Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en nu nog een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. Met hen in contact komen kan door een mail te sturen naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een Assistant van nu die ook qua karakter bij de bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die per direct beschikbaar zijn en op zoek zijn naar een nieuwe baan. Uiteraard voldoen zij allen aan de door ons gestelde strenge selectie eisen.

Office Manager/Management Assistant, regio Noordwest-Nederland

Ik ben een positieve en vrolijke persoonlijkheid en stel mij graag open voor anderen. Ik vind het leuk om het anderen naar de zin te maken en hou van humor. Soms kan ik wat ongeduldig lijken. Ik ga achter antwoorden aan als het noodzaak is, ben graag to the point. Ik heb een richtlijn nodig om zelfstandig te kunnen werken, maar ik schroom niet om collega’s om advies te vragen. 

Klik hier voor meer informatie

Regelneef/Alleskunner, regio Zuidwest-Nederland

Sinds kort woon ik in Rotterdam. Ik ben opgegroeid in Ridderkerk, maar heb op veel verschillende plekken gewoond, zoals Los Angeles, Jakarta en Istanbul, maar ook Amsterdam. Ik heb sterke principes die ik hanteer en een geloof waar ik mij aan vasthoud als leidraad voor mijn leven. Ik hou van een uitdaging en ben enthousiast als het gaat om brainstormen en het uitvoeren van ideeën. 

Klik hier voor meer informatie

Betrokken Multitasker/Assistant, regio Zuidwest-Nederland

Ik ben een spontane, betrokken, flexibele en meedenkende doener. Ook ben ik een teamplayer en multitasker en sta ik vol enthousiasme open voor nieuwe mensen en ideeën.

Klik hier voor meer informatie

Behulpzame alleskunner, regio Zuidwest-Nederland

Een sociaal en behulpzaam persoon die graag voor anderen klaar staat. Ik hecht veel waarde aan een fijne samenwerking en vind het ook belangrijk dat je op elkaar kan vertrouwen. Werken in teamverband vind ik erg belangrijk en hier haal ik veel energie uit. Daarnaast weten twee altijd meer dan één, dus zie ik een hecht samenwerkingsverband ook als een mooie manier om nieuwe ideeën en oplossingen te genereren. 

Klik hier voor meer informatie

Praktische en leergierige Assistant, regio Zuidwest-Nederland

In het dagelijkse leven ben ik spontaan, georganiseerd en een perfectionist. Ik heb oog voor detail, aandacht voor anderen en een luisterend oor. Ik ben betrouwbaar en eerlijk, proactief en weet van aanpakken. Ook ben ik praktisch ingesteld en denk ik in oplossingen in plaats van problemen! Daarnaast filosofeer ik graag over bepaalde aspecten van het leven. Dit doe ik graag met mijn vrienden. Ik kan diepgaande gesprekken voeren die wel uren kunnen duren.

Klik hier voor meer informatie

Opgewekte allround Assistant, regio Randstad - GEPLAATST

Ik ben een spontane zelfverzekerde sociale meid en door mijn positieve instelling ben ik altijd enthousiast en vrolijk. Dit heeft vaak een positieve invloed op de mensen in mijn directe omgeving. Ik ben niet het type dat rustig kan stil zitten. Ik vind het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten en heb door mijn sterke communicatieve vaardigheden ook geen problemen met het maken van nieuwe contacten. Ik heb bewezen dat ik uitstekend presteer in een drukke, stressvolle omgeving. Tenslotte zou ik mezelf willen beschrijven als een enthousiaste en betrouwbare medewerkster, die overzichtelijk werkt en aanspreekbaar is. Ik maak werk snel eigen en ben erg leergierig.
Klik hier voor meer informatie

Energieke allround Assistant, regio Noord-Nederland

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie

Energieke ondersteuner met hands-on mentaliteit, regio Noordoost-Nederland

Ik ben een energiek, stabiel persoon die graag onderneemt. Onderweg met echtgenoot en 14 jarige zoon die inmiddels goed op puberschema ligt, genieten wij graag van erop uit gaan, dat kan een citytrip zijn maar ook de Panda’s bekijken en alles wat daar tussen ligt! Daarnaast zijn mijn Leonbergers een grote passie. Fokken regelmatig een nest en erg leuk om follow up te geven aan pupkopers en de vererving te zien. Vind het zeer energiebrengend om met allerlei type mensen in contact te komen en daar uitwisseling mee te hebben.

Klik hier voor meer informatie

Spil van de organisatie PT, regio Noord-Nederland

Ik ben een open, dynamisch en spontaan persoon. Als managementondersteuner heb ik in verschillende bedrijfsculturen mijn weg kunnen vinden. Ik kan snel schakelen en ben zelfstandig, dienstverlenend en oplossingsgericht. Ik heb een aanpakkers mentaliteit en ik deins niet snel terug voor een lastige klus. In teamverband werken vind ik belangrijk maar binnen het team lever ik ook graag een eigen bijdrage. Mijn vrienden en collega’s beschouwen mij als vrolijk, betrokken en betrouwbaar.

Klik hier voor meer informatie