Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

Spin in het web / alleskunner / bemiddelaar, regio Noordwest en Zuidwest per direct beschikbaar

Ik ben een gezellige en spontane vrouw die midden in het leven staat. Ik ben een open persoon en houd van directheid, hierdoor ben ik ook vaak de verbinder en is het voor mij gemakkelijk te praten met mensen met diverse achtergronden. Ik haal mijn voldoening uit het helpen van anderen en ben hier dan ook proactief in. Mensen uit mijn omgeving zouden mij kunnen omschrijven als spontaan, creatief en onbaatzuchtig behulpzaam.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / magneet / teamplayer, regio Noordwest per 1 februari 2019 beschikbaar

Leergierig, spontaan, behulpzaam en aanpakken zijn kenmerken die ik in mijzelf herken. Ik ben een echt mensen-mens met een zakelijke insteek. Ik werk graag samen, ben sociaal vaardig en voeg graag iets toe aan de organisatie en het resultaat. Ik ben zelfstandig, neem makkelijk het initiatief en ben niet bang voor nieuwe uitdagingen. Zo heb ik onlangs een individuele reis door west Canada gemaakt. Tijdens deze reis heb ik mij het Engels helemaal eigen gemaakt en veel contacten opgedaan.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant regio Rotterdam, 32 uur p/w op zoek naar vaste baan

Loyaal, spontaan en niet op haar mondje gevallen. Eind september moeder geworden van mijn kleine wondertje. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en koester deze ook. Ik kan me verder goed inleven in een ander en ben dan ook vaak het luisterend oor voor anderen.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / multitasker / allround administratieve ondersteuner, regio Randstad en Rotterdam per 1 maart

In het dagelijks leven ben ik vrolijk, avontuurlijk, zorgzaam, betrouwbaar en leergierig. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Verder ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen. Ik ben een persoon die op het werk van structuur, hard werken en gezelligheid houdt. Daarnaast ben ik een echte doener, proactief en ga ik een uitdaging niet uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Office manager/ Spin in het web voor 40 uur, regio Zuidwest / Randstad

Ik ben een open, proactief en spontaan persoon en ik ben graag bezig. Ik hou er van om alles goed te regelen en te organiseren en ik zorg graag voor anderen. Ik ben positief, oprecht en hou van humor en heb graag mensen om me heen. Daarnaast vind ik het ook heerlijk om tijd alleen door te brengen.

Klik hier voor meer informatie

Project / Event Assistant, FT, doener, regio Zuidwest/Randstad

Een echte doener, aanpakker, planner. Ik ben gastvrij, zorgzaam en sociaal. Een vrolijk en energiek persoon. Dat maakt mij een echt organisatietalent. Iemand die weet hoe ze betrokken partijen met een flinke dosis enthousiasme en energie bij elkaar kan brengen. Scherp is op planning, budgetten en vooral kwaliteit. Problemen wil ik graag voorkomen, maar mochten deze toch ontstaan dan los ik deze snel en praktisch op.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige Management Assistant, HBO AD, 40 uur p/w, Rotterdam eo

Ik ben een vriendelijke, gemotiveerde en spontane vrouw. Ik toon graag initiatief en vind het leuk om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Mensen die mij goed kennen zouden mij omschrijven als een behulpzaam, betrouwbaar en betrokken persoon. Door mijn grote betrokkenheid kan ik soms doorslaan in mijn perfectionisme. Gelukkig weet ik dit van mezelf. Ik haal er voldoening uit als ik iets heb kunnen betekenen voor iemand of als ik mijn tijd nuttig heb besteed.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Assistant Communicatie/marketing, HBO 40 uur pw, regio Noordwest en Midden

Openheid en eerlijkheid, daar sta ik voor. Ik ben niet bang om mijn mening te geven of terechte vragen te stellen. Ik verwacht daarom ook van andere mensen dat zij eerlijk tegen mij zijn. Voordat ik een besluit neem, denk ik er goed over na, en probeer strategisch te denken in mijn beslissing. Mijn kracht als communicatieprofessional is dat ik op vele vlakken inzetbaar ben. Van interne tot externe communicatie met gebruik van traditionele tot moderne middelen: ik houd van de handen uit de mouwen steken en ga geen uitdaging uit de weg.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige junior Assistant HBO in de regio's Rotterdam en Den Haag

Avontuurlijk, energiek, leergierig, ‘open-minded’, flexibel en spontaan zijn de woorden waar ik mijzelf mee kenmerk. Ik neem mijn gemaakte keuzes in het leven zeer serieus, maar ik zie graag de lol van dingen in en houd daarom wel van een geintje op zijn tijd. Mijn vrienden omschrijven mij als een hands-on persoon die altijd voor ze klaar staat. Daarnaast, ben ik een mensenmens maar kan ik ook heel goed op mijzelf zijn. Kortom, een gedreven persoon die houdt van evenwicht van diverse aspecten.

Klik hier voor meer informatie

A - TEAM Assistant, beschikbaar per direct voor tijdelijk en vast

Woorden die bij mij passen zijn ijverig, leergierig en proactief. Ik durf het voortouw te nemen en vragen te stellen. Ik ben niet iemand die rustig blijft zitten als er van alles om me heen gebeurt. Ik stap makkelijk op mensen af en ik ben competitief. Ik wil mijn grenzen blijven verleggen. Mijn studententijd heb ik echt achter me gelaten maar dat neemt niet weg dat ik met de tijd mee wil blijven gaan.

Klik hier voor meer informatie

Assistant/Talent voor 24 uur p/w, regio Rotterdam

Ik ben een spontaan, vrolijk en zachtaardig persoon, die blij wordt van anderen blij maken en helpen Ik ben bescheiden doen en laten. Daarnaast ben ik moeder van 3 prachtige kinderen en haal daar mijn kracht en talent uit om door te zetten en standvastig en consequent te zijn. Mijn oprechtheid, realistische kijk en sarcasme maakt dat vrienden mij graag om mijn mening vragen bij verschillende situaties. Zo weet ik hen een eerlijk antwoord te geven en te laten lachen om hun of mijn eigen stupiditeit. 

Klik hier voor meer informatie

Ervaren Assistant, regio Randstad

Ik ben een open en eerlijke persoonlijkheid met een vriendelijk en zachtaardig karakter. Ik ben hulpvaardig en kan goed luisteren. Daarnaast ben ik goed in handelen onder druk (ik krijg daar veel energie van) om zaken voor elkaar te krijgen.

Klik hier voor meer informatie

Allround Assistant, VWO, 40 uur p/w, regio Zuidoost-Nederland

Ik ben energiek, nieuwsgierig en proactief. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Ik ben praktisch ingesteld en doelgericht.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant/Directie Assistant/Personal Assistant, regio Randstad

Anderen zeggen over mij: Rachel is een spontane, gedreven en integere dame die vooruit kijkt en het gewoon regelt. Rachel onderhoudt ook relaties, is gedreven in stakeholdermanagement en is eager om nieuwe dingen zichzelf snel eigen te maken. Haar grote kracht is haar gunfactor. Door haar goede sociale vaardigheden kan zij goed overweg met veel mensen van hoog tot laag. Waarbij zij vasthoudend is zonder star te zijn en flexibel zonder meegaand. Rachel heeft zeker geen ‘9 tot 5 mentaliteit’ en is loyaal aan haar leidinggevende.

Klik hier voor meer informatie