Naar de inhoud.

Collega's gezocht

Onze medewerkers op ons hoofdkantoor en Connectors/Advisors in de regio's (klik hier om een overzicht te krijgen waar wij actief zijn en in welke regio’s) zijn onderdeel van een organisatie die de ontwikkeling van haar mensen even belangrijk vindt als het succes dat wij samen realiseren in de markt. Wij zijn dedicated en ondersteunen en begeleiden vanuit onze opgedane kennis en onze passie op persoonlijke wijze!

Online Marketeer met de ambitie om te groeien naar/tot Marketing Manager

Ligt jouw hart bij (online) Marketing? Ben jij analytisch sterk, proactief, denk jij in kansen en mogelijkheden en zie jij het bouwen en leiden van je eigen (marketing)afdeling een aanvulling/vervolgstap op jouw nu al succesvolle carrière? Wacht dan niet langer, maar solliciteer direct op deze te gekke job, voordat iemand anders je voor is. We zoeken een creatieve, out of the box, denkende Marketing Medewerker / Online Marketeer die zich wil ontwikkelen in de commerciële dienstverlening. Iemand die enthousiast, nieuwsgierig en positief is ingesteld en net als wij kwaliteit als de mentaliteit ziet. Jij bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het Ondersteunersvak en ziet jezelf in de toekomst in een leidinggevende functie als Marketing Manager bij ons bedrijf. Interesse gewekt? Lees dan de uitgebreide vacaturetekst voor meer informatie over deze droomjob en geef je carrière een boost!

Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst

Nieuwsgierig? Reageer dan nu en stuur een e-mail met jouw CV en een goede motivatie naar HR@assistant2.nl of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 088 022 23 99 en vraag naar Laura Antuzzi, HR support medewerker. 

Junior Regiomanagers

Praatjesmaker, Socializer, Teamplayer, Doorzetter, Leergierig, Commercieel talent en net afgestudeerd? Denk jij aan jezelf als je deze eigenschappen leest? Wacht dan niet langer maar solliciteer direct op deze onwijs leuke job, voordat iemand anders je voor is. We zoeken een creatieve, out of the box, denkende HBO-starter (HR, Communicatie, Bedrijfskunde, Small Business, Hotelschool of Office Management) die zich wil ontwikkelingen in de commerciële dienstverlening. Iemand die enthousiast, nieuwsgierig en positief is ingesteld en net als wij kwaliteit als de mentaliteit ziet. Wie weet maak jij binnenkort potentiële Assistants blij met een nieuwe baan en zorg je ervoor dat diverse bedrijven en organisaties dé ondersteuner krijgen die zij zo nodig hebben om hun werk nog beter uit te kunnen voeren. Interesse gewekt? Lees dan de uitgebreide vacaturetekst voor meer informatie over deze droomjob en geef je carrière een boost!

Klik hier voor de uitgebreide vacaturetekst

Nieuwsgierig? Reageer dan nu en stuur een e-mail met jouw CV en een goede motivatie naar HR@assistant2.nl of bel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek 088 022 23 99

Hoofdkantoor:

Assistant2 
Koninginnegracht 25 
2514 AB Den Haag