Naar de inhoud.

Beschikbare Assistants van nu én morgen in heel Nederland.

De Assistants die in onze ‘kaartenbak’ staan en nu nog een vaste baan hebben en die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, staan in verband met hun privacy uiteraard niet op onze website vermeld. Met hen in contact komen kan door een mail te sturen naar A2@assistant2.nl of bel 088 022 23 33. Een afspraak met een Assistant van nu die ook qua karakter bij de bedrijfscultuur past, is zo gemaakt.

Onderstaand, een aantal Assistants die per direct beschikbaar zijn en op zoek zijn naar een nieuwe baan. Uiteraard voldoen zij allen aan de door ons gestelde strenge selectie eisen.

Spontane en gastvrije ondersteuner, regio Zuidwest

Elisabeth is een gezellig en spontaan persoon met een groot doorzettingsvermogen. Het doorzettingsvermogen zie je op heel veel verschillende manieren bij mij terug, vooral bij het nastreven van mijn doelen. Ik ben niet iemand die snel opgeeft, omdat ik van jongs af aan gewend ben dat niks makkelijk gaat. Ik heb altijd veel energie moeten steken in alles wat ik doe, en dat heeft er zeker voor gezorgd dat ik nu niet zomaar opgeef. Verder heb ik een passie voor reizen en het kennismaken met nieuwe gebieden en culturen, en hou ik ervan om nieuwe dingen te leren of te ontdekken. Tot slot vind ik het belangrijk om er goed en verzorgd uit te zien, waardoor ik mezelf representatief kan noemen.

Klik hier voor meer informatie

Spin in het web / Teamplayer, regio Zuidwest, Zuidoost en Midden

Als persoon sta ik graag klaar voor anderen en een luisterend oor bieden is hierbij een belangrijk onderdeel. Ieder mens wil gehoord worden en ik hoop dat ik hier veel mensen bij kan helpen. Ik weet sinds de basisschool wat ik wil bereiken en hier werk ik dan ook naartoe: mensen om mij heen wil ik ondersteunen en door goed samenwerken komen wij verder. Bovendien ben ik leergierig, ik leer graag nieuwe dingen bij door veel moeite te doen en niet snel op te geven. Graag plan ik dingen vooruit, zodat ik niet voor verrassingen kom te staan. Ik kan me goed aanpassen aan de werkmethode van een bedrijf of organisatie.

Klik hier voor meer informatie

Startend Assistant, half jaar ervaring, regio Randstad

Ik ben jong en wil zoveel mogelijk uit het leven halen. Ik heb veel mensen kennis en ben goed in prioriteiten stellen. Trouw, vriendelijk en zorgzaam zijn eigenschappen die ik vaak terug hoor komen. Ik probeer waar mogelijk altijd een helpende hand te bieden. Ik kan erg goed luisteren en door mijn rustige voorkomen voelen mensen zich al gauw op hun gemak bij mij.

Klik hier voor meer informatie

Leergierige regelneef - GEPLAATST

“Wanneer er iets geregeld moet worden, moet je die kleine hebben.” Dat is een vaak gehoorde zin binnen mijn vriendenkring. De ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit heb ik mij goed eigen gemaakt en dat uit zich in hard werken en volledig voor iets gaan. Hierbij hou ik van korte communicatielijnen en ben ik echt recht voor mijn raap; ik zeg graag waar het op staat en ga door tot mijn doel bereikt is. In teamverband kom ik het beste tot mijn recht en werk ik het liefst aan oplossing om een gezamenlijk doel te bereiken. Op zijn tijd is zelfstandig werken prettig om zo voor jezelf alles op een rijtje te zetten. En op een rijtje zetten, dat kan ik wel. Van een grote chaos, maak ik zo snel mogelijk een gestructureerd geheel. Naast al dat harde werken is het ook belangrijk dat er af en toe een goede grap gemaakt kan worden. Ik kan dan ook met recht zeggen dat ik op zijn tijd van een goede en flinke dosis humor.

 Klik hier voor meer informatie

Leergierige en vrolijke ontzorger - GERESERVEERD

Ik kom uit een grote internationale familie (vader komt uit Indonesië en moeder is afkomstig uit Australië) en sinds 16 juli ben ik moeder van mijn mooie zoon Noah. Zij zijn dan ook hetgeen waar ik mijn grootste geluk uit haal. Van anderen hoor ik dat ik een vrolijk en vriendelijk persoon ben. Ik ben leergierig en lees veel. Ik word gelukkig van de kleine dingen, de zon die schijnt of een mooi boek. Dingen waar ik niet goed tegen kan: oneerlijkheid, vooroordelen en mensen die anderen naar beneden praten. Ik ben erg loyaal naar mijn familie en vrienden toe, maar ook naar de bedrijven waar ik heb gewerkt.

Klik hier voor meer informatie

Creatieve Marketing/Administratieve Assistant, regio Zuidwest

Ik ben attent, behulpzaam, gedisciplineerd, geïnteresseerd en sociaal, creatief en ik houd van tekenen. Bovendien vind ik het belangrijk me te blijven ontwikkelen op professioneel en persoonlijk vlak. Een aantal van mijn waarden zijn groei, expressie, creativiteit, vrijheid en zelfstandigheid en die zou ik graag willen laten matchen met mijn werkomgeving. Ik ben een extravert persoon met introverte eigenschappen en heb daarom graag een goede balans tussen sociale activiteiten en dingen voor mezelf doen. Vrienden en familie zijn belangrijk voor me.

klik hier voor meer informatie

Meedenkende, proactieve Ondersteuner, Regio Zuidwest en Randstad

Ik ben een frisse en vrolijke vrouw die volop van het leven wil genieten. Normen en waarden zijn voor mij ontzettend belangrijk. Ik ben rechtdoorzee en altijd eerlijk en ik vind het belangrijk om mijzelf in een omgeving te bevinden waar men eerlijkheid op prijs stelt en teruggeeft. Soms ben ik wat onzeker, maar dit laat ik mijn doel nooit in de weg staan. Als ik mijn pijlen ergens op gericht heb, zal ik nooit opgeven.

Klik hier voor meer informatie

Allround Office manager/Assistant regio Zuidoost

Ik ben sportief, sociaal, creatief, flexibel, communicatief, behulpzaam en soms wat perfectionistisch. Ik heb een passie voor sport en heb sinds ik klein was altijd verschillende sporten beoefend. Verder ben ik een erg sociaal persoon, vind ik mijn familie en vrienden belangrijk en spendeer dan ook veel tijd met hen. Daarnaast gebruik ik graag mijn creativiteit en ben ik flexibel ingesteld. Tijdens mijn HBO studie heb ik met veel verschillende persoonlijkheden en nationaliteiten gewerkt. Werken in een team vind ik uitdagend en geeft mij energie, hoewel ik zelfstandig te werk gaan ook fijn vind. Tenslotte ben ik behulpzaam en help ik andere mensen graag.

Klik hier voor meer informatie

Junior HR Adviseur / Assistant, regio Randstad en Zuidwest

Ik ben een zelfstandige dame met doorzettingsvermogen. Ik ben ambitieus, gedreven, kritisch en behulpzaam. Ik weet wat ik wil bereiken, houd van uitdaging en wordt blij als ik mensen verder kan helpen met mijn advies. Ik ben communicatief goed onderlegd, werk resultaatgericht en ben integer.

Klik hier voor meer informatie

Energieke ondersteuner met hands-on mentaliteit, regio Noordoost

Ik ben een energiek, stabiel persoon die graag onderneemt. Onderweg met echtgenoot en 14 jarige zoon die inmiddels goed op puberschema ligt, genieten wij graag van erop uit gaan, dat kan een citytrip zijn maar ook de Panda’s bekijken en alles wat daar tussen ligt! Daarnaast zijn mijn Leonbergers een grote passie. Fokken regelmatig een nest en erg leuk om follow up te geven aan pupkopers en de vererving te zien. Vind het zeer energiebrengend om met allerlei type mensen in contact te komen en daar uitwisseling mee te hebben. Daarnaast vind ik me-time ook heel belangrijk en laad ik heerlijk op door te lezen of een verdwijnfilm!

Klik hier voor meer informatie

Enthousiaste en gedreven Management Assistant, regio Randstad

Familie en vrienden zouden mij omschrijven als een gedreven, enthousiast en spontaan persoon. Mijn karaktereigenschappen zijn loyaal, direct, kan goed luisteren naar anderen, out-of-the-box-denkend en erg ambitieus. Ik streef echt naar een doel die ik voor ogen heb. Ik kan me goed aanpassen waardoor ik goed kan samenwerken met andere mensen. Ik ben erg nieuwsgierig en ik vind het leuk om van alles uit te proberen en uit de kast te halen om tot een goed resultaat te komen. Tevens spendeer ik mijn vrije tijd graag met vrienden en familie. Ik houd van natuur, wandelen, koken, cultuur en ben een ultieme levensgenieter.

Klik hier voor meer informatie

Kordate regelneef, regio Zuidwest en Zuidoost

Ik ben een vrolijke, eerlijke, loyale en enthousiaste jonge vrouw. In mijn huidige baan en bij banen in het verleden werd ik dan ook wel eens "het zonnetje in huis" of "Giggles" genoemd. Als ik ergens aan begin dan doe ik het met volle overtuiging en ga ik door tot het helemaal af is. Daarnaast ben ik zeer leergierig en probeer ik graag iets nieuws.

klik hier voor meer informatie

Marketing Assistant, regio Zuidwest, Randstad en Noordwest

Een sociaal, behulpzaam en integer persoon die positief in het leven staat en de dag zo goed mogelijk wil benutten. Ik sta graag klaar voor anderen en denk creatief mee. Als ik ergens energie van krijg dan zijn dat nieuwe uitdagingen en reizen. Ik word door mijn omgeving omschreven als loyaal, betrouwbaar en rustig. Hoewel ik zeker ook van aanpakken weet en proactief te werk ga, zowel privé als zakelijk. Voor nu wil ik graag werken als marketing Assistant. Uiteindelijk is mijn ambitie om te werken als marketeer.

Klik hier voor meer informatie

Spil van de organisatie PT, regio Noord-Nederland

Ik ben een open, dynamisch en spontaan persoon. Als managementondersteuner heb ik in verschillende bedrijfsculturen mijn weg kunnen vinden. Ik kan snel schakelen en ben zelfstandig, dienstverlenend en oplossingsgericht. Ik heb een aanpakkers mentaliteit en ik deins niet snel terug voor een lastige klus. In teamverband werken vind ik belangrijk maar binnen het team lever ik ook graag een eigen bijdrage. Mijn vrienden en collega’s beschouwen mij als vrolijk, betrokken en betrouwbaar.

Klik hier voor meer informatie