Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe vaste uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. In contact komen komen met hen? Stuur een mail naar A2@Assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een van onze Assistants van nu die ook qua karakter bij uw bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die op korte termijn beschikbaar zijn en nu op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging. Uiteraard voldoen zij allen aan de door Assistant2 gestelde strenge selectie eisen.

 

Proactieve MA/PMO, regio Amsterdam 36-40 uur per week

Rustig en zorgzaam persoon, dol op mijn familie, kleine maar fijne vriendenkring, ben blij met het leven. Kenmerkend is mijn positieve instelling en mijn creativiteit die ik tot uiting breng in het bedenken van ideeën en het oplossen van problemen. Mijn kracht ligt in organiseren en uitdagingen aan willen gaan. Daarbij ben ik zeer leergierig en nieuwsgierig.

Klik hier voor meer informatie

Office manager - GEPLAATST

Ik ben een opgewekt, proactieve, lieve en betrokken persoonlijkheid. Ik manage mijn gezin (man en 2 dochters). Aangezien mijn man een drukke ondernemer is ontzorg ik ons hele gezin. Ik zorg ervoor dat mijn man zijn ding kan doen in zijn onderneming en mijn dochters georganiseerd naar school of het kinderdagverblijf gaan. Ik vind het leuk om net even iets meer te doen dan alleen een boterham en/fruit mee te geven. Dit vertaalt zich ook naar mijn werkleven. Ik probeer altijd “net” even wat meer te doen. Een kopje koffie bij binnenkomst brengen, zorgen voor een opgeruimd kantoor, en vooral met een glimlach.

Klik hier voor meer informatie

Administratieve Alleskunner, regio zuidwest en Randstad, per 1 augustus

Een dienstverlener in hart en nieren. Men omschrijft mij als een persoon met een overdosis aan positieve energie en straight to the point. Ik ben sociaal, proactief, betrouwbaar, leergierig, empathisch, strategisch, flexibel, toon initiatief en ik kan goed anticiperen. Ik bezit een flinke dosis doorzettingsvermogen en laat mij niet uit het veld slaan. Mijn aandachtspunt is vooral om “nee” te leren zeggen. Via Assistant2 is het mogelijk om de nodige cursussen te volgen om mij daarin te helpen groeien.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant, Spin in het web - GEPLAATST

Ik ben een familiemens. Ik ben zorgzaam, hulpvaardig en ik weet wat ik wil. Ik houd van directe communicatie en van aanpakken. Daarnaast denk ik graag mee in oplossingen, kan ik goed luisteren en ben ik proactief. Ik ben nuchter, rustig en ik houd graag overzicht juist in chaotische tijden. Dit maakt dat ik stressbestendig ben. Waar ik voor moet waken is dat ik de verantwoordelijkheid laat waar hij hoort, ik heb soms de neiging om dit te veel naar mij toe te trekken. Hiervan ben ik me bewust en werk ik aan.

Klik hier voor meer informatie

Ondersteuner, 20 uur per week regio Rotterdam

Ik ben al vele jaren werkzaam als directiesecretaresse/management assistente, voornamelijk voor de Holding of de directie van Internationale bedrijven. Ik ben graag organiserend bezig, werk graag “samen” met degene waar ik voor werk en vind collegialiteit binnen een afdeling erg belangrijk. Hectiek en snel schakelen is mij niet vreemd, ik ben vrij goed in staat om in zulke situaties de rust te bewaren.

Klik hier voor meer informatie

Project Assistant/commerciële Assistant - per 15 augustus beschikbaar - Regio Randstad en Zuidwest

Je kunt met een gerust hart zeggen; dat ik iemand ben die van vele markten thuis is en bewuste keuzes maak. Het is dan ook 'my dominant intent to feel good'. Zo heb ik er bewust voor gekozen te gaan ondernemen en er ook bewust gekozen weer in loondienst te werken en met tijdelijke opdrachten mijn ervaring en kennis verder uit te breiden op veel vlakken en in diverse contexten.

Klik hier voor meer informatie

Alleskunner, professional Organizer, 32-40 uur p/w, regio Noordwest, per 1 augustus

Een vrolijke, doelgerichte aanpakker, ondernemend, pragmatisch, professioneel en betrokken. Ik kan goed luisteren maar houd niet van gezeur. Ik schakel snel tussen diverse werkzaamheden en niveaus en houd daarbij het hoofd koel en blijf het overzicht bewaren. Anderen omschrijven mij als loyaal, betrouwbaar, optimistisch, besluitvaardig, verbinder en een team player. Iemand die altijd haar afspraken nakomt, uitdagingen niet uit de weg gaat en feedback durft te ontvangen en te geven. Daarbij handel ik in het belang van de organisatie en neem graag het initiatief. 

Klik hier voor meer informatie

Assistant HBO, 24-32 uur regio Noord

Ik ben energiek en nieuwsgierig en word omschreven als eerlijk, direct en een open boek. Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en houd er niet van om stil te zitten. Het nemen van verantwoordelijkheid ga ik niet uit de weg en ik houd er van om te organiseren en te plannen. Familie vind ik erg belangrijk en ik zorg graag voor een prettige sfeer in zowel sociale als zakelijke situaties.

Klik hier voor meer informatie

Gedreven Junior Assistant - GEPLAATST

Ik ben een ambitieuze jongedame die durft te ondernemen. Als oudste van het nest heb ik een helicopterview ontwikkeld waarin ik snel kan schakelen. Mijn aanpakkersmentaliteit in het dagelijks leven is hoe ik mijn doelen bereikt. Ik houd van communiceren maar kan ook goed zelfstandig werken. Mijn omgeving omschrijft mij als positief, spontaan en loyaal.

Klik hier voor meer informatie

Management Assistant - GEPLAATST

Loyaal, spontaan en niet op haar mondje gevallen. Eind september moeder geworden van mijn kleine wondertje. Ik geniet van de tijd die ik doorbreng met mijn familie en koester deze ook. Ik kan me verder goed inleven in een ander en ben dan ook vaak het luisterend oor voor anderen.

Klik hier voor meer informatie