en ambitieus persoon die graag nieuwe uitdagingen aangaat. Openstaand om een hoop nieuwe dingen te leren, met als resultaat om te groeien op het werkveld, maar ook als persoon. Ik neem hierdoor ook graag initiatief als het gaat om de werkzaamheden. Door mijn omgeving word ik omschreven als een oprecht, vrolijk, maar ook pittig persoon.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web, Alleskunner HBO OM, regio Noordwest-Nederland

Ik ben een positief en energiek persoon, met een sterk karakter en een no-nonsense mentaliteit. Mijn sociale vaardigheden, zorgzaamheid en gevoel voor humor worden door mijn omgeving altijd zeer gewaardeerd. Evenals mijn directe manier van communiceren. Loyaliteit staat voor mij hoog in het vaandel. Ik ben een echte doener, oplossingsgericht en ga een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

HR Assistant WO in de dop, regio Zuidwest-Nederland

Ik ben open, vrolijk en sociaal. Ik heb oprechte interesse in anderen en weet me altijd in de ander te verplaatsen. Deze interesse in de mens is ook terug te zien in mijn studiekeuze: psychologie. In eerste instantie kijk ik de kat uit de boom en ben ik afwachtend en bescheiden, maar als ik eenmaal mijn plek in een organisatie heb gevonden, is daar weinig meer van te merken en draai ik goed mee met mijn andere collega’s. Ik werk hard, maar een grapje tussendoor kan ik heel erg waarderen.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Alleskunner, regio Midden-Nederland

In het dagelijks leven doe ik me niet anders voor dan op mijn werk. Ik ben zorgzaam, lief, open, spontaan en heb de nodige humor. Ik word vaak gezien als de vrolijke noot in een bedrijf. Ik heb een luisterend oor en weet vaak de vinger op de juiste plek te leggen. Ik ben altijd eerlijk en direct, maar diplomatiek genoeg om mensen niet onbedoeld voor hun hoofd te stoten. Ik heb een echte no-nonsense mentaliteit. Ik ben praktisch ingesteld en doelgericht. Als ik echt iets wil, ga ik ervoor!

Klik hier voor meer informatie

Regelneef/Alleskunner HBO, regio Zuidwest-Nederland - GEPLAATST

Sinds kort woon ik in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk, maar heb op veel verschillende plekken gewoond, zoals Los Angeles, Jakarta en Istanbul, maar ook Amsterdam. Ik heb sterke principes die ik hanteer en een geloof waar ik mij aan vasthoud als leidraad voor mijn leven. Ik hou van een uitdaging en ben enthousiast als het gaat om brainstormen en het uitvoeren van ideeën. 

Klik hier voor meer informatie

Betrokken Multitasker/Assistant HBO, regio Zuidwest-Nederland

Ik ben een spontane, betrokken, flexibele en meedenkende doener. Ook ben ik een teamplayer en multitasker en sta ik vol enthousiasme open voor nieuwe mensen en ideeën.

Klik hier voor meer informatie

Behulpzame alleskunner HBO Communicatie - GEPLAATST

Een sociaal en behulpzaam persoon die graag voor anderen klaar staat. Ik hecht veel waarde aan een fijne samenwerking en vind het ook belangrijk dat je op elkaar kan vertrouwen. Werken in teamverband vind ik erg belangrijk en hier haal ik veel energie uit. Daarnaast weten twee altijd meer dan één, dus zie ik een hecht samenwerkingsverband ook als een mooie manier om nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. 

Klik hier voor meer informatie

Praktische en leergierige Assistant, regio Zuidwest-Nederland

In het dagelijkse leven ben ik spontaan, georganiseerd en een perfectionist. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Ik ben betrouwbaar en eerlijk, proactief en weet van aanpakken. Ook ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen! Daarnaast filosofeer ik graag over bepaalde aspecten van het leven. Dit doe ik graag met mijn vrienden. Ik kan diepgaande gesprekken voeren die wel uren kunnen duren.

Klik hier voor meer informatie

Energieke allround Assistant HBO, regio Noord-Nederland

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie